E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Ελένη Μενεγάκη στην ΕΡΤ για ειδικό σκοπό

Στη συχνότητα της ΕΡΤ 2

Η Ελένη Μενεγάκη στην ΕΡΤ για ειδικό σκοπό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/11/2017 | 14:42

Στην ΕΡΤ και μάλιστα για σημαντική αποστολή θα βρεθεί η Ελένη Μεγάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης 2017 με θεματικό τίτλο «Ένα ευρώ, μία ζωή», που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Ο φετινός Τηλεμαραθώνιος έχει σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την ιατροφαρμακευτική προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Τον Τηλεμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, θα παρουσιάσουν η Ελένη Μενεγάκη, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Μαριλένα Κατσίμη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Κώστας Αρβανίτης, η Ρένια Τσιτσιμπίκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Ησαΐας Ματιάμπα. Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης. Στον φετινό Τηλεμαραθώνιο θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Άρη, που θα προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα (μπάλες, φανέλες, παπούτσια, λάβαρα), υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες των ομάδων.

Επίσης, σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί Δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό. Το μουσικό κομμάτι του Τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Χρήστος Θηβαίος, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Ανδρουλάκης. Το μήνυμα του Τηλεμαραθωνίου θα μεταφέρει δυνατά σε όλη τη χώρα η Ελληνική Ραδιοφωνία από τους σταθμούς της ΕΡΤ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια, καθώς και στους απανταχού Έλληνες από τη «Φωνή της Ελλάδας». Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Περιφέρειας. Μηνύματα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, πολιτικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Σήμερα

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Σήμερα

Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Χτες

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Χτες

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Χτες

Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.