E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κερδίστε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια από τη νέα συλλογή Petra Leather

Handmade τσάντες και παπούτσια από την πετυχημένη ραδιοφωνική παραγωγό Πέτρα Καρυώτη

Κερδίστε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια από τη νέα συλλογή Petra Leather
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πέτρα Καρυώτη σαρώνει στα θεσσαλονικιώτικα fm αλλά αποφάσισε πως θέλει και κάτι ακόμη για να γεμίσει τις ώρες της. Κάτι δημιουργικό! Έτσι γεννήθηκε το brand Petra Leather. Σε συνεργασία μαζί της σας χαρίζουμε ένα εκπληκτικό δερμάτινα παπούτσια το οποίο θα φτιαχτεί sur mesure ακριβώς για το πόδι σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς μια ραδιοφωνική παραγωγός αποφασίζει να ασχοληθεί με τσάντες και παπούτσια;

Η αλήθεια ότι όλα έγιναν εντελώς τυχαία σαν κάτι νομοτελειακό να λειτούργησε μέσα μου. Η κατάλληλη στιγμή, oι δικές μου ανάγκες μιας που τα παιδιά μου "ξεπετάχτηκαν" να λειτουργήσω αυτόνομα και να αποφασίσω στα 38 μου να ανοίξω ένα eshop. Με το δέρμα ήμουν εξοικειωμένη εδώ και χρόνια μια που στο σπίτι μου, σε ένα μικρό καταφύγιο τα βράδια ξέφευγα από τις υποχρεώσεις της μαμάς και νοικοκυράς και μεταμορφωνόμουν σε χειροτέχνη. Με μικρές δικές μου δημιουργίες από το τίποτα φτιαγμένες.

Διαγωνισμός
Κερδίστε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια από τη νέα συλλογή Petra Leather στο διαγωνισμο μας στο Instagram
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντα με συνάρπαζε και ακόμη με εξιτάρει το πώς μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάτι φαινομενικά αδιάφορο και "άχρηστο". Βέβαια οι πειραματισμοί πολλοί... αλλά "Crafters do not make mistakes...They just add a new design element". Και έτσι με αφορμή την πρόταση ενός καταπληκτικού τεχνίτη στο δέρμα, του Χρήστου Παπαγιαννάκη αποφάσισα πως ήρθε η ώρα, όχι να φτιάξω εγώ, αλλά να καθοδηγήσω τα έμπειρα του χέρια σε σχέδια που πίστευα πως έχει ανάγκη η σύγχρονη ελληνίδα γυναίκα.

Μοναδικές δερμάτινες τσάντες. Βέβαια, επειδή όταν ξεκινώ κάτι θέλω να είναι και ολοκληρωμένο δεν θα μπορούσα να παραβλέψω το γυναικείο πάθος μου για παπούτσια. Απευθείας σκέφτηκα τον G.Armanelis. Ένας άνθρωπος ιστορία στο δερμάτινο χειροποίητο καλαίσθητο παπούτσι. Κάπου εκεί με τη βοήθεια της Χρύσας, της αδελφής μου που μου ενέπνευσε το πάθος για τα χειροποίητα κοσμήματα ενσωματώσαμε και υπέροχα αξεσουάρ σχεδόν όλα unique, και έτσι ξεκίνησε το Petra Leather. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από πού εμπνέεσαι;

Η έμπνευση αντλείται από τη ζωή την ίδια. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από έναν ευαίσθητο δέκτη...δηλαδή να δούμε την καθημερινότητα μας και να ομορφήνουμε με πρακτικές λύσεις το αέναο τρέξιμο όλων μας! Βασικό στοιχείο των προιόντων μας είναι η λειτουργικότητα,η ποιότητα και η καλαισθησία. Αλλά ταυτόχρονα να ειναι και unique. Όπως ξεχωριστός είναι ο κάθε ένας από εμάς. Βαρέθηκα την μαζικότητα όλα σε ένα κουβά, ίδια ρούχα, ίδιο στυλ, ίδια λόγια, η Έλληνίδα  χρειάζεται ταυτότητα! Μοναδικότητα! Και εμείς την προσφέρουμε αφού όλα είναι χειροποίητα κατα παραγγελία για αυτην την ίδια όχι ένα της σειράς! Διαλέγει το χρώμα που της ταιριάζει ή και το συνδυασμό τους, το ύφος και ράβεται ή φτιάχνεται για αυτήν αποκλειστικά! Δεν είμαστε ένα e-shop απρόσωπο που ρίχνεις κάτι σε ένα καλάθι και σου έρχεται το προιον τυλιγμένο σε μια πλαστική σακούλα!Μιλάμε με τον κάθε ένα ξεχωριστά,αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του και δημιουργούμε για αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη και η συσκευασία για εμάς έχει τη σημασία της, ακόμη και μια προσωπική αφιέρωση...Και όλο αυτό πιστέψτε με έχει πολύ προσωπική φροντίδα! Αλλά ένας ευχαριστημένος πελάτης για εμάς είναι η δικαίωση μας στο να ασχοληθούμε με ένα τόσο ακριβό υλικό όπως το δέρμα σε περίοδο κρίσης! Διότι αυτό που θα παραγγείλεις θα σε συντροφεύσει τουλάχιστον για μια ζωή... Άρα αξίζει να πάρεις κάτι φτηνό της σειράς και στον επόμενο μήνα να σου έχει χαλάσει ή να αγοράσεις κάτι ακριβότερο αλλά φτιαγμένο με το ελληνικό μεράκι,με άριστα υλικά,προσαρμοσμένο στα γούστα σου που θα κρατήσει μια ζωή; Το φτηνό είναι και το πιο ακριβό τελικά...

Σίγουρα εισπράττεις σχόλια για τις δημιουργίες σου! 

Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή από αυτήν που λαμβάνω φωτογραφίες πελατών που παρέλαβαν το προιόν τους! Το χαμόγελο και οι ευχαριστίες μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε, σε μια εποχή που απο τη μια ο συνέταιρος σου, σου τα τρώει (κράτος) και από την άλλη παλεύεις να κρατήσεις την αυθεντικότητα με ελληνικά προιόντα απέναντι σε μεγαθήρια φτηνιάρικων κακών προιόντων από την Κίνα! Aλλά "Where there is no vision,there is no hope!"Kαι εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτό που δημιουργήσαμε παρέα με το σύζυγο μου!

Πες μας τρία πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της!

Μια γυναίκα χρειάζεται απαραιτήτως: Ένα υπέροχο ζευγάρι γόβες, μία all time τσάντα backpack και... ένα κολιέ για να αναδεικνύει την προσωπικότητα της!

Πόσο εύκολο είναι για έναν νέο designer να αναδειχτεί στην εποχή μας εν Ελλάδι;

Δεν ξέρω κατά πόσο θα αναγνωριστούν άμεσα τα προιόντα μας στην ελληνική αγορά, γιατί περνά μεγάλη ύφεση και ο κόσμος υποφέρει για τα βασικά προς το ζην αλλά στόχος μας είναι να στραφούμε και στο εξωτερικό για να αναδείξουμε την ποιότητα μας! Εμείς δεν πάμε για τα πολλά... θέλουμε αυτό που κάνουμε να το απολαμβάνουμε να το χαιρόμαστε! Αν ο σκοπός μας είναι το κέρδος τσάμπα προσπαθούμε. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση και με τις λίγες μας δυνάμεις θα επιμείνουμε στο μικρότερο κέρδος αλλά με στόχο να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια!

Ακούς την Πέτρα Καρυώτη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (94,5 FM) από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.

www.petraleather.gr

Facebook Page

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυαλιά ηλίου 2+1 δώρο!

Σήμερα

Εκπτώσεις -20%!

Μοναδικά καλάθια δώρων από 9,95€

Σήμερα

Δημιουργήστε το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Σετ μαγειρικά σκεύη 10 τεμαχίων από ανοξείδωτο ατσάλι μόνο 49,95€

Χτες

Ένα οικονομικό σετ μαγειρικής που να περιλαμβάνει όλα τα βασικά σκεύη που θα χρειαστείς

Χειμερινές πιτζάμες με 10 ευρώ!

Χτες

Δωρεάν αποστολές!

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Γαλλία με έως ‑30%!

Προχτές

Πτήσεις μεταξύ 01/06/2024 - 30/10/2024

Είδη τεχνολογίας έως ‑ 80%

Πριν 4 μέρες

Βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών σε μοναδικές τιμές

Βρείτε είδη σπιτιού σε μοναδικές τιμές!

Πριν 5 μέρες

Mεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Βρείτε καφέδες με έκπτωση 30% !

Πριν 1 εβδομάδα

Η προσφορά ισχύει έως 20/3!

Διαλέξτε τη φριτέζα αέρος που σας ταιριάζει!

Πριν 1 εβδομάδα

Μεγάλη ποικιλία από -60%

Έκπτωση έως ‑70% στα γυαλιά ηλίου Calvin Klein!

Πριν 1 εβδομάδα

Ισχύει για αγορές έως 19/03/2024

Special Deal ‑20% σε όλη τη νέα συλλογή adidas & ASICS!

Πριν 1 εβδομάδα

Ισχύει για αγορές έως 18/03/2024

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.