E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια 2018: Αναλυτικές προβλέψεις χρονιάς

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

Ζώδια 2018: Αναλυτικές προβλέψεις χρονιάς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο το 2018;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Το 2018 θα δώσει άλλον αέρα στη ζωή σου. Θα αποσυμφορηθείς από τοξικούς ανθρώπους και θα έχεις νέες ευκαιρίες και αλλαγές που θα κάνουν τομή στην καθημερινότητά σου και θα επηρεάσουν θετικά κάθε πτυχή όσων βιώνεις! Λίγο προσοχή στους 2 πρώτους μήνες μόνο,  και να θυμάσαι πως η επανάσταση που μπορεί να δημιουργήσεις στα εργασιακά σου θα βγει σε καλό. Θα αλλάξεις προτιμήσεις, μέρος διαμονής ή σύντροφο αλλά και θα διεκδικήσεις καλύτερη μεταχείρηση και χρήματα. Μόνο, μέσα στην επαναστατική σου διάθεση πρόσεξε, ως γνήσιο Κριάρι να μην το παρακάνεις στην εκτέλεση, γιατί στην θεωρία είσαι συνετός, μετά σε πιάνει η υπερβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Το 2018 αναμένεται ότι ο Ταύρος (αλλά και ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, που ανήκουν στα γήινα ζώδια) θα ζήσουν καλύτερα και θα ευτυχήσουν ουσιαστικά. Ενισχύονται τα συναισθηματικά σου θέματα και η δουλειά πάει καλά. Θα πάρεις μεγάλες αποφάσεις και θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις όσα φοβάσαι. Θα ξαναβρεις τους φίλους σου και η αλήθεια είναι ότι το είχες ανάγκη, ενώ θα αποφασίσεις επιτέλους να ασχοληθείς με την υγεία και την εμφάνισή σου. Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά αλλά είναι αρκετά δημιουργική και σημαντική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος

Αυτοεκτίμηση, ανανέωση και πείσμα, αυτοπεποίθηση και φυσικά τόλμη να πετύχεις τους στόχους σου σου φέρνει το 2018!  Η χρονιά αυτή θα αποδείξει τα καινούρια όρια της αντοχής και των δυνατοτήτων σου. Προσοχή στις ανασφάλειές σου. Επίσης, χρέη, δάνεια, υποχρεώσεις απαιτούν σύνεση και προνοητικότητα και να μην κλείνεις τα μάτια σε αυτά. Οπότε άρχισε να ανοίγεις τα φακελάκια που μαζεύονται στην είσοδο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τομέα των σχέσεων και άλλα τόσα θα αναθεωρηθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τι σου συμβαίνει και τι θέλεις από τη ζωή σου είναι η ειλικρίνεια. Αλλαγές σε οικογένεια, όπως και αλλαγές στις επαγγελματικές συνεργασίες έρχονται, ακόμη κι αν είσαι απροετοίμαστος. Απλά, ήρθε η ώρα να οργανώσεις τη μέρα σου, να πληρώσεις τη συνδρομή στο γυμναστήριο, να αλλάξεις τις καμένες λάμπες, να βάλεις στο ψυγείο σου κανένα λαχανικό.

Λέων

Οι αρκετές αλλαγές, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικογενειακή σου ζωή, σου έδωσαν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το πώς πρέπει να κινηθείς από εδώ και στο εξής. Δεν είναι διόλου απίθανο να έχεις δεχτεί αχαριστία, αδικίες ή κακή ενέργεια από ανθρώπους που αγάπησες. Δεν πειράζει, νέα μέρα, νέα ξεκινήματα! Το 2018 η πορεία προς τις αλλαγές και τη νέα πραγματικότητα συνεχίζεται. Είτε είσαι θυμωμένος είτε κουρασμένος, οφείλεις να συνεχίσεις τις προσπάθειες γιατί θα χαμογελάσεις ξανά.

Παρθένος

Εντάξει, είχες πολλά στο κεφάλι σου το 2017. Επιτέλους έρχεται μια καλύτερη εποχή για εσένα, μιας και βρισκόμαστε το 2018 στην αρχή μιας χρυσής τριετίας για σένα. Φτιάχνεις νέα βάση, την θεμελιώνεις σωστά και έπειτα αφήνεις τη ζωή να σου φέρει σπουδαία πράγματα. Η ασάφεια στα αισθηματικά σας περιορίζεται αισθητά και οι προοπτικές αυτής της χρονιάς βοηθούν για νέα ξεκινήματα. Έφυγε ο Κρόνος και ξεκινά μια περίοδος βελτίωσης! Σήκωσε το κεφάλι Παρθένε, τα κατάφερες περίφημα!  

Ζυγός

Το 2018 είναι η χρονιά φεύγει από πάνω σου ο Ουρανός που σε ταλαιπώρησε στις σχέσεις σου και δεν έφτανες ποτέ στους στόχους σου. Επιτέλους θα δεις τα πράγματα όπως είναι και θα αποστασιοποιηθείς από όποια κατάσταση ή άνθρωπο δεν σου ταιριάζει. Έρχεται κάτι πολύτιμο το 2018 και λέγεται καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, ξεκαθάρισμα στόχων και μια βαθιά συνειδητοποίηση πως πρέπει να δεις τη ζωή πιο σοβαρά.  

Σκορπιός

Το 2018 για εσένα θα είναι σταθμός για τις σχέσεις σου και ίσως βάλει και μια βαθιά και σπουδαία σφραγίδα στη ζωή σου. Ανανέωση, ξεκαθαρίσματα και νέοι όροι για κάθε πτυχή της ζωής σου!  Αν αποφασίσεις να πεις την αλήθεια στον εαυτό σου και βάλεις τα όριά σου στις σχέσεις σου, τότε τα επόμενα χρόνια που έρχονται θα αποδειχτούν δυναμικά και δημιουργικά. Το 2018 θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ένα στόχο, και να θέσεις τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. 

Τοξότης

Το 2018 είναι η χρονιά που μένεις σόλο, χωρίς τον Κρόνο στην πλάτη σου και είσαι πλέον ελεύθερος να κάνεις ό,τι θες χωρίς φόβο αλλά με πάθος!  Μπορεί κανείς άραγε να αρνηθεί πως πέρασες από 40 κύματα, έδωσες μάχες και απογοητεύτηκες βαθιά από πολλά περιστατικά φέτος; Mην στεναχωριέσαι άλλο όμως γιατί ο νέος χρόνος θα σου ξαναφέρει χαμόγελο και αισιοδοξία! Ό,τι σκέφτεσαι τα δύο τελευταία χρόνια, θα βρει το δρόμο για να υλοποιηθεί! 

Αιγόκερως

Τα τελευταία χρόνια έπρεπε να έρθεις σε ρήξη με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος σου, βίωσες χωρισμό, άλλαξες δουλειά. Αγωνίστηκες πολύ, και δεν ήταν όλα ρόδινα. Κουράστηκες πολύ, προσπάθησες, άλλοτε δίκαια άλλοτε μάταια για κάποια πράγματα. Το 2018 με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, έρχεται να φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές για να βάλεις καλές βάσεις για μια χρυσή επταετία. Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή. Το άξιζες άλλωστε.

Υδροχόος

Το 2018 είναι για σένα μία πύλη για τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπικότητά σου, μια μεταβατική χρονιά που θα εδραιώσει όσα θα έχεις γύρω σου τα επόμενα χρόνια. Ο Ουρανός αλλάζει θέση και ορίζει μια νέα επταετία για όλους. Θα αποφασίσεις να ασχοληθείς πραγματικά με τα ψυχολογικά σου θέματα για να τα λύσεις μια και καλή. Και φυσικά θα βρεις τους σωστούς ανθρώπους για να εκμεταλλευτείς τις ικανότητες και τις γνωριμίες τους έτσι ώστε μαζί να μεγαλουργήσετε!

Ιχθείς

Τα τελευταία τρία χρόνια, πέρασες πολλές δυσκολίες που σε ωρίμασαν και σε έκαναν να καταλάβεις πως κάποια πράγματα θέλουν χρόνο για να συμβούν ή μπορεί να μη συμβούν και ποτέ. Αλλά τώρα τέλος τα δύσκολα. Στόχος είναι η επίτευξη των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων στο έπακρο χωρίς συναισθηματισμούς και στους πρώτους μήνες θα ανοίξουν καινούριοι δρόμοι και από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη της χρονιάς θα κάνετε όνειρα που θα πραγματοποιηθούν!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας

Πριν λίγο

Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Πριν λίγο

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Η πόλη που θα ερωτευτείς αν είσαι λάτρης της τέχνης

Πριν λίγο

Αξίζει οπωσδήποτε να την επισκεφτείς μια φορά στη ζωή σου

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Πριν λίγο

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Βρίσκεται η απιστία στα γονίδια; Τι λένε οι μελέτες

Πριν λίγο

Τι έδειξαν οι έρευνες σε δίδυμους

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

par: 39
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.