E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 19/10 ‑ 25/10

μητέρα! - Χωρίς Αγάπη - Η Τελευταία Πινελιά - Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm - Χειρότερα δεν Γίνεται - Όντως Φιλιούνται; - Ριψοκίνδυνοι Άντρες - Μνήμες - Onirica - Field of Dogs - Γοριλομπελάδες

Οι ταινίες της εβδομάδας 19/10 ‑ 25/10
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

μητέρα! / mother!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Ντάρεν Αρονόφσκι. Με τους Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ.

Θρίλερ 2017, ΗΠΑ 121'

Ένα ζευγάρι, η Μητέρα (Τζένιφερ Λόρενς) κι Εκείνος (Χαβιέ Μπαρδέμ) ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο απομονωμένο, τεράστιο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες, ένας άντρας (Εντ Χάρις) και μια γυναίκα (Μισέλ Φάιφερ) κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους και ο εφιάλτης ξεκινά… Το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, σταγόνες αίματος εμφανίζονται και οι λέξεις «Δολοφόνε!» και «Τρελός» προϊδεάζουν για μια ταινία που θα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Γιατί η μητέρα αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πιστεύει για την αγάπη, την αφοσίωση και τη θυσία… και το τέλος πλησιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς Αγάπη / Nelyubov

του Αντρέι Ζβιάνγκιντσεφ. Με τους Μαριάνα Σπίβακ, Αλεκσέι Ρόζιν, Μάτβεϊ Νόβικοφ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραμα 2017, Ρωσία 128'

Η Ζένια και ο Μπόρις χωρίζουν και το διαζύγιο χαρακτηρίζεται από απογοήτευση και προσβολές. Έχοντας ήδη βρει νέους συντρόφους, είναι ανυπόμονοι να γυρίσουν τη σελίδα – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την εγκατάλειψη του 12χρονου γιου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τελευταία Πινελιά / Final Portrait

του Στάνλεϊ Τούτσι. Με τους Τζέφρι Ρας, Αρμι Χάμερ, Κλεμάνς Ποεζί, Τόνι Σαλούμπ, Σιλβί Τεστί.

Βιογραφία 2017, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο 90'

 Στη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού του στο Παρίσι το 1964, ο Αμερικανός συγγραφέας Τζέιμς Λορντ δέχεται να ποζάρει για ένα πορτρέτο από τον διάσημο ζωγράφο Τζιακομέτι. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο πίνακας, ο Λορντ ανακαλύπτει όλες τις πτυχές της καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από την πλήρη αφοσίωση του Ελβετού καλλιτέχνη στο έργο του.

Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm / Geostorm

του Ντιν Ντέβλιν. Με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Aμπι Κόρνις, Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Ντάνιελ Γου, Eντ Χάρις και Aντι Γκαρσία.

Περιπέτεια 2017, ΗΠΑ 109'

Όταν μια άνευ προηγουμένου σειρά φυσικών καταστροφών απειλεί τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες δημιουργούν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές. Το σύστημα όμως δεν αποδίδει και οι επιστήμονες καλούνται να εντοπίσουν την αιτία πριν η γεωλογική καταιγίδα που πλησιάζει καταστρέψει τα πάντα.

Χειρότερα δεν Γίνεται / Brad's Status

του Μάικ Γουάιτ. Με τους Μπεν Στίλερ, Οστιν Εϊμπραμς, Τζένα Φίσερ, Λουκ Γουίλσον, Μάικλ Σιν.

Δραματική Κομεντί 2017, ΗΠΑ 101'

Ένα ταξίδι στην Βοστώνη με τον υποψήφιο πρωτοετή φοιτητή γιο του, κάνει τον Μπραντ να επαναξιολογήσει τις προσωπικές του επιλογές και την ζωή του γενικότερα, που πια δεν θυμίζει σε τίποτα όλα όσα ονειρευόταν ο ίδιος όταν ήταν φοιτητής.

Όντως Φιλιούνται; 

του Γιάννη Κορρέ. Με τους Θανάση Πετρόπουλο, Ηρώ-Ελένη Μπέζου, Όμηρο Πουλάκη, Αναστασία Ραφαέλα Κονίδη, Ελευθερία Παπαδοπούλου, The Boy, Κατερίνα Παπανδρέου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Κατερίνα Ζησούδη, Τζωρτζίνα Λιώση.

Δραματική Κομεντί 2017, Ελλάδα 74'

Το χρονικό της σχέσης του Ντάνι και της Στέλλας οι οποίοι προσπαθώντας να βρουν τη θέση τους στην σύγχρονη πραγματικότητα της Αθήνας του σήμερα μοιράζονται τις πιο μύχιες σκέψεις τους με αφοπλιστική ειλικρίνεια και σαρκαστικό χιούμορ.

Ριψοκίνδυνοι Άντρες / Only the Brave

του Τζόζεφ Κοζίνσκι. Με τους  Τζεφ Μπρίτζες, Τζος Μπρόλιν, Τζένιφερ Κόνελι, Τέιλορ Κιτς, Μάιλς Τέλερ, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ.

Περιπέτεια 2017, ΗΠΑ 133'

Η πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, μίας ομάδας τοπικών πυροσβεστών που ρίσκαρε τα πάντα προκειμένου να προστατέψει την πόλη από μια τεράστια δασική πυρκαγιά και κατάφερε να μετατραπεί στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Μνήμες

του Νίκου Καβουκίδη. 

Ντοκιμαντέρ 2017, Ελλάδα 120'

Δικτατορία Μεταξά, Αλβανικό έπος, Γερμανική κατοχή, αντίσταση, απελευθέρωση, βρετανική απόβαση, Δεκεμβριανά, Εμφύλιος, έκτακτα στρατοδικεία, Μακρόνησος: γεγονότα που σημάδεψαν την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους μέσα από ανέκδοτα πλάνα κινηματογραφιστών της εποχής.

Onirica - Field of Dogs 

του Λεχ Μαγέφσκι. Με τους Μίκαλ Τάταρεκ, Ελζμπιέτα Οκούπσκα, Γιασέντι Γιεντούσικ, Καρολίνα Κόρτα, Γιαν Βάρτακ, Ζίμον Μπούτζικ, Άννα Μελτσάρεκ, Καρολίνα Βαρντίν.

Σινεφίλ 2014, Πολωνία - Ιταλία - Σουηδία 101'

Μια μοντέρνα προσέγγιση της «Θείας κωμωδίας» από τον Λεχ Ματζέφσκι («Ο Μύλος και ο Σταυρός»). Ο Αδάμ, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σκοτώνει την αγαπημένη του και του προκαλεί τραύμα στον εγκέφαλο, βιώνει μια σειρά από ψευδαισθήσεις με νεκρούς και σκηνές από την αποκάλυψη.

Γοριλομπελάδες / Snowflake, the White Gorilla

του Αντρές Τζ. Σερ. Με τις φωνές των: Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Χρήστου Συριώτη, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιάννη Στεφόπουλου, Γιώργου Σκούφη, Σοφία Παναηλίδου.

Animation 2017, Ισπανία 86'

Ο Νιφάδας, ένας αξιαγάπητος μικρός γορίλας, αποτελεί το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου της Βαρκελώνης εξαιτίας του μοναδικού λευκού τριχώματός του. Οι υπόλοιποι γορίλες όμως τον περιθωριοποιούν λόγω της διαφορετικότητάς του κι έτσι ο Νιφάδας αποφασίζει να ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι έξω από τα τείχη του κήπου…

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

Χτες

Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

Χτες

Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

Πριν 3 μέρες

Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

Πριν 3 μέρες

Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

Πριν 4 μέρες

Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

Πριν 6 μέρες

Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Πώς ένα τεχνικό πρόβλημα βοήθησε το Fast Car της Tracy Chapman να γίνει επιτυχία

Πριν 1 εβδομάδα

Ο Nelson Mandela, ο Stevie Wonder και μια ατυχία

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Πριν 1 εβδομάδα

Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

par: 50
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.