E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

7+1 ποpνοστάρ δίνουν τα φώτα τους για σeξ μεγαλύτερης διάρκειας

Διάβασε τις πολύτιμες συμβουλές τους

7+1 ποpνοστάρ δίνουν τα φώτα τους για σeξ μεγαλύτερης διάρκειας

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Η προπόνηση βοηθάει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Officially have to start benching again or my chest is going to concave😂💪 What's your favorite body part?!? #fitness #fitnessmotivation #abs #workout #sixpack

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Sins || SinsTV (@johnnysins) στις

Ο Johny Sins, ένας από τους fit σταρ της πορνοβιομηχανίας επιβεβαιώνει ότι μπορείς να γυμνάσεις τους πυελικούς μυς όπως και κάθε άλλο μυ στο σώμα σου. Αν το κάνεις με υπομονή και συστηματικά, θα μπορέσεις σταδιακά να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο των αντιδράσεων και των συσπάσεων του πέους σου. “Δοκίμασε την ώρα που κατουράς να σφιχτείς για να σταματήσεις τη ροή. Χαλάρωσε, σφίξε, χαλάρωσε, σφίξε ξανά”, συμβουλεύει ο Sins. “Μια ακόμα καλή άσκηση είναι, όταν το πέος βρίσκεται σε στύση, να προσπαθείς να το σηκώσεις μόνο με τους μυς της περιοχής. Σφίξε, σήκωσε, άστο χαλαρό, ξανασφίξε κοκ. Με λίγα λεπτά 'προπόνησης' κάθε μέρα θα δεις βελτίωση στη διάρκεια της στύσης σου, αλλά και στην ένταση των οργασμών σου”.

Νερό, νερό, νερό

Η Daizha Morgann ρίχνει στο τραπέζι κάτι τόσο αυτονόητο, που οι περισσότερο από εμάς το ξεχνάμε. “Το να πίνεις πολύ νερό κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη διατήρηση της υγείας σου. Αυτό που ίσως δεν έχεις υπόψιν σου, είναι ότι η καλή ενυδάτωση είναι σημαντική και τη σεξουαλική λειτουργία. Ένα ενυδατωμένο σώμα είναι πιο ελαστικό, πιο υγιές, πιο λειτουργικό, πιο έτοιμο για ποιοτικούς και δυνατούς οργασμούς. Προσωπικά, πριν ξεκινήσω γυρίσματα που ξέρω ότι είναι απαιτητικά, για μια περίπου εβδομάδα διπλασιάζω το νερό που πίνω καθημερινά. Πιέζω τον εαυτό μου να πίνει πολλά λίτρα νερού κάθε μέρα γιατί ξέρω ότι θα χρειαστώ όλη την ενέργεια που θα μου δώσουν”.

Η μαγεία βρίσκεται στην παράταση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Throwback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kayden Kross (@clubkayden) στις

Η Kayden Kross, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί του πορνό – άντρες και γυναίκες – υιοθετούν στα γυρίσματα την τεχνική που ονομάζεται 'edging'. Λίγες στιγμές πριν την κορύφωση, σφίγγουν τους πυελικούς μυς και παρατείνουν την 'αγωνία' για λίγα ακόμα λεπτά. “Λειτουργεί το ίδιο καλά στους άντρες και στις γυναίκες. Είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψει κάθε ζευγάρι. Δεν θα παρατείνει απλώς τη διάρκεια του σεξ, αλλά εκτοξεύσει και την ένταση. Κάθε οργασμός που αναβάλλεις για λίγο, οδηγεί σε έναν δυνατότερο οργασμό”.

Η γιόγκα έχει στάσεις. Τυχαίο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Feeling extra pretty on set today! Hard work at the gym always pays off! #dpstar #digitalplayground @digitalplayground

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Paul (@lenapaulxo) στις

Η Lena Paul είναι μία από τις πολλές ηθοποιούς του πορνό που κάνουν γιόγκα. “Δεν το κάνω μόνο για την ευλυγισία που σίγουρα είναι επιθυμητή στο σεξ, αλλά κι επειδή κάποιες στάσεις γυμνάζουν στοχευμένα τους πυελικούς μυς. Επίσης, ο έλεγχος της αναπνοής βοηθάει στη συσσώρευση της σεξουαλικής ενέργειας. Όση περισσότερη μαζέψεις, τόσο πιο θεαματική θα είναι η στιγμή της εκτόνωσής της”.

Η σημασία της αρνητικής σκέψης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

HAPPY MONDAY EVERYONE. i HOPE YOU ALL HAD A BEAUTiFUL WEEKEND 💋 @hufworldwide

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daizha Morgann (@daizha.morgann) στις

Ο Johnny Sins δεν περιφρονεί τις 'ερασιτεχνικές' μεθόδους, αν πρόκειται να τον βοηθήσουν στη δουλειά του. “Όταν αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ και ότι θα εκσπερματώσω πρόωρα, προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ πνευματικά από την ηδονή της στιγμής. Σκέφτομαι μαθηματικά, στατιστικά του μπέιζμπολ, οτιδήποτε μπορεί να απασχολήσει το μυαλό μου και να αποτελέσει καλό αντιπερισπασμό. Δεν είναι ωραίο να ξενερώνεις την ώρα του σεξ, αλλά εν προκειμένω είναι για καλό σκοπό”.

Η αυτοϊκανοποίηση είναι υποχρέωση, όχι δικαίωμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chillin Photo cred @darencornell

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kayden Kross (@clubkayden) στις

Η Daizha έχει καταλήξει στο ότι ο πιο αποτελεσματικός (όσο και ευχάριστος) τρόπος να αποκτήσεις αυτοκυριαρχία στη σεξουαλική σου συμπεριφορά, είναι η τακτική αυτοϊκανοποίηση. “Είναι η καλύτερη προπόνηση για το edging. Είσαι μόνος σου, στον χώρο σου και έχεις όλο τον χρόνο στη διάθεσή σου. Ο στόχος είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να τελειώσει με την πρώτη. Φτάσε κοντά, σταμάτα λίγο και ξανάρχισε. Δοκίμασε να παρατείνεις την εκτόνωση δύο, τρεις ή και τέσσερις φορές. Γιατί όχι; Μόνος σου είσαι, δεν ενοχλείς κανέναν”.

Δώσε χρόνο στα προκαταρκτικά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kayden kross (@kayden_kross55) στις

Η Kayden Kross αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι, ούτε το ίδιο ικανοί να 'κρατηθούν' μέχρι να είναι έτοιμη και η εκάστοτε σύντροφός τους. “Τα προκαταρκτικά είναι έτσι κιι αλλιώς σημαντικά για τις γυναίκες. Πολύ λίγες καταφέρνουν να τελειώσουν κολπικά, από τη διείσδυση και μόνο. Είναι, όμως κι ένας υπέροχος τρόπος να παραταθεί συνολικά η διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. Αν ξέρεις ότι στη συνουσία αυτή καθαυτή δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς, κέρδισε χρόνο παρατείνοντας τα προκαταρκτικά. Προετοίμασέ τη καλύτερα, για να μην χρειαστεί να την περιμένεις μετά”.

Αυτοσχεδίασε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Nothing better than beach time with mi corazón 🇲🇽 #puertovallarta #mexico

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Sins || SinsTV (@johnnysins) στις

Ο άνθρωπός μας, ο Johnny Sims, μας χαρίζει δύο ακόμα από τις εμπειρικές του κατακτήσεις: “Όταν νιώθω ότι είμαι κοντά στο να τελειώσω, μπαίνω βαθιά μέσα της κρατιέμαι εκεί για μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς να βγω, μέχρι να μου φύγει η κατεπείγουσα επιθυμία για εκτόνωση. Όταν δεν πετυχαίνει ούτε αυτό, βγαίνω από μέσα της συνεχίζω τη δουλειά με το στόμα ή με τα δάχτυλά μου. Για μένα είναι ένα καλό διάλειμμα, που με βοηθάει να χαλαρώσω, για εκείνη είναι μια πολύ ηδονική προσθήκη. Όλοι κερδίζουν από ένα τέτοιο break”.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 23
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.