E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρόδος: Συλλήψεις στο υπόγειο της ακολασίας

Αυτή τη φορά οι κάμερες δεν σκέπασαν τα ένοχα μυστικά

Ρόδος: Συλλήψεις στο υπόγειο της ακολασίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/10/2018 | 09:48

Σημαντική μείωση των πρωτόδικων ποινών που τους είχαν επιβληθεί κατάφεραν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας που είχε εξιχνιαστεί πριν από επτά χρόνια στη Ρόδο, ενώ αθώος κρίθηκε ο τρίτος συγκατηγορούμενός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά μία 17χρονη (τότε) κοπέλα, η οποία εκδιδόταν, για τρεις μήνες, με τη θέλησή της έναντι αμοιβής, την οποία «μοιραζόταν» με τους τρεις υπεύθυνους του καταστήματος όπου «απασχολούνταν». Πρόκειται για τον 52χρονο ιδιοκτήτη μπαρ, στο οποίο εργαζόταν η ανήλικη, τον 45χρονο υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος και την 51χρονη, η οποία φέρεται ως το άτομο που «εισέπραττε» τα χρήματα από την 17χρονη.

Η υπόθεσή τους εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, το οποίο και έκρινε αθώο τον 45χρονο υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος και ένοχους τους άλλους δύο, με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, στους οποίους και επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών στον 52χρονο και φυλάκιση δύο ετών στην 51χρονη, τις οποίες ποινές και ανέστειλε επί τριετία. Σημειώνεται πως το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία για την 51χρονη σε απλή συνέργεια σε μαστροπεία και της επέβαλε την παραπάνω ποινή.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού ότι στο μπαρ του 51χρονου εκδίδεται επ’ αμοιβή νεαρή γυναίκα. Έτσι στις 9 Φεβρουαρίου 2011 στη μία και μισή τα ξημερώματα ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα όπου συναντήθηκε με την ανήλικη κοπέλα και της είπε ότι θα ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 17χρονη δέχτηκε και τον μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο υπόγειο του κτηρίου όπου ο αστυνομικός – πελάτης της έδωσε 100 ευρώ, ως αντίτιμο για τα όσα … θα επακολουθούσαν. Η ανήλικη πήρε τα χρήματα και τα έδωσε στην 51χρονη, ενώ ο 45χρονος εν γνώσει του οποίου γίνονταν οι ερωτικές συνευρέσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακολουθούσε την εξωτερική κάμερα που λειτουργούσε στο κατάστημα προκειμένου να παρακολουθείται ο εξωτερικός χώρος.

Κατά την «έφοδο» των αστυνομικών συνελήφθησαν ο 52χρονος ιδιοκτήτης, ο 45χρονος υπεύθυνος λειτουργίας και η 51χρονη που πήρε τα χρήματα, ενώ στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 545 ευρώ, μέσα στο οποίο υπήρχε και το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ που έδωσε ο αστυνομικός στην κοπέλα.

Η κατάθεση της 17χρονης μετά τις συλλήψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα εργαζόταν και 32χρονη Ρουμάνα, η οποία δεν είχε άδεια εργασίας. Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα δήλωσε πως είχε φύγει από το σπίτι της με τη θέλησή της και πως η ίδια αποφάσισε να «δουλέψει» στο κατάστημα του 52χρονου.

Αυτό έγινε για περίπου τρεις μήνες και τους «πελάτες» τους διάλεγε από τους θαμώνες του καταστήματος. Από κάθε έναν δε από αυτούς με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά λάμβανε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ κρατούσε η ίδια και τα υπόλοιπα τα έπαιρνε το κατάστημα!

Ο αριθμός των «πελατών» μπορούσε να είναι από 3 έως και 6 κάθε μέρα και η… απασχόληση της ανήλικης ήταν «full time» αφού «εργαζόταν» σε καθημερινή βάση! Σημειώνεται ότι ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της 17χρονης (εκδιδόμενη χωρίς άδεια) όμως η δικογραφία για αυτήν διαχωρίστηκε προκειμένου να εξεταστεί από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

Μύκονος: Αυτή είναι η εκκλησία στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου που θάφτηκε

Χτες

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» της μικρής εκκλησίας που ήταν στην βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

Πρόταση δυσπιστίας: Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Κοκκίνισε ο Μπούρας

Χτες

Σκηνικό έντασης στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.