LOVE YOURSELF TRUE STORIES

Η influencer που έκανε την ακμή μόδα!

Θέλησε μέσα από τη δημοσιότητα της να στηρίξει όσες κοπέλες έχουν το ίδιο πρόβλημα

Η influencer που έκανε την ακμή μόδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ακμή είναι μια δερματική ασθένεια που εμφανίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων παγκοσμίως, συνήθως κατά την περίοδο της εφηβείας και μπορεί να προσβάλλει τόσο το πρόσωπο, όσο και το σώμα.

Κάποιες φορές είναι πιο ήπια και φεύγει χωρίς αγωγή, ενώ άλλες φορές χρειάζεται εντατική θεραπεία και χρόνο μέχρι να εξαλειφθεί. Δυστυχώς, για τις έφηβες κοπέλες, η ακμή είναι ένα δυσάρεστο θέμα, καθώς πέρα από την πιθανή ενόχληση που μπορεί να νιώθουν εξαιτίας του ερεθισμού του δέρματος τους, τους ρίχνει και την αυτοπεποίθηση λόγω της όψης που έχει.

Για αυτό και αρκετά κορίτσια ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα σε καλλυντικά, ώστε βάφοντας το πρόσωπο τους να καλύψουν τα εκνευριστικά σπυράκια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ίδιο θέμα με την ακμή φαίνεται πως έχει και η 17χρονη Hailey Wait από το Κολοράντο, στην οποία η εν λόγω δερματοπάθεια εμφανίστηκε στα 11-12 χρόνια της. Η νεαρή ήταν θύμα bullying και μάλιστα πολύ άσχημου, καθώς οι απειλές που άκουγε αφορούσαν μέχρι και τη ζωή της, η ίδια όμως αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα της στο διαδίκτυο.

I just really want to thank you guys. Since being more open about my skin imperfections, SO MANY of you have opened up to me about your own struggles and I want to say that I’m truly moved, and incredibly thankful to be supported by so many genuine human beings. I’ve heard your stories and seen more and more of you embrace yourselves for who you are, and to me, that’s the most beautiful thing in the whole world. You aren’t flawless, and neither am I. None of us are, and you don’t need to be flawless to be loved and accepted as a human being. We all have imperfections and we are all capable of greater things beyond our appearances 💖 #thankyou #spottyandcute

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Wait 🌙 (@pigss) στις

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το λογαριασμό της στο Instagram για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, όπου ανεβάζει τις φωτογραφίες της και σύμφωνα με όσα λέει, όλο και περισσότερα παιδιά φαίνονται να ανταποκρίνονται στα μηνύματα της.

Wanted 2 give this pic it’s own post because I felt really good in it ok 💖 love you all so much

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Wait 🌙 (@pigss) στις

Ο λόγος που ξεκίνησε να δείχνει την ακμή της, είναι επειδή βαρέθηκε να την κρύβει συνεχώς και πλέον αγνοεί κάθε κακόβουλο που θα προσπαθήσει να την πληγώσει.

hey can we all agree to just stop sending me acne advice? I know the intent is good a lot of times but if I didn’t ask, then I don’t need it. It’s just kind of insulting tbh. There’s more to me than my acne. I get thousands of messages a DAY about my acne, and I’m certain that most of you aren’t dermatologists. It’s not as simple as washing your face and drinking water. Thank you :-)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Wait 🌙 (@pigss) στις

Επιπλέον, νιώθει τόσο χαρούμενη που βλέπει ό,τι ο κόσμος τη στηρίζει, αλλά και που δείχνει σε όλους όσους έχουν παρόμοια προβλήματα ό,τι δεν είναι μόνοι τους. Όπως λέει, το καλύτερο φάρμακο σε τέτοιες καταστάσεις είναι το να περιβάλλει κανείς τον εαυτό του από ανθρώπους που τον αγαπούν και τον νοιάζονται πραγματικά και να διώξει όσους δεν τον στηρίζουν ή τον καταπιέζουν.

What is your favorite Christmas song? ✨ mine is Carol of the Bells 🎄 🎀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Wait 🌙 (@pigss) στις

Τέλος, αυτό που θέλει να δείξει σε όλους, είναι ό,τι επειδή υπάρχουν ατέλειες στους ανθρώπους, δε σημαίνει ό,τι αυτοί δε μπορούν να είναι χαρούμενοι, όμορφοι και επιτυχημένοι. Απλώς πρέπει να αγαπήσουν τους εαυτούς τους και να καταλάβουν ό,τι είναι μοναδικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 226 / position2: 730
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb