E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η σατανική δολοφόνος που εξαφάνισε Έλληνα επιχειρηματία

Αδίστακτη με ακόμα πιο φρικιαστικό παρελθόν

Η σατανική δολοφόνος που εξαφάνισε Έλληνα επιχειρηματία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Από τα εγκλήματα που δύσκολα θα ξεχαστούν από την ελληνική κοινωνία. Τον Μάιο του 2009 ο έλληνας επιχειρηματίας, Τάσος Τσαγκαρόπουλος εξαφανίζεται, και η οικογένεια του δηλώνει στις αρχές ότι αγνοείται. Οι ημέρες κυλούσαν και τα στοιχεία που προέκυπταν ήταν μηδαμινά, δίνοντας ελάχιστες ελπίδες στους συγγενείς για ένα χαρμόσυνο νέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση φτάνει στα χέρια της Αγγελικής Νικολούλη, σε μια ύστατη προσπάθεια για να βρουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Μετά από έρευνα ανακαλύπτουν ότι ο επιχειρηματίας σταμάτησε να επικοινωνεί με τους δικούς του, στη διάρκεια ενός ταξιδιού προς το Διακοφτό Αχαΐας. Το αυτοκίνητο βρέθηκε παρατημένο στο Αίγιο.

Και ενώ όλα δείχνουν πως μπορεί να πρόκειται για εξαφάνιση με τη θέληση του αγνοούμενου, και η έρευνα οδηγείται προς αρχειοθέτηση, μια ανώνυμη επιστολή στο δικηγόρο του θύματος φέρνει νέα δεδομένα.

Σε αυτή την επιστολή, υπάρχουν οδηγίες για το που βρίσκεται το πτώμα του επιχειρηματία. Οι αρχές φτάνουν σε μια βίλα στο Διακοφτό και σύμφωνα με την επιστολή, έπρεπε να σκάψουν στο μπάνιο της βίλας για να βρουν το πτώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όντως μετά από σκάψιμο σε βάθος ενός μέτρου βρέθηκαν η σωρός, και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ήταν ανατριχιαστικά. Χτυπήθηκε στο κεφάλι με σκεπάρνι, και ενώ ήταν ακόμη ζωντανός μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Η γυναίκα που είχε νοικιάσει τη βίλα, ήταν η βασική ύποπτος, αλλά είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα. Με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, οι αρχές ανακάλυψαν ότι το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση με την ενοικιάστρια της βίλας, Ευαγγελία Ζιάγκα. Μάλιστα της είχε μεταφέρει σε δικό της λογαριασμό πολλές χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θύμα όταν ενημερώθηκε ότι η δολοφόνος προσπάθησε να σηκώσει το ποσό από την τράπεζα προσπάθησε να μάθει το λόγο, και αυτό ήταν μοιραίο λάθος, αφού η αδίστακτη εγκληματίας από την Αλβανία μαζί με τους συνεργούς της, τον σκότωσαν για να μην αποκαλύφθεί η καλοστημένη κομπίνα τους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η δολοφόνος αποσπούσε χρήματα από παντρεμένους άνδρες.

Μετά τη δολοφονία πολλοί κατέθεσαν εναντίον της. Όμως το παρελθόν της ήταν ακόμα πιο σατανικό. Πίσω στη χώρα της, είχε φυλακιστεί γιατί σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε τον σύζυγό της, ενώ ήταν ακόμη έγκυος.

Μάλιστα η κόρη της δεν ξεπέρασε ποτέ το έγκλημα που στιγμάτισε την οικογένεια της και αυτοκτόνησε κατηγορώντας την για όλα. Η ελληνική δικαιοσύνη την τιμώρησε με ισόβια κάθειρξη, ενώ οι καταγγελίες για εξαπάτηση και εκβιασμούς από την δολοφόνο ήταν δεκάδες από όλη τη χώρα. Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Κρήτη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 1 ώρα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 1 ώρα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Χτες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Προχτές

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.