E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 σειρές που όλοι οι άντρες πρέπει να δουν!

Και όχι δεν μιλάμε για το Game of Thrones

5 σειρές που όλοι οι άντρες πρέπει να δουν!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινάμε αποκλείοντας τα απόλυτα κλισέ σε σειρές όπως The Wire,Game of Thrones και Breaking Bad πολύ απλά γιατί είναι μερικές από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών και απευθύνονται σε όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σειρές που προτείνουμε έχουν 3 βασικά χαρακτηριστικά:

1) Άνδρες χαρακτήρες στη θέση του πρωταγωνιστή με ισχυρές προσωπικότητες και φυσικά ελαττώματα
2) Είναι από τις καλύτερες σειρές στο είδος τους (κωμωδία, αστυνομικό δράμα κλπ)
3) Παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές αντρικών χαρακτήρων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mad Men

Το Mad Men είναι η απόλυτη ανδρική σειρά. Επικεντρώνεται στη ζωή του Don Draper, ενός ικανοτάτου διαφημιστή που εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Πάθη, ίντριγκες, επιβίωση και κοινωνικό status είναι λίγα από αυτά που συμβαίνουν στο σύμπαν της χρυσή εποχή της διαφήμισης…ο Don Draper σαν εικόνα βασίζεται σε όλα τα καλά και κακά στερεότυπα του 60 και του 70. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τον συμπαθήστε αλλά αντιπροσωπεύει επάξια ένα από τα "πρότυπα" εκείνης της εποχής.

Το Mad Men είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις σειράς που η εικόνα μιλάει από μόνη της. Νουάρ, εξαιρετική αισθητική, κοστούμια, προσεγμένα σκηνικά, δεκαετία ’60. Μιλάμε δηλαδή για ένα άρτιο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό επίτευγμα. Η αξιοζήλευτη πορεία του περιλαμβάνει 5 Χρυσές Σφαίρες και 16 Emmy καθώς και αμέτρητες άλλες υποψηφιότητες και βραβεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sons of Anarchy

Όσοι διαβάζουν την υπόθεση του «Sons of Anarchy» έχουν την εντύπωση πως πρόκειται να παρακολουθήσουν μερικούς γενειοφόρους να καβαλάνε τις μηχανές και να σπάνε μπουκάλια σε κεφάλια, καταστρέφοντας μερικά bar που θα βρεθούν στον δρόμο τους. Όμως η αλήθεια είναι πως το ‘Sons of Anarchy’ είναι πολλά περισσότερα και σχεδόν άσχετο με την πρώτη εντύπωση που σου δημιουργεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά λοιπόν ακολουθεί την ζωή του Jackson ‘Jax’ Teller, μέσα και έξω από το Motorcycle Club που ίδρυσε ο πατέρας του και του οποίου είναι αντιπρόεδρος. Η προσπάθειά του να βρει ισορροπία μεταξύ της προσωπικής του ζωής και της SAMCRO (Sons Of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original), περνάει από χίλια κύματα, ειδικότερα όταν οι δραστηριότητες της SAMCRO – λαθρεμπόριο όπλων και διαμάχες με ‘αντίπαλες’ συμμορίες – έχουν αντίκτυπο στην οικογένειά του. 

Californication

Η επιτομή των ανδρικών σειρών. Το Californication είναι μια σειρά που βασίζεται κυρίως στον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή. Ο Hank Moody είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, τόσο συναρπαστική όσο και αυτοκαταστροφική.

Πως θα σας φαινόταν ένας τύπος που πίνει ασταμάτητα, είναι ο αγαπημένος των γυναικών, δεν δουλεύει ιδιαίτερα και τη βγάζει πάντα καθαρή; Αξιαγάπητος, μισητός, συμπαθητικός ή εκνευριστικός, ο Hank Moody είναι σίγουρα ένα φαινόμενο. Ο Tom Kapinos εμπνεύστηκε ξεκάθαρα από τον Charles Bukowski και μας παρουσίασε έναν συγγραφέα που πίνει και τριγυρνάει με γυναίκες, πάνω απ’ όλα αγαπάει τη γυναίκα του και την κόρη του, αλλά οι κακές επιλογές τον απομακρύνουν και τον μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες.

Justified

To Justified είναι ένα μοντέρνο γουέστερν με στοιχεία αστυνομικoύ δράματος. Βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς» το 2012 από το American Film Institute, ενώ κέρδισε 2 βραβεία Εmmy. Η σειρά επικεντρώνεται στον ομοσπονδιακό αστυνομικό των US Marshals Raylan Givens, έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα που μοιάζει να βγήκε από παλιές ταινίες γουέστερν.

Το Justified είναι μια μοναδική σειρά στα χρονικά της τηλεόρασης και ένας καθρέφτης για την κοινωνία. Με μια εξαιρετική ικανότητα βγάζει εξωπραγματικούς χαρακτήρες που όμως φαντάζουν πέρα για πέρα αληθινοί και εμπλέκει το τώρα με το παρελθόν, το οικογενειακό δράμα με το αστυνομικό δράμα και πάνω από όλα δείχνει τις πως μεταμορφώνονται οι χαρακτήρες μέσα από τις εμπειρίες τους.

Two and a half men

Το ‘Two and a Half Men’ είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. Ένας αμετανόητος εργένης, ο Charlie, που δουλεύοντας λίγο κερδίζει πολλά, γράφει jingles (μουσική και σλόγκαν για διαφημίσεις) κανονίζοντας όπως θέλει το πρόγραμμά του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι γυναίκες και το ποτό, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα πάντα θα ανατραπούν όταν ο μικρός του αδερφός χωρίζει και ψάχνει ένα σπίτι μαζί με τον μικρό του γιό.

Για τις οκτώ πρώτες σεζόν, το κέντρο της σειράς ήταν ο Charlie Sheen, όμως μια διαφωνία με τους παραγωγούς είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του. Την σκυτάλη πήρε ο Ashton Kutcher, που όμως δεν είχε την ίδια ικανότητα ώστε να ηγηθεί του cast. Όπως και να έχει, η σειρά είναι έξυπνη, αστεία και παραμένει μια από τις κωμωδίες που ‘οφείλεις’ να παρακολουθήσεις.

(+)The Shield

Μια πειραματική μονάδα της αστυνομίας του Λος Άντζελες, αποτελούμενη από ανθρώπους που δεν έχουν πρόβλημα να παραβούν τον νόμο ή να στραφούν εναντίον των ίδιων τους των συναδέλφων, αναλαμβάνει να κρατήσει την ασφάλεια με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος. Ναρκωτικά, συμμορίες και πολλά άλλα μεταφέρουν την βιαιότητα σ’αυτούς και στις ζωές τους.

Το ‘The Shield’ είναι μια από εκείνες τις σειρές που έγιναν δημοφιλείς κατά την δεκαετία των ‘00’s, όπου η διαφορά του νόμιμου και του παράνομου δεν έχουν μεγάλη σημασία και το ¨σωστό¨ είναι αυτό που αποτελεί το κυρίαρχο κίνητρο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 28
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.