E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εικόνες από τη ζωή μιας «οικογένειας» sεx workers

Η πάλη τους με την αγάπη, την απώλεια και

Εικόνες από τη ζωή μιας «οικογένειας» sεx workers
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογράφος Lilla Szasz, ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό project με επίκεντρο την καθημερινή ζωή τριών sεx workers και της παράξενης, αλλά απίστευτα δεμένης οικογένειας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι τους - χώρος εργασίας, βρίσκεται λίγο πιο έξω από το κέντρο της Βουδαπέστης. Ένα σπίτι με έντονη διακόσμηση, γεμάτη από χρυσούς τόνους και μεγάλα έπιπλα, με δυο σκύλους και μια γάτα να τριγυρνάνε.

Οι συγκάτοικοι - συνάδελφοι, ήταν η Monica, ο Michael και ο Alexander. Η ιστορία τους ξεκίνησε ως εξής. Στα 23 της χρόνια, η Monica άφησε το σπίτι της στην εξοχή, καθώς κακοποιούνταν για χρόνια από τον αλκοολικό πατέρα της. Βέβαια δεν ήταν ο μόνος αλκοολικός στην οικογένεια της, καθώς την ίδια εξάρτηση είχαν η γιαγιά και η θεία της, ενώ μεγαλώνοντας εθίστηκε και η ίδια σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έφυγε από εκεί λοιπόν, γνώρισε έναν άντρα με τον οποίον ήθελε να παντρευτεί, μέχρι που έμαθε ότι εκείνος επισκεπτόταν sεx workers και έτσι τον χώρισε. Θέλοντας να τον εκδικηθεί, έγινε και η ίδια sεx worker, ενώ άρχισε και το ποτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα μπαρ γνώρισε τον 31χρονος Michael, ο οποίος έκανες την ίδια δουλειά με εκείνη και μετακόμισε στο σπίτι του. Εκεί, οι δυο τους δούλευαν μαζί, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες των πελατών τους. Λίγο καιρό αργότερα, στην παρέα τους προστέθηκε και μια 22χρονη drαg queen, με το όνομα Alexander. Σύντομα ο Michael και ο Alexander έγιναν ζευγάρι και μαζί με τη Monica, προσπάθησαν να δώσουν μια φυσιολογική νότα στη δυστυχισμένη και παράλληλα παράξενη οικογένεια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι οι τρεις τους προσπάθησαν να βρουν αυτό που ποτέ δεν είχαν και παρά τους καυγάδες, τη ζήλεια, τη θλίψη και την κατάχρηση ουσιών, ήταν βαθιά δεμένοι. Παγιδευμένοι σε έναν φαύλο κύκλο πόνου, απόρριψης και εθισμού, προσπαθούσαν να βρουν  την αγάπη.

Ο Micheal ήταν η μητέρα, η Monica το σκληρά εργαζόμενο παιδί και ο Alexander,  το μικρό διαβολάκι. Η Monica δούλευε σκληρά για να συντηρήσει την οικογένεια και έπινε επίσης σκληρά, κάτι που την έκανε παθητική. Η ίδια πίστευε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Michael, που στην πραγματικότητα ήταν ο προαγωγόs της και της έπαιρνε όλα τα χρήματα που έβγαζε. 

Ο ίδιος, είχε μεγαλώσει στην εξοχή με τον πατέρα του και είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο σαν sεx worker. Ήταν απίστευτα θρήσκος και είχε γεμίσει το σπίτι με εικόνες του Χριστού, ενώ πάντα ήθελε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να αποκοπεί από όλα αυτά. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο  Alexander στη ζωή του, εκείνος χρησιμοποιούσε τη Monica για να καλύψει κάθε του ανάγκη.

Όσο για τον Alaxenader, μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και ποτέ του δεν έμαθε την έννοια της αγάπης και της εκτίμησης. Ήταν ευγενικός σε όποιον του έδειχνε προσοχή ή έκανε αυτό που ήθελε και ποτέ του δεν αγάπησε τον Michael. Ήταν απλώς, ο δρόμος του για να ξεφύγει από την φτώχεια.

Ο Michael ήταν παράφορα ερωτευμένος μαζί του και συχνά πετούσε έξω τους πελάτες, ενώ δεν άντεχε να γνωρίζει ότι ο Alexander έδινε ευχαρίστηση σε άλλους άντρες.

Η Monica όπως προαναφέρθηκε ήταν εθισμένη στο αλκοόλ, ο Michael σε ναρκωτικά όπως τα υπνωτικά χάπια, η μαριχουάνα, τα ηρεμιστικά και η κοκαΐνη, όταν είχε λεφτά. Ο Βενιαμίν της οικογένειες έπινε τα πάντα. Αλκοόλ και ναρκωτικά συνέχεια, ενώ τις ημέρες που είχε πολλούς πελάτες, έκανε χρήση μεγάλων ποσοτήτων ώστε να διαχειριστεί το γεγονός.

Οι τρεις τους δεν έβγαιναν από το σπίτι. Δεν ήθελαν να χάσουν κάποιον πελάτη. Το σπίτι ήταν το κέντρο της ζωής τους. Ήταν το μέρος που ο Michael γνώρισε τον Alexander, καθώς και ο τόπος που ο 31χρονος αυτοκτόνησε. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2010 αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Μάλιστα είχε σχεδιάσει τόσο καλά το θάνατο του, ώστε να μη μπορέσουν να τον επαναφέρουν με κανένα τρόπο στη ζωή. Ίσως τελικά, αυτή να ήταν η απελευθέρωση και η λύτρωση και των τριών. Ίσως πάλι να ήταν μια ανακούφιση για τον ίδιο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 από τις πιο ακριβές φωτογραφίες που πουλήθηκαν ποτέ

Πριν 4 ώρες

Κάποιες μετρούν πάνε από έναν αιώνα ζωής

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι Θεός» : O Πρωθυπουργός της Ινδίας έχει φανατικό κοινό

Πριν 4 ώρες

Γιος ενός πωλητή τσαγιού σε μια μικρή πόλη στο Γκουτζαράτ

Η προέλευση και ο μύθος γύρω από το «κακό μάτι»

Πριν 4 ώρες

Από που ξεκίνησε και γιατί είναι μπλε το φυλαχτό

Η ανθρωπότητα έχει μόνο δύο χρόνια «για να σώσει τον πλανήτη»

Χτες

O πλανήτης μας αντιμετωπίζει μη αναστρέψιμη ζημιά

Η ιστορία του Παλιού Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης που κάηκε ολοσχερώς

Χτες

Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς

Οι τρομακτικοί τρόποι που ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη

Χτες

Τα σενάρια μπορεί να γίνουν πραγματικά τρομακτικά

Ο μαραθώνιος που ξεμπρόστιασε το νικητή του αγώνα

Προχτές

Αυτός είναι αναμφίβολα ο πιο ντροπιαστικός τίτλος στην καριέρα του νικητή

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει σοβαρά τη γονιμότητα

Πριν 3 μέρες

Τα ανησυχητικά συμπεράσματα μελετών που παρουσίασαν επιστήμονες στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Τι έχει πει ο Νοστράδαμος για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο

Πριν 3 μέρες

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή όπως ήταν φυσικό ήρθε και η πρόβλεψη του Νοστράδαμου

Ξεκινάει η ιστορική ποινική δίκη Τραμπ: Τι θα γίνει αν καταδικαστεί

Πριν 3 μέρες

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο του Μανχάταν

par: 38
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.