E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Nomads

Πρεμιέρα χθες το βράδυ για το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Nomads
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/10/2018 | 08:05

Στη Μαδαγασκάρη πλέον οι ομάδες στο «Νomads» θα είναι δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για αυτούς που θα αναγκαστούν να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Φέτος, οι παίκτες έχουν διαφορετικές και έντονες προσωπικότητες και με βάση αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν. Οι παίκτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στα εξής αγωνίσματα: «αγώνισμα της Επικράτειας», «αγώνισμα της Ασυλίας», «αγώνισμα των Αρχηγών» και στη «Μονομαχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε Πέμπτη θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Επικράτειας». Η ομάδα που θα κερδίζει στο αγώνισμα αυτό θα πηγαίνει στο «Νησί». Η χαμένη ομάδα θα παίρνει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή.

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας». Τα μέλη της χαμένης ομάδας θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία».

Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών». Ο αρχηγός κάθε ομάδας που αγωνίζεται έχει ένα ρόλο-«κλειδί». Η απόδοση του θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κυριακή είναι η πιο κρίσιμη ημέρα του «Nomads-Μαδαγασκάρη. Θα διεξάγεται «Μονομαχία». Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Η ψηφοφορία των τηλεθεατών θα ξεκινάει όταν - αμέσως μετά τη λήξη της «Μονομαχίας» - ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα.

Οσα έγιναν στην πρεμιέρα

Η έναρξη του ριάλιτι έγινε με μία σύντομη ξενάγηση στα σημεία που θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα. Εμφανώς καλύτερη εικόνα και πολύ πιο εξωτικά τα μέρη. Τους τηλεθεατές υποδέχθηκαν οι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέτζας, οι δύο παρουσιαστές του ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις των παικτών στο τηλεοπτικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά είχαν τα αγωνίσματα. Στο πρώτο αναδείχθηκαν οι δύο αρχηγοί ενώ στη συνέχεια έγινε το μεγάλο αγώνισμα, αυτό δηλαδή στο οποίο η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει την παραλία ως τόπο διαμονής. Μεταξύ Λεμούριων και Κροκόδειλων νικητές ήταν οι πρώτοι που θα μείνουν στην παραλία αφήνοντας τους αντιπάλους τους στις δύσκολες συνθήκες της Σαβάνας.

Η ψήφος θα είναι θετική με αποτέλεσμα ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους να είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρεί από το «Nomads Μαδαγασκάρη».

Όταν τελειώνει η προβολή της «Μονομαχίας» θα αρχίζει το LIVE! Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη». Η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά σε παιχνίδι επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο όλοι μπορούν να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα και σε tablets. Η ψήφος θα είναι δωρεάν. Μέσω του ειδικού application οι τηλεθεατές θα μπορούν ακόμα, να ταξιδεύουν στη Μαδαγασκάρη και να βλέπουν εύκολα και γρήγορα: τα βιογραφικά και όλα τα νέα των παικτών, φωτογραφίες τους, φωτογραφίες και βίντεο από τα αγωνίσματα και βίντεο από την καθημερινότητα στο παιχνίδι.

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Tabloid Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Tabloid Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Tabloid Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Tabloid Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Tabloid Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Tabloid Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Tabloid Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Tabloid Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.