E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπό όρους αποφυλάκιση του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα

Κατηγορείται ως κλεπταποδόχος της μαφίας των Ρομά που ξάφριζε σπίτια και βίλες

Υπό όρους αποφυλάκιση του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2017 | 18:19

Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος κατηγορείται ως κλεπταποδόχος της αποκαλούμενης μαφίας των Ρομά που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων με τζίρο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ανακριτής κατά της διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση, ένα περίπου χρόνο μετά, έκανε δεκτή την αίτηση που είχε υποβάλλει ο 40χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση «Gipsy Kings», ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να αποφυλακιστεί, με όρους, από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται τους τελευταίους μήνες. Στον κατηγορούμενο επιχειρηματία επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

«Μετά από 13 μήνες κι ενώ έκλεισε η δικογραφία χωρίς να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της δικαιοσύνης για αυτόν» υπογράμμισε σε δήλωση του ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Χρ. Στάθης.

Ο 40χρονος, από την πρώτη στιγμή που έπεσε στα χέρια των αρχών αρνήθηκε ότι διέπραξε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη ισχυριζόμενος ότι ήταν ένας απλός συλλέκτης ρολογιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αίτησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε μεταξύ άλλων και τη σχέση του με τη σύντροφό του Όλγα Ζαπουνίδου με την οποία υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης, τον Νοέμβριο του 2016, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τη φυλακή της Χίου. Η νεαρή γυναίκα αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του 40χρονου επιχειρηματία καθώς έχει σταθεί στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας. Άλλωστε, είναι εκείνη που, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, με τον τρόπο της βοήθησε τον Αλέξανδρο Αγγλούπα να γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά την περιπέτεια που είχε το 2011 με το αιματηρό επεισόδιο στο σπίτι της αδελφής της, τότε συντρόφου του, Όλγας Φαρμάκη, Γωγώς.

9736_GOGO_FARMAKI_OLGA_FARMAKI_14112015
Όλγα Φαρμάκη - Γωγώ Φαρμάκη
Η υπόθεση αυτή παραμένει ανοικτή ενώπιον της δικαιοσύνης και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας θα καθίσει στο εδώλιο στις 12 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον σοβαρό τραυματισμό της Γωγώς Φαρμάκη από το όπλο του το οποίο, όπως ισχυρίζεται, εκπυρσοκρότησε.

Τον περασμένο Ιούνιο η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο με τη Γωγώ Φαρμάκη, όμως, να ζητεί, μέσω δικηγόρου, την αναβολή της καθώς βρισκόταν στην Αμερική όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Η νεαρή γυναίκα ζήτησε την αναβολή της δίκης εκφράζοντας την επιθυμία να καταθέσει στο δικαστήριο. Λέγεται πως, μετά την σφοδρή αντιπαράθεση που ακολούθησε του αιματηρού επεισοδίου, οι δυο πλευρές βρήκαν κοινό τόπο συνεννόησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

6211_FARMAKI_AGLOYPAS_29052010
Όλγα Φαρμάκη - Αλέξανδρος Αγγλούπας
Το γεγονός ότι η Γωγώ Φαρμάκη δήλωσε πως δεν θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη με κατηγορούμενο τον γνωστό επιχειρηματία ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες ότι έχουν βρει μεταξύ τους συμβιβαστική λύση. Άλλωστε, ενώ η νεαρή γυναίκα αρχικά είχε κάνει λόγο για ηθελημένο πυροβολισμό από τον 40χρονο, το 2014 τα πράγματα άλλαξαν και οι δύο πρωταγωνιστές έκαναν ακόμη και κοινές εμφανίσεις. Τον τελευταίο λόγο, πάντως, για την υπόθεση έχει η δικαιοσύνη με τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να καλούνται να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Σήμερα

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δολοφovία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες ‑ Δικογραφία για 160 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Σήμερα

Η δικογραφία αφορά περίπου 160 άτομα ενώ 67 έχουν συλληφθεί για τη δολοφονική επiθεση στου Ρέντη

Ερευνητές εντόπισαν τον ακριβή τόπο ταφής του Πλάτωνα

Σήμερα

Η πολύτιμη ανακάλυψη από Ιταλούς ερευνητές

Χαμός στον αέρα: Επεισοδιακή πτήση με οπαδό της Σέλτικ να γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε «τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός»

Σήμερα

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Ροζ πανσέληνος του Απριλίου: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Σήμερα

Η πανσέληνος του Απριλίου ή αλλιώς ροζ πανσέληνος ή Πασχαλινό φεγγάρι έχει πολλές ακόμα ονομασίες

Καιρός: Μέχρι πότε θα παραμείνει η χώρα σε κλοιό αφρικανικής σκόνης

Σήμερα

Η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της σκόνης στα Δωδεκάνησα και την προοδευτική απομάκρυνσή της προς τα ανατολικά

Χαλκιδική: Η στιγμή της επίθεσης με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο

Σήμερα

Ένας δημοτικός υπάλληλος στη Χαλκιδική δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από καταστηματάρχες στα Νέα Μουδανιά

Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα που διέγραψα τον Δημήτρη Παπανώτα»

Σήμερα

Σαφές μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.