E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νύχτα αποθέωσης στο «Γεντί Κουλέ» για τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ

Λύγισαν και τα τσιμέντα όταν ο Ολλανδός εμφανίστηκε με αναπηρικό καροτσάκι στον αγωνιστικό χώρο

Νύχτα αποθέωσης στο «Γεντί Κουλέ» για τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 20/11/2017 | 22:11

Ήταν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ», καθώς θυμήθηκαν, δάκρυσαν και αποθέωσαν τον τεράστιο Ευγένιο Γκέραρντ. Όταν ο θρυλικός προπονητής του ΟΦΗ εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο όλοι τον αποθέωσαν και η ιαχή «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Ολλανδέ», δονούσε την ατμόσφαιρα. Τα "παιδιά" του και οι "φίλοι" του έδωσαν το παρών σε ένα φιλικό που θα μείνει στην ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σηφάκης, Χωσάδας, Γιαλαμάς, Μπεκιάι, Αγιομαμίτης, Αδάμος, Αθανασιάδης, Αναστασίου, Βάβουλας, Βασιλείου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Δέδες, Δερμιτζάκης, Διγκόζης, Θωμαΐδης, Ιορδανίδης, Καργιώτης, Κιάσσος, Κοζανίδης, Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Πατεμτζής, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς. Ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε ο Ολλανδός (παιδιά Γκέραρντ).

Από την άλλη οι φίλοι Γκέραρντ: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς, Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Κωστένογλου, Κωφίδης, Λαγονικάκης, Μαλέκος, Μάρκος, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς. Ήταν εκεί για να τιμήσουν έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με πρωτοβουλία του Ηλία Πουρσανίδη όλοι αυτοί μαζεύτηκαν στο Ηράκλειο μόνο και μόνο για αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και βγήκε άρον άρον από το νοσοκομείο για να δει από κοντά ανθρώπους με τους οποίους πέρασε πολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Πολύ μεγάλη η συγκίνηση. Ήταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να γίνει γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος, η αγάπη που του έχουν τα παιδιά είναι τεράστια, όλο αυτό είναι μοναδικό, το αξίζουν όλοι και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και έχουν γεμίσει το γήπεδο. Περίμενε πολύ. Του έλεγα πάντα γι’ αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε" ανέφερε -εμφανώς συγκινημένη- η σύζυγος του Γκέραρντ, Κατερίνα.

"Μόνο και μόνο που είδαμε έναν άνθρωπο που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ακινητοποιημένος σε πιάνει η καρδιά σου. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε αυτό τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει χτίσει ένα μύθο, μια ομάδα που άφησε ιστορία στα γήπεδα, απέκλεισε ολόκληρη Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό τα λέει όλα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, πριν την έναρξη του φιλικού.

"Είμαστε οικογένεια και γι’ αυτό έγινε όλο αυτό το πράγμα. Έχουν έρθει από όλο τον κόσμο, ήρθαμε όλοι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί γι’ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που μας έδωσε τα πάντα. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσα βιώνουμε τώρα. Ήταν εκπληκτικές στιγμές για όλα τα παιδιά, το ματς με την Ατλέτικο, οι τόσο ξεχωριστοί παίκτες. Όλα τα παιχνίδια είναι μοναδικά" τόνισε ο Νίκος Μαχλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα έσοδα από το φιλικό θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως” και στην “Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Σήμερα

Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Σήμερα

Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Σήμερα

Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Σήμερα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Λάρισα: Ανήλικα με πατίνι συγκρούστηκαν με ΙΧ

Σήμερα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

Στο αυτόφωρο στέλνει ο πρόεδρος της Βουλής τον Κωνσταντίνο Φλώρο για βιαιoπραγία

Σήμερα

Αξιοποιώντας το άρθρο 157 του νέου ποινικού κώδικα

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολoφονίας του Λυγγερίδη

Σήμερα

Τον πυρήνα της οργάνωσης αποτελούσαν 8 άτομα

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.