E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/10 ‑ 18/10

Η Αλλη Οψη της Ελπίδας - Η Μάχη των Φύλων - Ο Χιονάνθρωπος - Ο Αγαπημένος σου Βίνσεντ - Η Μεγάλη Υπόσχεση - Εκδικητής - Under the Sun

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/10 ‑ 18/10

ΑΘΗΝΑ - Σινεμά
Ημερομηνίες: από 12/10/2017 έως 18/10/2017
ΟΚΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


πληροφορίες

Η Αλλη Οψη της Ελπίδας / The Other Side of Hope

του Άκι Καουρισμάκι. Με τους Σερβάν Χαγί, Σακάρι Κουοσμάνεν, Γιάνε Χιτιαΐνεν, Ιλκα Κοϊβούλα, Νούπου Κοΐβου, Σίμον Χουσεΐν Αλ-Μπαζούν.

Δραμεντί 2017, Φινλανδία - Γερμανία 98'

Ο Κάλεντ από τη Συρία έχει χάσει την οικογένειά του στον πόλεμο και ψάχνει την αδερφή του σε όλη την Ευρώπη. Όταν φτάνει λαθραία στη Φιλανδία βιώνει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, βρίσκει όμως δουλειά στο εστιατόριο του Βίκστρομ, ο οποίος έχει αλλάξει τελείως τη ζωή του ώστε να ακολουθήσει το όνειρό του.

Η Μάχη των Φύλων / Battle of the Sexes

των Βάλερι Φάρις και Τζόναθαν Ντέιτον. Με τους Εμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Αντρεα Ράιζμπορο, Σάρα Σίλβερμαν, Μπιλ Πούλμαν, Αλαν Κάμινγκ, Ελίζαμπεθ Σου, Οστον Στάουελ, Νάταλι Μοράλες.

Κωμωδία 2017, ΗΠΑ 121'

Ο συγκλονιστικός αγώνας τένις το 1973 ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μπίλι Τζιν Κινγκ (Έμα Στόουν) και τον πρώην Πρωταθλητή και κατά συρροή γυναικά, Μπόμπι Ριγκς (Στιβ Καρέλ) έμεινε στην ιστορία ως η Μάχη των Φύλων κι έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή, οπτικοποιημένα αθλητικά event όλων των εποχών. Ο αγώνας έπιασε τον παλμό της εποχής και πυροδότησε μία παγκόσμια συζήτηση πάνω στο θέμα της ισότητας των φύλων, προωθώντας έτσι το φεμινιστικό κίνημα.

Παγιδευμένοι μέσα στην παραζάλη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Κινγκ και ο Ριγκς βρίσκονταν στα αντίθετα στρατόπεδα ενός δυαδικού επιχειρήματος αλλά, εκτός γηπέδου, ο καθένας έδινε πιο προσωπικές και πολύπλοκες μάχες. Με έναν υποστηρικτικό σύζυγο που την ωθούσε να διεκδικήσει τα δικαιώματά της για ίση αμοιβή, η άκρως ιδιωτική και κλειστή Κινγκ έδινε επίσης τη δική της μάχη με την σεξουαλικότητά της. Από την άλλη πλευρά, ο Ριγκς έπαιξε στα χαρτιά την κληρονομιά και τη φήμη του σε μία προσπάθεια να ξαναζήσει τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος του. Μαζί, η Μπίλι και ο Μπόμπι υπηρέτησαν ένα πολιτιστικό θέαμα που δεν περιοριζόταν μόνο στα γήπεδα του τένις, αλλά πυροδοτούσε συζητήσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών σε υπνοδωμάτια και αίθουσες συνεδριάσεων σε όλο τον κόσμο.

Ο Χιονάνθρωπος / The Snowman

του Τόμας Αλφρεντσον. Με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Κλόι Σεβινί, Βαλ Κίλμερ.

Θρίλερ Μυστηρίου 2017, Μεγ. Βρετανία - ΗΠΑ - Σουηδία 114'

Με αφορμή την εξαφάνιση μιας γυναίκας, το αγαπημένο κασκόλ της οποίας βρέθηκε τυλιγμένο γύρω από έναν χιονάνθρωπο, αποκαλύπτεται ένας μεγάλος αριθμός ανεξιχνίαστων υποθέσεων γυναικών που έχουν χαθεί το τελευταίο διάστημα και ο επιθεωρητής Χάρι Χόλε καλείται να ανακαλύψει τον ψυχοπαθή δολοφόνο που κρύβεται πίσω από τις εξαφανίσεις πριν χαθούν κι άλλα θύματα.

Ο Αγαπημένος σου Βίνσεντ / Loving Vincent

των Ντορότα Κομπιέλα και Χιου Γουέλτσμαν. Με τους Ντάγκλας Μπουθ, Ρόμπερτ Γκούλαζικ, Ελινορ Τόμλινσον, Τζερόμ Φλιν.

Animation 2017, Μεγ. Βρετανία - Πολωνία 91'

Με αφορμή την τελευταία επιστολή που έγραψε ο Ολλανδός ζωγράφος πριν τον θάνατό του, ο νεαρός Αρμάν ξεκινά ένα ταξίδι σε μέρη της Γαλλίας με σκοπό να μιλήσει προσωπικά με ανθρώπους που έζησαν μαζί του και να ανακαλύψει εάν τελικά ο Βαν Γκογκ αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Η Μεγάλη Υπόσχεση / The Promise

του Τέρι Τζορτζ. Με τους Όσκαρ Αϊζακ, Κρίστιαν Μπέιλ, Σαρλότ Λε Μπον, Ζαν Ρενό.

Ιστορικό δράμα 2017, ΗΠΑ 134'

Ο Mάικλ, ένας φοιτητής ιατρικής συναντά την πανέμορφη δασκάλα χορού Άνα στα τέλη του 1914. Η αρμένικη κληρονομιά τους θα τους φέρει κοντά, αλλά σύντομα εκείνος θα συγκρουστεί με την τωρινή αγάπη της Άνας, έναν Αμερικανό φωτορεπόρτερ, που είναι αποφασισμένος να εκθέσει όλη την αλήθεια για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία καταρρέει, τόσο πιο έντονα οι τρεις τους θα χρειαστεί να τιθασεύσουν τα πάθη τους, προκειμένου να σωθούν.

Εκδικητής / The Foreigner

του Μάρτιν Κάμπελ. Με τους Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν, Κέιτι Λέουνγκ, Ρούφους Τζόουνς, Μαρκ Τάντι, Τσάρλι Μέρφι.

Περιπέτεια 2017, ΗΠΑ 114'

Όταν ένας ταπεινός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου χάνει την κόρη του σε μία βομβιστική επίθεση, αποφασίζει να ξεπεράσει τα όριά του και να εκδικηθεί τους Ιρλανδούς αυτονομιστές που ευθύνονται για τον θάνατό της.

Under the Sun

του Βιτάλι Μάνσκι. 

Ντοκιμαντέρ 2015, Γερμανία - Τσεχία - Λετονία - Ρωσία - Βόρεια Κορέα 90'

Ντοκιμαντέρ με «απαγορευμένο» υλικό για την καθημερινή ζωή στη Βόρεια Κορέα. Η καταγραφή ενός χρόνου από τη ζωή μιας οικογένειας στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, με φόντο την προετοιμασία της μικρής Ζιν-μι για την καταταγή της στο Κίνημα Νέων της Κορέας την ημέρα του εορτασμού μίας από τις σημαντικότερες εθνικές επετείους της χώρας.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 35
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.