E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 ελληνικές start ups που αξίζει να γνωρίζεις

Δεν είναι το Taxibeat η μοναδική ελληνική πετυχημένη νεοφυής εταιρεία

5 ελληνικές start ups που αξίζει να γνωρίζεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στα πέτρινα χρόνια της κρίσης, όπου η ελληνική οικονομία ολοένα και συρρικνώνεται και μαζί οι θέσεις εργασίας, η επιχειρηματικότητα άρχισε να αποτελεί επιλογή για ολοένα και περισσότερους νέους που θέλησαν να αναπτύξουν κάποια καινοτόμα υπηρεσία ή προϊόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις, οι start ups όπως αποκαλούνται διεθνώς, άρχισαν ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια να γίνονται μέρος της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Και μπορεί η Taxibeat  να αποτελεί το πιο γνωστό succes story ελληνικής start up, ωστόσο υπάρχουν και άλλες λιγότερο ή περισσότερο γνωστές εταιρείες που αξίζει να γνωρίζει κανείς. Ποιες είναι όμως αυτές;

Douleutaras

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Douleutaras είναι η πρώτη ελληνική online πλατφόρμα που που σου επιτρέπει να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεσαι για το σπίτι σου, γρήγορα και αξιόπιστα. Από απλές επιδιορθώσεις μέχρι την ολική ανακαίνιση ενός χώρου, καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών σε μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών εργασιών, η οποία ξεπερνά τον αριθμό των 90 υπηρεσιών για το σπίτι.

Pockee

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα του Pockee μπορείς να κερδίζεις εύκολα μετρητά από αγορές που κάνεις στο supermarket. Αμέσως μόλις κάποιος καταναλωτής κατεβάσει την εφαρμογή, βλέπει τα κουπόνια του για προϊόντα σούπερ μάρκετ. Κατά την επίσκεψη του στο σούπερ μάρκετ, σκανάρει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα προϊόντα και εφόσον είναι τα σωστά, προστίθενται στο καλάθι των εκπτώσεων του. Στη συνέχεια, αφού περάσει από το ταμείο, εισάγει τον αριθμό της απόδειξης και σε 1-7 ημέρες τα χρήματα των εκπτώσεων είναι στη διάθεσή του (μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή PayPal), ώστε να τα χρησιμοποιήσει όπως αυτός επιθυμεί.

Welcome Pickups

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Welcome Pickups προσφέρει κάτι πολύ απλό και παράλληλα πολύ χρήσιμο στους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα αλλά και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις: ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης μια και αναλαμβάνουν τη παραλαβή από το αεροδρόμιο και τις μετακινήσεις για όλη τη διάρκεια της διαμονής, τοπικές SIM για τα κινητά, εισιτήρια για μέσα μεταφοράς και μουσεία, προσωπικούς συμβούλους για δραστηριότητες και επισκέψεις στην πόλη αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη.

Nannuka

Από παιδαγωγούς έως λογοθεραπευτές, η διαδικτυακή πλατφόρμα της Nannuka σας βοηθά να βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες για το παιδί σας, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης ατόμου για φροντίδα ηλικιωμένου και οικιακής βοηθού.

Blueground

Η εταιρεία εξυπηρετεί δύο κατηγορίες πελατών, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους φιλοξενούμενους. Με την βοήθεια της blueground οι ιδιοκτήτες αυξάνουν τα καθαρά έσοδα τους από 30 έως 50% και εξοικονομούν χρόνο, καθώς η blueground αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες, δηλαδή τη διαμόρφωση του ακινήτου, όπως επίπλωση και διακόσμηση, προώθηση (περιγραφή, τιμολόγηση, marketing) και διαχείριση (καθαρισμός, check in/ check out, συντήρηση).

Η δεύτερη κατηγορία πελατών είναι οι φιλοξενούμενοι που απολαμβάνουν καταλύματα υψηλού επιπέδου και εγγυημένης ποιότητας. Οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν στα καταλύματα, είτε για αναψυχή, είτε στα πλαίσια επαγγελματικού ταξιδιού απολαμβάνουν αντίστοιχες υπηρεσίες σε σχέση με ένα ξενοδοχείο αλλά επιπλέον έχουν στη διάθεση τους περισσότερο χώρο, ιδιωτικότητα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και όλα αυτά σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι η πιο ρατσιστική

Σήμερα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Σήμερα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Σήμερα

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.