E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πώς είναι να είναι η σύντροφός σου ποpνοστάρ;

Η εξομολόγηση του συντρόφου μιας πρωταγωνίστριας

Πώς είναι να είναι η σύντροφός σου ποpνοστάρ;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/12/2017 | 16:32

Για να πούμε τα πράγματα απλά, οι άντρες και οι γυναίκες της βιομηχανίας του ποpνό κάνουν σeξ μπροστά στην κάμερα για τα προς το ζην.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ η δουλειά τους δεν είναι ακριβώς η προσωπική τους ζωή, πολλοί και πολλές ποpνοστάρ διαμαρτύρονται κατά καιρούς πως αυτό επηρεάζει αναγκαστικά τις σχέσεις τους.

Κι ενώ εξίσου πολλοί άντρες φαντασιώνονται να βγουν κάποια στιγμή με μια γυναίκα που βλέπουν online, είναι πάντα ενδιαφέρον να δεις τι γίνεται στην πραγματικότητα.

Κι εδώ μπαίνει η γνωστή πρωταγωνίστρια Allie Haze των 350 ταινιών και ο σύντροφός της Mike Adkins, ο οποίος μας λέει πως δεν ενοχλείται καθόλου από τη δουλειά της. Όπως τα περιγράφει καλύτερα ο 32χρονος: «Δεν με πειράζει που πάει με άλλους άντρες, όσο είναι στη δουλειά της. Αν μου έλεγε ‘‘θα βγω την Παρασκευή το βράδυ με μια παρέα’’, αυτό θα με πείραζε 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραδέχεται πάντως πως «υπάρχουν φορές που της έχουν κάνει προτάσεις για συγκεκριμένες ταινίες που δεν με έκαναν να νιώθω και πολύ άνετα. Εννοώ πως ναι, είναι πολύ διαφορετική δουλειά από το να είσαι ρεσεψιονίστ ή κάτι τέτοιο, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μπορείς να βασίζεις μια σχέση γύρω από την καριέρα που κάνει ο καθένας».

Ενώ είναι όμως αρκετά χαλαρός με τη δουλειά της συντρόφου του, έχει όπως εξομολογείται ανάμεικτα συναισθήματα όταν πρέπει να πει σε άλλους πώς βγάζει η κοπέλα του τα προς το ζην. Ειδικά στη μαμά του! Η οποία όταν το έμαθε τελικά ανησύχησε μήπως την είχε αφήσει έγκυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Mike μας λέει πως δεν έχει δει καμία από τις ταινίες της Allie, δεν είναι ωστόσο αδιάφορος για τη δουλειά της. Όπως αποκαλύπτει εκείνη: «Πάντα πριν φύγω, ο Mike με ρωτάει "σε τι πράγμα δουλεύεις σήμερα;", κι εγώ απαντάω "σε αγόρι-κορίτσι ή κορίτσι-κορίτσι"… Όταν επιστρέφω από τη δουλειά, δεν συζητάμε απαραιτήτως για τη μέρα μου. Εξαρτάται όμως, καθώς ως γυναίκα και ως σύντροφος ξέρω τι τον ανάβει».

Η 30χρονη ποpνοστάρ προσθέτει πως οι περισσότεροι παρτενέρ της στις ταινίες είναι παντρεμένοι και πως η ίδια δεν έχει βγει ποτέ ή κάνει σχέση με κάποιον από τη βιομηχανία της πορνογραφίας. «Ο Mike είναι σίγουρα πιο προσγειωμένος. Αγαπώ τον Mike τόσο πολύ, δεν μπορώ καν να περιγράψω πώς νιώθω γι’ αυτόν… Είμαι ευγνώμων που τον έχω στο πλευρό μου»…

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλά για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Σήμερα

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς υπέστη έμφραγμα

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US

Σήμερα

«Αρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα ‑ Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε

Σήμερα

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του

Αγρια επίθεση στον Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο

Σήμερα

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Σήμερα

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Σήμερα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.