E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γερμανία: 1 στους 3 άνδρες θα έκανε σeξ με ρομπότ

Πιο συγκρατημένες οι γυναίκες απάντησαν πως θα πήγαιναν στο κρεβάτι με ένα ρομπότ σε ποσοστό 20%

Γερμανία: 1 στους 3 άνδρες θα έκανε σeξ με ρομπότ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/10/2017 | 20:26

Η εξέλιξη της τεχνολογίας πάντα άλλαζε τη σχέση των ανθρώπων το σeξ. Και η εποχή των ρομπότ που έρχεται σύντομα μάλλον θα βάλει μια καινούρια παράμετρο στο ερωτικό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο έρευνες κοινής γνώμης της εταιρείας YouGov σε Γερμανία και ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι το ένα τρίτο των Γερμανών και το ένα τέταρτο των Αμερικανών ανδρών μπορούν να φαντασθούν τον εαυτό τους να κάνουν σeξ με ένα ρομπότ, εφόσον αυτό πληρεί ορισμένες προϋποθέσεις. Βασικότερη από αυτές τις προύποθέσεις να καθιστά τεχνικά δυνατό το σeξ, προσφέροντας παράλληλα «πραγματική» αίσθηση.

Οι γυναίκες εμφανίζονται περισσότερο συγκρατημένες, καθώς στη Γερμανία μία στις πέντε μπορούν να φαντασθούν τον εαυτό τους να έχει σeξουαλική επαφή με ένα ρομπότ, ενώ στις ΗΠΑ μόνο μία στις δέκα (9%).

Στις ΗΠΑ το 58% των ανδρών θεωρούν αδιανόητο το σeξ με ρομπότ, έναντι 71% των γυναικών. Είναι αξιοσημείωτο ότι μεταξύ του 24% των Αμερικανών που μπορούν να διανοηθούν το σeξ με ρομπότ, μόνο οι μισοί (52%) θεωρούν απολύτως ζωτικό το ρομπότ να είναι ανθρωπόμορφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, μόνο το 14% των Αμερικανών θεωρούν σeξ τη «συνουσία» με ρομπότ, ενώ το 33% τη θεωρούν μάλλον αυνανισμό. Για το αν το σeξ με ρομπότ σημαίνει απιστία του συντρόφου, οι γνώμες διχάζονται: το 32% λέει ναι και το 33% όχι (γενικά περισσότεροι άνδρες δεν θεωρούν ότι θα απατήσουν αν το «συνουσιασθούν» με ρομπότ, ενώ περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι και αυτό είναι απάτη του συντρόφου).

Παρά τις διαδεδομένες φοβίες για τους χάκερ, ένα σημαντικό ποσοστό (42%) των ενηλίκων στις ΗΠΑ θεωρούν ότι μια σχέση με ρομπότ θα ήταν ασφαλέστερη από ό,τι μια σχέση με έναν ξένο άνθρωπο.

Γενικότερα, η έρευνα δείχνει ότι τα δύο φύλα βλέπουν το σeξ μάλλον διαφορετικά. Πολύ σημαντικό στη ζωή του δηλώνει ότι θεωρεί το σeξ το 43% των ανδρών στη Γερμανία, έναντι 22% των γυναικών. Ένας στους δέκα Γερμανούς άνδρες δηλώνει εθισμένος στο σeξ και σχεδόν οι μισοί παραδέχονται ότι σκέφτονται το σeξ κάθε μέρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι μόνο 16%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις στους τέσσερις Γερμανούς και των δύο φύλων δηλώνουν ότι έχουν καλή σeξουαλική ζωή, ενώ αναφέρουν ότι η διάρκεια της σeξουαλικής πράξης τους είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 15 λεπτά. Είναι, επίσης, αρκετά «περιπετειώδεις», αφού το 16% λένε ότι έχουν κάνει σeξουαλικό τρίο, το 7% έχουν δοκιμάσει ομαδικό σeξ και το 6% έχουν ανταλλάξει συντρόφους.

Ένας στους τρεις Γερμανούς ομολογεί ότι έχει απατήσει τον ή την σύντροφό του (οι άνδρες συχνότερα από ό,τι οι γυναίκες). Σχεδόν οι μισοί άνδρες βλέπουν πορνογραφία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, έναντι 7% των γυναικών (το 75% από το διαδίκτυο).

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.