E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Σούλα Γκλάμορους επιστέφει και αποκαλύπτει γιατί κατέβηκε η σελίδα της

Τι γράφει σε νέα της ανάρτηση στο Facebook

Η Σούλα Γκλάμορους επιστέφει και αποκαλύπτει γιατί κατέβηκε η σελίδα της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Συνέχεια στην κόντρα με την Σοφία Λεοντίτση δίνει η "Σούλα Γκλάμορους" με νεά της ανάρτηση στο Facebook. Στην ανάρτησή της η Σούλα αναφέρει πως με δική της πρωτοβουλία "κατέβηκε" η σελίδα της, και όχι λόγω παρέμβασης της δίωξης ηλεκτρονικού εκγλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Επειδή πολύ ντόρος έγινε για το τίποτα και παρατηρώ από την πανάκριβη πολυθρόνα μου εξελίξεις για εμένα -χωρίς εμένα- και πράγματα πιο φανταστικά από το μίκυ και τη μίνυ μάους, τον ποντικομικρούλη και από την ίδια την ύπαρξή μου, όντας το πρότυπο της μη βασικιάς, συμβουλεύτηκα το Δικηγόρο μου George Tzikas,( George Tzikas Legal Services - Criminal Lawyer) ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι τίποτε παράνομο δεν διαπράττω. Συγκεκριμένα όπως δικηγορίστικα μου τα είπε, όσα ανέφερα έως σήμερα για οποιοδήποτε πρόσωπο αποτελούν θεμιτή σάτιρα και κριτική από έναν χαρακτήρα που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό. "Οι δυσμενείς κρίσεις για καλλιτεχνικές ή συναφείς προσωπικότητες ρητά κατά το νόμο δεν αποτελούν καν άδικη πράξη ( άρθρο 367 ΠΚ)". Σε αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε συνεχώς να σέρνονται στα δικαστήρια όλοι όσοι εκφράζουν μία άποψη που δεν αρέσει σε κάποιον άλλον. Με λίγα λόγια, οι απόψεις μου για πρόσωπα που επιλέγουν να εκτίθενται δημόσια, παραμένουν οι ίδιες, υπόκεινται και αυτές σε αντίστοιχη κριτική και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ νόμιμες- εκτός αν τα πρόσωπα που θίγονται δεν αισθάνονται ή δεν μπορούν να γίνουν δημόσια, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα-.
Το απόγειο της παραπληροφόρησης μάλιστα επήλθε όταν γράφτηκε από κάποια -τα στοιχεία της οποίας δε συγκρατώ, δεν ξέρω γιατί- ότι η σελίδα έκλεισε από τη Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μάλιστα την ευχαρίστησε και για το έργο της. Πρώτον, όπως ενημερώθηκα, για να λάβει χώρα άρση απορρήτου στο ίντερνετ πρέπει να εφαρμόζονται ρητά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαδικαστικές νομικές πράξεις (βούλευμα από δικαστικό συμβούλιο, εισαγγελική διάταξη που θα επικυρωθεί από βούλευμα, τέλεση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ κτλ). Συνεπώς, κανένας δε θα μπορούσε να άρει το απόρρητο ή να κατεβάσει τη σελίδα γιατί και πάλι δε θα μιλούσαμε για κακούργημα (ηθικό κακούργημα βέβαια και τρανταχτή απόδειξη basicness ενδεχομένως είναι το να ευχαριστείς δημόσια κάποιον που δε σε βοήθησε ή που δε ζήτησες καν τη βοήθειά του). Δεύτερον, ποιο είναι το μπούλινγκ που υπέστη κάποιος από το να αναφέρω προσωπικές μου κρίσεις ; Ποια δηλαδή η φυλετική, σεξιστική κλπ κρίση που διατυπώθηκε; Τεχνηέντως επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί μία εντύπωση επί ανύπαρκτων δεδομένων και χωρίς τη δυνατότητα αντιλόγου. Τρίτον, σιγά μανδάμ που θα ασχοληθεί η δίωξη με εσένα –φαντάζομαι και ελπίζω πως έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνει-. Η σελίδα κατέβηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ από εμένα για να γελάσει το χειλάκι μου με τα basic σχόλια που θα ακολουθούσαν- και ευχαριστώ EMENA που το κατάφερα. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να δω την αντίδραση στο πρόσωπο αυτών που χάρηκαν τώρα που επανεμφανίστηκα και δεν μπορούν να πάρουν πίσω και τα ευχαριστώ που δώσανε απλόχερα.
Συνοψίζοντας, λυπάμαι που κάποια υπαρκτά πρόσωπα προσπαθούν να λάβουν δημοσιότητα από ένα φανταστικό χαρακτήρα που έχει μεγαλύτερη απήχηση από αυτά. Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια αυτή, όμως δεν μπορώ και δεν έχω χρόνο να τη στηρίξω παραπάνω. Τα φιλιά μου, η αναστάσα εκ των σκουπιδιών, Σούλα.

Θυμίζουμε ότι η Σοφία όσο ήταν στο παιχνίδι δεχόταν από σκληρή κριτική από το λογαριασμό στο instagram "Σούλα Γκλάμορους" απίστευτα αρνητικά σχόλια. Μετά την εμφάνισή της στο Gala ντυμένη ως Σούλα Γκλάμορους και την αποχώρησή της, κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τελικά το προφίλ "έπεσε" από το instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για το «διαζύγιο» με το MEGA

Σήμερα

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA θεωρείται δεδομένη με την παρουσιάστρια να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»

Σήμερα

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

Σήμερα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Σήμερα

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία

Σήμερα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Σήμερα

Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Χτες

Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Χτες

«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Χτες

Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.