E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 7/12 ‑ 13/12

Wonder Wheel - Το Τετράγωνο - Εγώ, Ο Κολοκυθάκης - Η Ζούγκλα - Νήμα - Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου - Ο Θησαυρός

Οι ταινίες της εβδομάδας 7/12 ‑ 13/12
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 7/12/2017 έως 13/12/2017
ΔΕΚ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


πληροφορίες

Wonder Wheel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Γούντι Άλεν. Με τους Τζιμ Μπελούσι, Τζούνο Τεμπλ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κέιτ Γουίνσλετ.

Δραματική 2017, ΗΠΑ 101'

Το «Wonder Wheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.  Η Τζίνι (Κέιτ Ουίνσλετ) είναι μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής, πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο θαλασσινών. Ο Χάμπτι (Τζιμ Μπελούσι) είναι ο άξεστος χειριστής του Καρουζέλ του πάρκου και σύζυγος της Τζίνι. Ο Μίκι (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), είναι ένας όμορφος, νεαρός ναυαγοσώστης, που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας και ενσαρκώνει όλες τις χαμένες ελπίδες, και η Καρολίνα (Τζούνο Τεμπλ) είναι η αποξενωμένη κόρη του Χάμπτι, η οποία κρύβεται από τους γκάνγκστερ, στο σπίτι του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Τετράγωνο / The Square

του Ρούμπεν Εστλουντ. Με τους Κλες Μπανγκ, Ελίζαμπεθ Μος, Ντόμινικ Γουέστ, Τέρι Νοτάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κομεντί 2017, Σουηδία - Γερμανία - Γαλλία - Δανία 142'

Ο ευφυής και ωραίος Christian (Κλες Μπανγκ) είναι καταξιωμένος επιμελητής σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης. Διαζευγμένος και αφοσιωμένος πατέρας δύο παιδιών, οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο και υποστηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς. Η επόμενη έκθεση που επιμελείται, με τίτλο The Square, είναι μια εγκατάσταση που προσκαλεί τους περαστικούς στον αλτρουισμό, υπενθυμίζοντας την ευθύνη απέναντι στον συνάνθρωπο. Αλλά καμιά φορά είναι δύσκολο να ανταποκριθείς στα ίδια σου τα ιδεώδη. Ο ίδιος ο Christian αντιδρά αλλόκοτα στην κλοπή του κινητού του και μπλέκεται σε ντροπιαστικές καταστάσεις. Σε παράλληλη δράση, η ομάδα δημοσίων σχέσεων του μουσείου έχει δημιουργήσει μια αναπάντεχη καμπάνια για το The Square. Η ανταπόκριση είναι υπερβολική και ο Christian, αλλά και το ίδιο το μουσείο, οδηγούνται σε υπαρξιακή κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγώ, Ο Κολοκυθάκης / Ma Vie de Courgette

του Κλοντ Μπαρά. Με τις φωνές των Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνου Κακανά, Σοφία Καψαμπέλη, Ελευθερία Μεταξά, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ποίμη Πέτρου, Ιφιγένεια Στάικου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Γιάννη Υφαντή.

Animation 2016, Βέλγιο 65'

«Κολοκυθάκης» είναι το πολύ ιδιαίτερο παρατσούκλι αυτού του 9χρονου αγοριού. Η ιστορία του είναι μοναδική, αλλά τα συναισθήματα που προκαλεί μας αγγίζουν όλους. Ο Κολοκυθάκης μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο από τον ευγενικό αστυνομικό, Ρέιμοντ. Παλεύει να βρει τη θέση του σε αυτό το παράξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον. Με τη βοήθεια του Ρέιμοντ και των νέων του φίλων όμως, ο Κολοκυθάκης θα μάθει να εμπιστεύεται, θα βρει την αγάπη και μια νέα οικογένεια, όλη δική του.

Η Ζούγκλα / Jungle

του Γκρεγκ ΜακΛιν. Με τους  Ντάνιελ Ράντκλιφ, Αλεξ Ράσελ, Τόμας Κρέτσμαν, Γιασμίν Κασίμ.

Περιπέτεια 2017, Αυστραλία - Κολομβία 115'

Μία αληθινή τρομακτική ιστορία επιβίωσης, βασισμένη στο διεθνές Best-Seller του Yossi Ghinsberg. Τέσσερις ταξιδιώτες ξεκινούν ένα ταξίδι στη καρδιά του δάσους του Αμαζονίου. Όμως αυτό που ξεκινάει σαν μια ονειρεμένη περιπέτεια εξελίσσεται σε απόλυτο εφιάλτη.

Νήμα 

του The Boy. Με τους Σοφία Κόκκαλη.

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας 2017, Ελλάδα 94'

Το νήμα που συνδέει τους κόσμους των δύο πρωταγωνιστών, Νίκη και Λευτέρη, είναι η μνήμη, η βία και μία μάχιμη ελπίδα. Η αφοσίωση της Νίκης στην αντίσταση προδίδει την αδυναμία της να ανταποκριθεί ως μητέρα. Ο Λευτέρης, γιος της Νίκης, κληρονομεί ένα παρελθόν που ο ίδιος πότε του δεν ονειρεύτηκε. Μέχρι που μια μέρα, το νήμα που τους συνδέει, ένας αόρατος ψυχολογικός ομφάλιος λώρος, κόβεται. Ο αγώνας της Μητέρας για τα πολιτικά της πιστεύω, μεταμορφώνεται σε ψυχολογικές αλυσίδες που φυλακίζουν τον Γιο, ο οποίος πρέπει στο τέλος να αγωνιστεί για τη δικιά του ελευθερία και να αναζητήσει τη δικιά του λύτρωση. 

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου / A Bad Mom's Christmas

των Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ. Με τους Μίλα Κούνις. Κάθριν Χαν, Κρίστεν Μπελ, Σούζαν Σάραντον, Κριστίν Μπαράνσκι, Τζέι Ερνάντες, Σέριλ Χάινς, Τζέιμς Τόμας.

Κωμωδία 2017, ΗΠΑ 104'

Η Έιμι, η Κάρλα και η Κίκι μπλέκονται σε νέες, όχι και τόσο χριστουγεννιάτικες περιπέτειες, όταν οι δικές τους μαμάδες αποφασίσουν να τις επισκεφτούν για τα Χριστούγεννα. 

Ο Θησαυρός

του Στράτου Μαρκίδη. Με τους Παύλο Χαϊκάλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρη Καλυβάτση, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Φαίη Ξυλά, Μιχάλη Μαρίνο, Λευτέρη Ελευθερίου, Σοφία Μουτίδου, Δωροθέα Μερκούρη, Μάγδα Πένσου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Κατερίνα Στικούδη, Σπύρο Φω.

Κωμωδία 2017, Ελλάδα 100'

Ριμέικ του «Θησαυρού του Μακαρίτη». Η Θεώνη, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στα χρέη που της άφησε ο μακαρίτης σύζυγός της, διαδίδει πως στον χρεοκοπημένο της ξενώνα της κρύβεται ένας αμύθητος θησαυρός και σύντομα τα δωμάτιά της γίνονται ανάρπαστα από θησαυροθήρες που φέρνουν τα πάνω-κάτω στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.