E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διφαλλία: Αυτός είναι ο «DDD», o άνδρας που έχει δύο πeη

Έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν το 2014 συμμετείχε σε μια ανοιχτή συζήτηση στο Reddit

Διφαλλία: Αυτός είναι ο «DDD», o άνδρας που έχει δύο πeη

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/10/2017 | 23:15

Αυτός ο 28χρονος  άνδρας γεννήθηκε με δύο πeη και παρά την γενετική αυτή δυσμορφία είναι πλέον συγγραφέας δύο βιβλίων ενώ εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει διαδικτυακή διασημότητα με το παρατσούκλι “Diphallic Dude” ή “DoubleDickDude” (DDD).

Ο DDD γεννήθηκε το 1989 και ζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, αγαπάει το διάβασμα και τα ταξίδια. Του αρέσει να ακούει κλασική μουσική και το αγαπημένο του κουζίνα είναι η ιταλική. Πάσχει όμως από... διφαλλία. 

Έγινε παγκοσμίως γνωστός “εν μία νυκτί”, όταν το 2014 συμμετείχε σε μια ανοιχτή συζήτηση στο Reddit, όπου προσφέρθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση είχαν οι χρήστες της σελίδας. Εκτός από τις απαντήσεις όμως, ο DDD είχε το θάρρος να αναρτήσει και φωτογραφίες που απεικόνιζαν την πάθησή της... δηλαδή ολόγυμνες φωτογραφίες από τα γεννητικά του όργανα.

>>>Δείτε μια από αυτές τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ<<<

Η διφαλλία είναι μια δυσμορφία που επηρεάζει 1 ανά 5,5 εκατομμύρια ανδρών στις ΗΠΑ. Οι άντρες με διφαλλία μπορεί να έχουν δύο πeη που έχουν κανονικό σχήμα, μέγεθος και λειτουργία. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι μικρά, ανώμαλα, και με μεγάλα προβλήματα στην ούρηση και την εκσπερμάτιση.

Πλέον ο DDD έχει γράψει δύο σχετικά βιβλία, το πρώτο με τίτλο “Double Header: Η ζωή μου με δύο πeη”, ακολουθούμενο από το “Double Stuffed: Καυτές ιστορίες από την σeξουαλική μου ζωή με δύο πeη”.

Όπως χαρακτηριστικά λέει, η κοινωνία δεν αποδέχεται εύκολα κάποιον που είναι διαφορετικός και γι αυτό έγραψε τα βιβλία. “Εξωτερικά είμαστε όλοι μοναδικοί, αλλά στο εσωτερικό μοιραζόμαστε όλοι τα ίδια συναισθήματα, ελπίδες, όνειρα και φόβους. Πολύ λίγοι άνθρωποι δείχνουν συμπόνια στους συνανθρώπους τους. Αν μπορούμε να έχουμε συμπόνια για τον άλλον, ενώ ταυτόχρονα αποδεχόμαστε και αγκαλιάζουμε την ατομικότητα, ο κόσμος θα να είναι ένα καλύτερο μέρος”.

Ο DDD ελπίζει πως οι άνθρωποι θα καταλάβουν κάποτε ότι μέσα είμαστε όλοι το ίδιο: “Όλοι έχουμε ελπίδες και όνειρα, όλοι γελάμε και κλαίμε. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, ευγένεια και συμπόνια. Είναι ο μόνος τρόπος που ο κόσμος θα μπορέσει να επιβιώσει”.

Η διφαλλία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά ο DDD ανέφερε ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. “Εκτός από έναν μεγαλύτερο από τον μέσο όρο προστάτη, δεν έχω καμία από τις άλλες συνήθεις επιπλοκές. Ευτυχώς, είμαι κατά τ' άλλα υγιής και 'κανονικός' με βάση τα περισσότερα πρότυπα”.

Ωστόσο, ο DDD σημείωσε ότι έχει κάνει διορθωτική χειρουργική επέμβαση ήδη δύο φορές: “Στα νιάτα μου έκανα μια χειρουργική επέμβαση για να διορθώσω ένα μικρό πρόβλημα στην ουρήθρα τους αριστερού μου πeους. Έπρεπε να τροποποιηθεί για να μπορώ να ουρώ κανονικά”.

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο 28χρονος έκανε άλλη μία χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το ίδιο πρόβλημα, αλλά ανακάλυψε ένα ακόμα πρόβλημα που επέτρεπε κανονική και πλήρη λειτουργία μόνο στο δεξί του πeος. Αφότου διορθώθηκε και αυτό το τελευταίο πρόβλημα και τα δύο πeη είχαν τη δυνατότητα να επεκταθούν πλήρως σε στύση. “Από εκείνη τη διορθωτική χειρουργική επέμβαση και μετά, δεν είχα κανένα πρόβλημα”, λέει ο ίδιος.

Το να αποδεχτεί ψυχολογικά την δυσμορφία του αυτή, δεν ήταν εύκολο. Όπως είπε ο ίδιος, στην εφηβεία του, υπήρχε μια εποχή που ήθελε να αφαιρέσει χειρουργικά τελείως το ένα από τα δύο του πeη.

“Ωστόσο, μετά από μια μακρά συζήτηση με τον πατέρα μου, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι εκείνος και η μητέρα μου με αγαπούν και με αποδέχονται πλήρως, αποφάσισα να μην προχωρήσω με την χειρουργική επέμβαση. Σήμερα είμαι χαρούμενος που έχω ακόμα δύο πeη”.

Σχολιάζοντας τα βιβλία που έγραψε, ο DDD είπε: “Προσπαθώ να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να 'αγκαλιάσουν' το σώμα τους και να είναι αρκετά άνετοι ώστε να αποδεχτούν τον εαυτό τους”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Πριν 11 ώρες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Πριν 11 ώρες

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Πριν 11 ώρες

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Πριν 11 ώρες

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Πριν 11 ώρες

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.