E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιος είναι για τον Πρετεντέρη ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης

Μίλησε για τα πάντα

Ποιος είναι για τον Πρετεντέρη ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/1/2019 | 16:26

Για την τηλεόραση, το Mega, ποιος ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, πότε θα γίνουν εκλογές αλλά και ποιο είναι το απωθημένο του μίλησε ο Γιάννης Πρετεντέρης σε δισέλιδη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει ότι «Η τηλεόραση τελείωσε για εκείνον» για να συμπληρώσει ότι είναι σε μια φάση της ζωής του που προτιμάει «Να γράφω, να διαβάζω, να κάνω και λίγη πλάκα στο ραδιόφωνο, που κι αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ».

Ο Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε και στο αν μπήκε στον πειρασμό να πολιτευθεί ενώ αναφέρει και ποιος ήταν ο καλύτερο πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης στη χώρα μας.

«Θα μπορούσα, είχα προτάσεις. Όμως η τηλεόραση τελείωσε για μένα. Έκανα τηλεόραση 26 χρόνια, φτάνουν. Είμαι σε μια περίοδο που θέλω να γράφω, να διαβάζω, να κάνω και λίγη πλάκα στο ραδιόφωνο, που και αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ» λέει ο δημοσιογράφος για το αν θα ήθελε να είναι στην τηλεόραση ενώ απαντά και στο ποιος φταίει για το κλείσιμο του Mega.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτός που ξεκίνησε τον πόλεμο ήταν η κυβέρνηση, αλλά το κανάλι δεν επρόκειτο να κλείσει αν δεν το ήθελαν οι ιδιοκτήτες. Από τους τρεις μετόχους, οι δύο βρέθηκαν οικονομικά εξαντλημένοι και ο τρίτος δεν ήθελε να συγκρουστεί με την κυβέρνηση».

Η συζήτηση πάει και στα πολιτικά με τον Γιάννη Πρετεντέρη να λέει ότι το θετικό που θα κρατούσε από τον Τσίπρα είναι «Η κωλοτούμπα του. Η οποία, βέβαια, έγινε όταν κατάλαβε το μέγεθος της προσωπικής και ποινικής ευθύνης του. Σκόπευαν να βγάλουν τη χώρα από το ευρώ και απλώς φοβήθηκαν ότι θα χαθεί ο έλεγχος. Για τον εαυτό τους έκαναν πίσω. Για να σωθούν οι ίδιοι...».

Όσο για το ποιος ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης απαντά «Ο Σημίτης» ενώ αναφέρεται και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο αν θα είναι καλός πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα δούμε. Προς το παρόν, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο που ουσιαστικά εκπαιδεύτηκε για να κάνει αυτή τη δουλειά».

Για τις εκλογές, λέει ότι «δύσκολα θα γίνουν μετά τον Μάιο» ενώ για το αν μπήκε στον πειρασμό να πολιτευτεί απαντά:

«Α, μου το πρότειναν από τη δεκαετία του '90. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή τη δουλειά κάνω και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με άλλη. Δεν ξέρω να κάνω πολιτική, δεν είμαι εγώ για να κόβω πίτες, ούτε λέω ότι μπορώ να κυβερνήσω τον τόπο. Μπορεί να σου αρέσει να βλέπεις μπάλα, όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς και να παίξεις ποδόσφαιρο».

Τέλος δεν δίστασε να αποκαλύψει αν έχει κάποια επαγγελματική φαντασίωση: «Μπα, όχι. Έχω απωθημένο που δεν έμαθα μουσική. Μεγάλωσα σε μία αστική οικογένεια, με έντονη καλλιτεχνική προσωπικότητα, ασχολήθηκα με τις γλώσσες και τις σπουδές, όμως δεν έμαθα μουσική. Πόσο θα μου άρεσε να κάθομαι στο πιάνο και να παίζω κάτι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.