E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Που βρίσκεται σήμερα η 12χρονη κόρη της Anna Nicole Smith;

Τι έχει απογίνει το πανέμορφο κορίτσι

Που βρίσκεται σήμερα η 12χρονη κόρη της Anna Nicole Smith;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Η Vickie Lynn Hogan όπως ήταν το πραγματικό επίθετο της Anna Nicole Smith, ήταν το ζωντανό παράδειγμα του ανθρώπου που έκανε τα πάντα για τη δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε το 1967 στο Τέξας και από μικρή έλεγε ότι θέλει να γίνει διάσημη. Το 2007 πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 39 ετών, αφήνοντας πίσω της δυο παιδιά. Τον γιο της, Daniel Wayne Smith τον οποίον έκανε στα 17 της και την κόρη της Dannielynn Birkhead. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να ήταν μια όμορφη κοπέλα, όμως πέραν από την εμφάνιση της δεν είχε κάποιο άλλο ταλέντο και μιας και η δουλειά που είχε ως σερβιτόρα δεν της έδινε και πολλά περιθώρια εξέλιξης, χώρισε τον πρώτο σύζυγο της και ξεκίνησε να δουλεύει σαν χορεύτρια σε μεγάλο strip club. Εκεί γνώρισε και τον δεύτερο σύζυγο της και μεγιστάνα J. Howard Marshall, ο οποίος τότε ήταν 89 ετών. Και όσο και αν η Anna Nicole δήλωνε τρελαμένη από έρωτα μαζί του, κανείς δεν την έχει πιστέψει μέχρι σήμερα. Βέβαια αυτός ο γάμος, κατάφερε να της χαρίσει την δημοσιότητα που πάντα αναζητούσε, τόσο με την καλή όσο και με την κακή έννοια.

Το 1992 η ίδια συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate, όπου και ανακηρύχθηκε νικήτρια σε ηλικία 25 ετών. Ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας και γνωστά περιοδικά, κάνοντας την Anna Nicole την φαντασίωση κάθε άνδρα την δεκαετία του '90. Σε ηλικία 27 ετών, το το 1994 παντρεύτηκε τον ηλικιωμένο Howard και τότε ξεκίνησε η θύελλα που σηκώθηκε γύρω από το όνομα της. Εκείνος πέθανε ένα χρόνο μετά τον γάμο τους με την πληθωρική χήρα να διεκδικεί την μισή του περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τα επόμενα χρόνια, εκτός από πολλά δικαστήρια, σκάνδαλα, ναρκωτικά, η ίδια είχε και το δικό της reality που πήγε άπατο. Το 2006 ήταν μια χρονιά που την σημάδεψε μιας και έφερε στον κόσμο την κόρη της Daniellynn, όμως έχασε τον γιο της από υπερβολική δόση ναρκωτικών και μάλιστα στο μαιευτήριο, όταν εκείνος επισκέφθηκε την νεογέννητη αδερφή του. Ο Daniel ήταν μόλις 20 ετών τότε. Εκτός από αυτόν τον χαμό όμως, η πληθωρική Anna είχε να αντιμετωπίσει και όλους εκείνους τους άνδρες που έβγαινε και που διεκδικούσαν την πατρότητα της κόρης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατέρας της Daniellynn, μετά από τεστ DNA αποδείχθηκε ότι είναι ο Larry Birkhead, διάσημος φωτογράφος. Το 2007, η Anna Nicole Smith βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιου ξενοδοχείου στην Florida, όπου έμενε. Αίτιο θανάτου ήταν η υπερβολική δόση χαπιών από λάθος ιατρική συνταγή που της είχαν δώσει. Η κόρη της τότε ήταν μόλις 6 μηνών.

Μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της, την ανατροφή της ανέλαβε εξολοκλήρου ο πατέρας της, ο οποίος μάλιστα αφοσιώθηκε σε εκείνη μιας και της έχει τεράστια αδυναμία και δεν παντρεύτηκε ποτέ του. Η Daniellynn είναι 12 χρονών και μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της, που μπορεί να μην πρόλαβε να γνωρίσει, όμως ο πατέρας της φρόντισε να κρατήσει την μνήμη της ζωντανή. Μάλιστα, το όμορφο κορίτσι φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, καθώς έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.