E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ στο Χόλιγουντ για τις κατηγορίες σeξουαλικής παρενόχλησης από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Τεράστιοι σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον οσκαρικό παραγωγό

Σοκ στο Χόλιγουντ για τις κατηγορίες σeξουαλικής παρενόχλησης από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/10/2017 | 18:03

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Χόλιγουντ την υπόθεση του ισχυρού άνδρα των οσκαρικών παραγωγών, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, μετά τις κατηγορίες για σeξουαλική παρενόχληση που αποκαλύφθηκαν σε έρευνα της εφημερίδας New York Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο παραγωγός κατηγορείται από αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους οι ηθοποιοί 'Ασλεϊ Τζαντ και Ρόουζ Μακ Γκόουαν, ότι επιχείρησε να τις θωπεύσει, τις εξανάγκασε να τον βλέπουν γuμνό ή τους υποσχέθηκε βοήθεια στην καριέρα τους έναντι σeξουαλικών ανταλλαγμάτων.

Η ηθοποιός Άσλεϊ Τζαντ


«Συνειδητοποιώ ότι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκα σε συναδέλφους κατά το παρελθόν προκάλεσε πολύ πόνο και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», δήλωσε ο Γουαϊνστάιν σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας χθες, Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν

«Στόχος μου θα είναι στο εξής να γνωρίσω τον εαυτό μου και να δαμάσω τους δαίμονες μου. Σκοπεύω να πάρω άδεια από την εταιρία και να ασχοληθώ με αυτό το πρόβλημα κατά προτεραιότητα. Μεγάλωσα τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, όταν όλοι οι κανόνες συμπεριφοράς και οι χώροι εργασίας ήταν διαφορετικο», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Λίζα Μπλουμ, ο Γουαϊνστάιν χαρακτηρίζει ωστόσο ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές «παντελώς ψευδείς». Η δικηγόρος τον περιγράφει ως έναν «παλιό δεινόσαυρο που μαθαίνει νέους τρόπους» και δηλώνει ότι ο πελάτης της «διαβάζει βιβλία και ακολουθεί ψυχοθεραπεία».

Ο Τσαρλς Χάρντερ, άλλος δικηγόρος του Γουαϊνστάιν, δηλώνει ότι το άρθρο της εφημερίδας «είναι γεμάτο από ψεύδη και δυσφήμιση» και είπε ότι η ομάδα του ετοιμάζει μήνυση κατά της εφημερίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη New York Times, που επικαλείται μέλη της Weinstein Company, ο παραγωγός προέβη σε τουλάχιστον οκτώ εξώδικες διευθετήσεις με γυναίκες.

Μεταξύ αυτών ήταν μια νεαρή βοηθός τη δεκαετία του 1990, μια ηθοποιός, μια βοηθός στο Λονδίνο το 1998, μια Ιταλίδα μοντέλο το 2015 και η Λορίν Ο' Κόνορ, εργαζόμενη στην εταιρία, λίγο αργότερα.

Ο συνιδρυτής, μαζί με τον αδελφό του Μπομπ, των εταιριών παραγωγής Miramax και The Weinstein Company, έχει συλλέξει τα σημαντικότερα βραβεία της Έβδομης Τέχνης στις Κάννες και κυρίως στις τελετές των 'Οσκαρ.

Ο Γουαϊνστάιν, ένθερμος υποστηρικτής τον Δημοκρατικών και υποστηρικτής της πρώην υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον είναι παντρεμένος τα τελευταία 15 χρόνια με τη σχεδιάστρια μόδας Τζορτζίνα Τσάπμαν σε δεύτερο γάμο.

Παρότι η βίβλος του κινηματογράφου, το περιοδικό Variety, τον χαρακτηρίζει τελειωμένο στο Χόλιγουντ, αυτός δηλώνει ότι στο εξής θα «διοχετεύσει την οργή του» αγωνιζόμενος κατά του λόμπυ της οπλοκατοχής, της Εθνικής Ένωσης Όπλων (NRA) και, ετοιμάζοντας μια ταινία «για τον πρόεδρο μας» Ντόναλντ Τραμπ, σε βάρος του οποίου είχαν διατυπωθεί επίσης κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ήταν παραγωγός σε χολυγουντιανές παραγωγές όπως της ταινίας «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», υποψήφιας για το 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας ή της ταινίας «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «που βραβεύτηκε με 'Οσκαρ το 1999, «Μαλένα» και άλλες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.