E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του μήνα: Nοέμβριος

Πώς θα κυλήσει ο μήνας για τα ζώδια;

Τα ζώδια του μήνα: Nοέμβριος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για αυτόν τον μήνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Το Νοέμβριο θα έχετε σύμμαχο τα άστρα που θα σας δώσουν ομορφιά, νάζι και περισσή χάρη. Μια περίοδος στην οποία θα γίνετε κουκλάκια ζωγραφιστά, θα έρθετε σε επαφή με καλούς φίλους και θα περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αρκεί να μην πείτε το λάθος πράγμα σε ένα πολύ σημαντικό μίτινγκ, δεν αποκαλύψετε στην κολλητή σας ότι πάχυνε και στη μαμά σας ότι ξέχασε να βάλει αλάτι στο φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Το Νοέμβριο οι κοινωνικές σας επαφές είναι στο ζενίθ τους και οι φίλοι είναι κοντά σας για να σας στηρίξουν. Αλλά ένα σημαντικό κομμάτι είναι πως, όσο έχετε "φορτώσει" με διάφορα που συμβαίνουν στο περιβάλλον σας και δεν μιλάτε, τόσο ο Ταύρος μέσα σας ετοιμάζεται να σπάσει βιτρίνες. Πάντως θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά. Κάντε λοιπόν σωστή διαχείριση για να μην ξεμείνετε αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Αυτό το διάστημα δείξτε μεγάλη προσοχή αν θέλετε να υπογράψετε κάποιο δάνειο ή συμβόλαιο. Καλό θα ήταν αν μπορείτε να το αποφύγετε. Καλείστε να βρείτε τρόπους να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, θετικα ή αρνητικά, χωρίς να αφήσετε συντρίμμια στο πέρασμά σας, κάτι που αν δεν πετύχει, θα σας οδηγήσει στην απόλυτη μοναξιά. Τακτ Διδυμάκια, τακτ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα σας ωθούν στο να ασχοληθείτε τόσο με τα επαγγελματικά σας, όσο και με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα' ναι αρραβωνιάσματα, θα είναι συμβόλαια, θα είναι βάψιμο των τοίχων, κάτι πάντως θα αναστατώσει την καθημερινότητά σας. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθείς δημιουργεί άβολες καταστάσεις στις οποίες όμως θα λειτουργήσετε εξαιρετικά δεδομένων των συνθηκών, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα μουλαρώσετε και θα είστε ευπροσάρμοστοι. Μην γίνετε η Ραμόνα του γραφείου, με γκρίνια και κακή διάθεση, δεν θα πάρετε ποτέ το 5άρι από το αφεντικό σας, γιατί δεν θα γίνει ποτέ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η σελήνη κατα τ'άλλα, σας βοηθάει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να ταξιδέψετε με το νου και τη φαντασία και να έρθετε πιο κοντά τόσο με τον εαυτό σας! 

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξαναματαδει η πλάση τέτοιο αναβλητικό, αναποφάσιστο άτομο από εσάς. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, Νοέμβρης μπήκε και τα θέματά σας ακόμη δεν τα τακτοποιήσατε. Κατα τ'άλλα, ο τομέας της εργασίας από την άλλη, φαίνεται πως θα κυλήσει ήρεμα. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις που θα σας κάνουν να νιώσετε στρες αλλά και τα προσωπικά σας τα έχετε να τρέχουν σχεδόν αυτόματα, από μόνα τους, στον αυτόματο πιλότο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

H κατάσταση σας περιγράφεται με την φράση "Δεν θα αλλάξει τίποτα, αν δεν αλλάξετε ό,τι κάνετε". Δεν έχετε και πολλές εναλλακτικές λοιπόν από το να οργανώσετε το χρόνο σας καλύτερα, έτσι ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις στα θέματα που τραβολογάτε από το καλοκαίρι, από τότε που ακόμη φορούσατε σαγιονάρες και λιαζόσασταν με ένα μοχίτο στο χέρι. Πλέον όμως φοράμε πουλόβερ και εσείς επιμένετε στα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια του μήνα, το πλανητικό σκηνικό μοντάρεται έτσι που επικρατεί η κοινή λογική. Αυτή που ξέχασαν σε σπίτι και γραφείο και σας έκαναν τα νεύρα κρόσια! Στις αρχές, βέβαια, θα νιώθετε ατρόμητοι αλλά δυστυχώς το φίλινγκ αυτό θα σβήσει καθώς θα περνούν οι ημέρες. Τότε θα συμβεί το χειρότερό σας: Θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από τους γύρω σας, και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για έναν Παρθένο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς ο μήνας θα κυλάει, θα αναγκαστείτε να αφήσετε τα μποτέ και την καριέρα και να εστιάσετε όλο και περισσότερο στο σπίτι και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Την ίδια στιγμή, διαπιστώνετε τι ακριβώς θέλετε από το σύμπαν και δεν χρειάζεστε κανέναν εξωτερικό παράγοντα για να τα καταφέρετε και τίποτα δεν φαίνεται αδύνατο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις λένε ότι η επιτυχία στη ζωή σας εξαρτάται από το πόσο ικανός είστε να εξισορροπήσετε τις ωραίες και ευχάριστες στιγμές της ζωής με τις άλλες πτυχές της. Πολλές αλλαγές που δημιουργούνται από δυνάμεις που δεν μπορείτε να προβλέψετε, σας δημιουργούν πολλή ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός αναμένεται να στρέψει το φόκους στα επαγγελματικά ζητήματα περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο, και θα γνωρίσετε άτομα που θα ασκήσουν έντονη επιρροή επάνω σας. Αυτά από μόνα τους θα φέρουν μια εσωτερική αντράλα στον μικρόκοσμό σας αλλά όταν θα μπει ο Δεκέμβριος θα νιώθετε υπερήρωας! Προσοχή στην Πανσέληνο στις 4 Νοέμβρη.

ΙΧΘΕΙΣ

Τύχη, ευημερία και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά αφήνοντας τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Τα μέλη της οικογένειάς σας σας βοηθούν και σας στηρίζουν με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μεγάλη προσοχή, ωστόσο, στις 4 του μήνα που η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ταύρο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 112 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 114 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 38
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.