E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επέστρεψε: Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο μνημείο του Ολοκαυτώματος

Η απάντησή της

Επέστρεψε: Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο μνημείο του Ολοκαυτώματος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/12/2018 | 15:03

Τη δική της απάντηση δίνει η Ιωάννα Τούνη σ' όσους την σχολίασαν αρνητικά, όταν, πριν λίγες μέρες ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, με τα πόδια ανοιχτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα Τούνη με ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύει την απάντησή της με μία φωτογραφία που έχει υποστεί photoshop και αντί για τα γυμνά της πόδια φαίνεται να φορά τζιν τονίζοντας: «Καλύτερα τώρα;»

Η ίδια επισήμανε, στην ανάρτησή της, πως ένιωσε οργή με κάποια σχόλια όπως «γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος» ή «πως πας μωρή π@@@ έτσι σε ιερό χώρο», ενώ πρόσθεσε «γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου;».

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από λίγες μέρες, είχα δημοσιεύσει στο προφίλ μου μια φωτογραφία από το ταξίδι μου στο Βερολίνο, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Το μνημείο αυτό κτίστηκε το 2005 για να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν και κυνηγήθηκαν βάναυσα από το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία.

Εκατοντάδες ταξιδιώτες και γηγενείς το επισκέπτονται και φωτογραφίζονται σε αυτό καθημερινά, καθώς αποτελεί ένα σύγχρονο δημόσιο μνημείο, από τα πιο γνωστά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Την πρώτη ημέρα περιήγησης μου στο Βερολίνο, κανόνισα να συνδυάσω το μνημείο αυτό, μαζί με άλλα κοντινά μνημεία, στα οποία έβγαλα φωτογραφίες, όπως τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα!! Ορισμένες χυδαίες αντιδράσεις που ακολούθησαν, με σοκάρουν και με προβληματίζουν. Σχόλια όπως «Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος», «Πως πας μωρή π@@@ έτσι σε ιερό χώρο», «Αυτό είναι το ποιόν σου», «Η π@@@ με το βρακί πήγε στο μνημείο» κλπ κλπ... με κάνουν να λυπάμαι και να οργίζομαι. Γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου και αντανακλούν εκείνη τη νοοτροπία που θεωρεί ότι η γυναίκα που ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο, «μολύνει» τον χώρο στον οποίο βρίσκεται. Είναι εκείνη η νοοτροπία που ταυτίζει το ήθος μίας γυναίκας, με αυτό που φοράει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων (παρά την τεράστια υποστήριξη που πήρα από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω, κάτω από την φωτογραφία... και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!) Αυτό που με στεναχωρεί, είναι πως θεωρείται βεβήλωση, αίσχος και ντροπή να φαίνονται «γυμνά» τα πόδια μιας γυναίκας, και προκλητική μια στάση, με τα πόδια στην ανάταση! Αρρωστημένα σεξιστικά σχόλια, από ανθρώπους που θεωρούν «φτηνό» το γυναικείο σώμα & από δημοσιογράφους που «διψούν» για ανθρωποφαγία ώστε να ανεβάσουν τα κλικ στα άρθρα τους!

Δεν ντρέπομαι να φαίνεται το «γυμνό» δέρμα μου και να ντύνομαι με τον τρόπο που θέλω.. Αγαπώ που είμαι γυναίκα!

Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευελπιστώ όμως πως το «πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα ντυμένη», για να είναι «αποδεκτή», να μην δέχεται χυδαιολογίες, bullying και εκφοβισμό, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ; Πριν από λίγες μέρες, είχα δημοσιεύσει στο προφίλ μου μια φωτογραφία από το ταξίδι μου στο Βερολίνο, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Το μνημείο αυτό κτίστηκε το 2005 για να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν και κυνηγήθηκαν βάναυσα από το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία. Εκατοντάδες ταξιδιώτες και γηγενείς το επισκέπτονται και φωτογραφίζονται σε αυτό καθημερινά, καθώς αποτελεί ένα σύγχρονο δημόσιο μνημείο, από τα πιο γνωστά της γερμανικής πρωτεύουσας. Την πρώτη ημέρα περιήγησης μου στο Βερολίνο, κανόνισα να συνδυάσω το μνημείο αυτό, μαζί με άλλα κοντινά μνημεία, στα οποία έβγαλα φωτογραφίες, όπως τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα!! Ορισμένες χυδαίες αντιδράσεις που ακολούθησαν, με σοκάρουν και με προβληματίζουν. Σχόλια όπως «Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος», «Πως πας μωρή πουτάνα έτσι σε ιερό χώρο», «Αυτό είναι το ποιόν σου», «Η πουτάνα με το βρακί πήγε στο μνημείο» κλπ κλπ... με κάνουν να λυπάμαι και να οργίζομαι. Γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου και αντανακλούν εκείνη τη νοοτροπία που θεωρεί ότι η γυναίκα που ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο, «μολύνει» τον χώρο στον οποίο βρίσκεται. Είναι εκείνη η νοοτροπία που ταυτίζει το ήθος μίας γυναίκας, με αυτό που φοράει. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων (παρά την τεράστια υποστήριξη που πήρα από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω, κάτω από την φωτογραφία... και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!)Αυτό που με στεναχωρεί, είναι πως θεωρείται βεβήλωση, αίσχος και ντροπή να φαίνονται «γυμνά» τα πόδια μιας γυναίκας, και προκλητική μια στάση, με τα πόδια στην ανάταση! Αρρωστημένα σεξιστικά σχόλια, από ανθρώπους που θεωρούν «φτηνό» το γυναικείο σώμα & από δημοσιογράφους που «διψούν» για ανθρωποφαγία ώστε να ανεβάσουν τα κλικ στα άρθρα τους! Δεν ντρέπομαι να φαίνεται το «γυμνό» δέρμα μου και να ντύνομαι με τον τρόπο που θέλω..Αγαπώ που είμαι γυναίκα! Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ... Ευελπιστώ όμως πως το «πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα ντυμένη», για να είναι «αποδεκτή», να μην δέχεται χυδαιολογίες, bullying και εκφοβισμό, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.