E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτές είναι οι σταρ που κατηγορούν τον Γουάινσταϊν για βιασμό

Όλη η λίστα με τα στόματα που έχουν ήδη ανοίξει για τον παραγωγό του Χόλιγουντ

Αυτές είναι οι σταρ που κατηγορούν τον Γουάινσταϊν για βιασμό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/10/2017 | 22:37

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει το σκάνδαλο με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, καθώς τα στόματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Η πιο πρόσφατη καταγγελία είναι αυτή της Κάρα Ντελεβίν και της Λέα Σεϊντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Κάρα Ντελεβίν κατήγγειλε ότι την είχε καλέσει στο δωμάτιο του όπου της ζήτησε να φιλήσει μια άλλη γυναίκα, προτού επιχειρήσει ο ίδιος να τη φιλήσει στο στόμα.
 

«Πήγα σε μια συνάντηση μαζί του στο λόμπι ενός ξενοδοχείου μαζί με ένα σκηνοθέτη, σχετικά με μια νέα ταινία. Ο σκηνοθέτης έφυγε και ο Χάρβεϊ μου ζήτησε να μείνω και να κουβεντιάσουμε. Μόλις μείναμε μόνοι μας άρχισε να λέει για όλες τις ηθοποιούς που έχει κοιμηθεί μαζί τους και πώς τις βοήθησε στην καριέρα τους, καθώς και για άλλα απρεπή πράγματα σεξουαλικής φύσεως» εξομολογείται το μοντέλο που πλέον ασχολείται και με την ηθοποιία.

Έπειτα, όπως καταγγέλλει, την κάλεσε στο δωμάτιο του αλλά εκείνη αρνήθηκε κατευθείαν ζητώντας το αυτοκίνητο που την συνόδευε για να φύγει. Η βοηθός του όμως της είπε ότι θα αργούσε και πως θα έπρεπε να πάει στο δωμάτιο. «Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πολύ αδύναμη και φοβισμένη αλλά δεν ήθελα να αντιδράσω έτσι, ελπίζοντας ότι έκανα λάθος για την κατάσταση». «Όταν έφτασα», συνεχίζει η Ντελεβίν, «ένιωσα ανακούφιση που βρήκα στο δωμάτιο μια άλλη γυναίκα και αμέσως σκέφτηκα ότι είναι ασφαλές. Μας ζήτησε να φιληθούμε κι εκείνη άρχισε να με πλησιάζει. Εγώ σηκώθηκα και τον ρώτησα αν ήξερε ότι μπορώ να τραγουδήσω. Κι άρχισα να τραγουδάω...Νόμιζα ότι θα κάνει καλύτερη την κατάσταση... Ήμουν τόσο αγχωμένη».

Αφού τραγούδησε, όπως λέει, είπε ξανά ότι έπρεπε να φύγει. «Με συνόδευσε στην πόρτα και στάθηκε μπροστά προσπαθώντας να με φιλήσει. Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω έξω», αποκαλύπτει η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θύμα του έπεσε και η γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεϊντού, η οποία αποκάλυψε σήμερα το περιστατικό. «Ξαφνικά όρμηξε πάνω μου και προσπάθησε να με φιλήσει. Έπρεπε κάπως να αμυνθώ. Είναι μεγαλόσωμος και παχύς κι έτσι έπρεπε να βάλω πολλή δύναμη για να αντισταθώ», αποκάλυψε.

Η περίπτωση της Γκούινεθ Πάλτροου ήταν μια απ' τις πρώτες σοκαριστικές καταγγελίες που έδωσαν διαστάσεις στο σκάνδαλο. Η ηθοποιός δήλωσε στους New York Times ότι ο Γουάινστάιν την είχε καλέσει στη σουίτα του, πριν τα γυρίσματα της ταινίας Emma, όπου την είχε προσλάβει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όταν εκείνη ήταν 22 ετών.

Εκεί, όπως κατήγγειλε, άρχισε να την αγγίζει. «Ήμουν παιδί. Ήμουν τρομοκρατημένη» είπε η ηθοποιός, που μίλησε μετά για το περιστατικό στον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο τότε διατηρούσε δεσμό, κι εκείνος τον αντιμετώπισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άλλη πολύ ηχηρή καταγγελία ήταν αυτή της Αντζελίνα Τζολί που αποκάλυψε ότι το 1998 την παρενόχλησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Όπως υποστήριξε τον απέρριψε και δεν συνεργάστηκε ποτέ ξανά μαζί του.

 

Η γαλλίδα ηθοποιός Florence Darel δήλωσε σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης πως ο Γουάινστάιν της είχε υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσει να τα καταφέρει στην Αμερική αν γινόταν «part-time» ερωμένη του. «Του είπα πως ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό μου αλλά εκείνος μου είπε πως δεν έπρεπε να ανησυχώ και ότι με ήθελε για ερωμένη μόνο λίγες ημέρες του χρόνου».

Η ηθοποιός Louisette Geiss κατήγγειλε επίσης ότι ο παραγωγός την κάλεσε μεταμεσονύχτιες ώρες σε συνάντηση όπου εμφανίστηκε με μπουρνούζι και της είπε ότι θα την δεχόταν για κάποια ταινία αν τον έβλεπε να αυνανίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μακρύ κατάλογο με τα πρόσωπα που κατήγγειλαν ότι παρενόχλησε ο παραγωγός είναι επίσης η γαλλίδα ηθοποιός Judith Godreche, που όπως δήλωσε την είχαν συμβουλεύσει να μην μιλήσει εναντίον του.


Αντίστοιχα και η ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento τον κατηγόρησε ότι την ανάγκασε με τη βία σε στοματικό σεξ το 1997.

Θύμα του δηλώνει ότι έπεσε και μια αμερικανίδα δημοσιογράφος, η Lauren Sivan, που όπως κατήγγειλε πριν από δέκα χρόνια τη στρίμωξε στην κουζίνα εστιατορίου, στο οποίο ήταν μέτοχος, και αυνανίστηκε μπροστά της.

 
Αλλά και η βρετανίδα ηθοποιός Romola Garai κατήγγειλε ότι στα 18 της ένιωσε ότι την παρενοχλούν, έπειτα από μια συνάντηση που είχε μαζί του. «Έπρεπε λοιπόν να πάω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Savoy και εκείνος άνοιξε την πόρτα φορώντας ένα μπουρνούζι. Ήμουν μόλις 18 ετών», εξομολοείται.

Σεξ με αντάλλαγμα να πάρει ένα ρόλο κατήγγειλε η ηθοποιός Heather Graham, ενώ η συνάδελφός της Jessica Barth, το 2011 υποστηρίζει ότι την πίεσε να του κάνει μασάζ χωρίς ρούχα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

 
Η ηθοποιός Ashley Judd ήταν μια απ' τις πρώτες γυναίκες που άνοιξαν το στόμα τους εναντίον του Γουάινστάιν και η Lauren O'Connor, πρώην υπάλληλός του, έγραψε ότι την παρενόχλησε.

Σεξουαλικά ανταλλάγματα ζήτησε επίσης και απ' την ηθοποιό Dawn Dunning, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Θύμα του δήλωσε και η ηθοποιός Katherine Kendall, καταγγέλλοντας ότι το 1993, γδύθηκε μπροστά της χωρίς τη συναίνεσή της μέσα στο διαμέρισμά του.

Στο μεταξύ, έκτακτη συνάντηση το Σάββατο για το μέλλον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αναμένεται να έχουν οι οικοδεσπότες της Ακαδημίας των Όσκαρ.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία έχει βραβεύσει με το χρυσό της αγαλματίδιο 81 ταινίες με την υπογραφή της Miramax και της Weinstein Company, χαρακτήρισε αηδιαστικά τα όσα κατηγορείται ότι διέπραξε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαγνωστικές εξετάσεις: Πότε ξεκινούν οι νέες χρεώσεις ‑ Τι αλλάζει για τους ασθενείς

Πριν 8 ώρες

Όπως προβλέπει το Ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας

ΑΑΔΕ: Δορυφόρος θα παρακολουθεί φορτηγά και κοντέινερ

Πριν 8 ώρες

Νέα ηλεκτρονικά όπλα στη μάχη κατά του λαθρεμπορίου από την ΑΑΔΕ

Αλλαγή κυβερνητικής ατζέντας με υπουργικό και κατώτατο μισθό μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας

Πριν 8 ώρες

Η τριήμερη κοινοβουλευτική μάχη στη βουλή ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά υπουργών

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Μπρατάκος και Παπασταύρου

Χτες

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.