E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι πιο σκληρές μέθοδοι βασανισμού στην ιστορία

Αν δεν πεθάνεις, ίσως προλάβεις και να μαρτυρήσεις...

Οι πιο σκληρές μέθοδοι βασανισμού στην ιστορία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ανθρώπινος νους ήταν πάντα ικανός να εφεύρει νέους και τρομερούς τρόπους για να τιμωρήσει τους πραγματικούς ή όχι παραβάτες, κακοποιούς, μάγισσες και οποιονδήποτε άλλον που ήταν τόσο άτυχος ώστε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρεμάλα, πυρά, λιθοβολισμός και άλλα τέτοια είναι παιχνιδάκια και φέρνουν  χασμουρητό σε ένα αληθινό σαδιστικό νου. Τι γίνεται αν κάποιος πραγματικά σας κάνει κάτι κακό; 

Κατά τη διάρκεια των αιώνων,υπήρξαν κάποιες εξαιρετικά βάναυσες μέθοδοι βασανισμού και εκτέλεσης. Μερικές μάλιστα από αυτές δεν έχουν καταργηθεί ακόμα.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι μορφές βασανιστηρίων, ωστόσο μην τις δοκιμάσετε στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ling chi

Επίσης γνωστό ως "αργός τεμαχισμός" ή "θάνατος με χίλια κοψίματα", ήταν μια μέθοδος βασανιστικής εκτέλεσης που υπήρχε στην Κίνα. Ο καταδικασμένος ήταν δεμένος σε μια θέση και κομμάτια δέρματος και άκρων αφαιρούνταν σταδιακά ένα προς ένα, ενώ το βασανιστήριο τελείωνε με μια μαχαιριά στην καρδιά ή αποκεφαλισμό. Χρησιμοποιούνταν ήδη από τον 10ο αιώνα και συνεχίστηκε για σχεδόν χίλια χρόνια. Ευτυχώς απαγορεύτηκε το 1905.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιώσιμο από ελέφαντα

Πρόκειται για μια παράξενη μέθοδο εκτέλεσης, αλλά δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει για την αποτελεσματικότητά της. Όπως μπορεί να μαντέψετε, ήταν συνηθισμένη στις περιοχές όπου βρίσκονται ελέφαντες, κυρίως στη Νότια και Νοτιοανατολική Ασία. Οι ελέφαντες εκπαιδεύονταν συχνά για να εξασπαλιστεί ότι η τιμωρία θα ήταν όσο πιο άσχημη γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βράσιμο

Σήμερα, ένας τέτοιος θάνατος θεωρείται άσχημος ακόμα και για τα οστρακοειδή. Αλλά πριν από αιώνες ήταν μια κοινή μέθοδος εκτέλεσης από την Ανατολική Ασία ως την Αγγλία. Ο κατάδικος γδύνονταν και στη συνέχεια τοποθετούνταν σε δεξαμενή ή δοχείο βρασμού κάποιου υγρού, συνήθως νερό, λάδι ή πίσσα. Για μια πιο βασανιστική εμπειρία, ο δράστης θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε δροσερό υγρό και στη συνέχεια να θερμανθεί μέχρι βρασμού. Τα αρχεία από την εποχής της βασιλείας του Ερρίκου VIII δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι βράστηκαν για δύο ώρες πριν πεθάνουν τελικά.

Poena cullei

Η τιμωρία του σάκου, ή poena cullei, ήταν μια άλλη παράξενη ειδική μορφή εκτέλεσης. Χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Ρώμη σε περιπτώσεις πατροκτονίας(ή θανάτωσης γονέων ή άλλου στενού μέλους της οικογένειας). Ο καταδικασμένος ήταν ραμμένος σε δερμάτινο σάκο με διάφορα ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός σκύλου, ενός πιθήκου, ενός φιδιού και ενός κόκορα. Στη συνέχεια ολόκληρη η τσάντα ρίχνονταν σε νερό. Αν τα ζώα δεν σκότωναν τον υποτιθέμενο δολοφόνο, θα πνίγονταν σίγουρα.

Βασανιστήριο του αρουραίου

Τα βασανιστήρια των αρουραίων προφανώς εμνέουν ακόμα, όπως φάνηκε στην ταινία 2 Fast 2 Furious και στο Game of Thrones. Σε αυτή την τρομακτική μορφή βασανισμού, ένας πεινασμένος και / ή άρρωστος αρουραίος τοποθετείται σε ένα δοχείο πανω στο γuμνό στομάχι ή το στήθος του θύματος. Το δοχείο θερμαίνεται και ο αρουραίος ανοίγειο το δρόμο διαφυγής του μέσα από τη σάρκα του άτυχου ατόμου και οποιουδήποτε οργάνου συμβαίνει να συναντά στην πορεία του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 20
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.