ENTERTAINMENT

Οι καλύτερες ταινίες που σκηνοθέτησαν γυναίκες και πρέπει να δεις φέτος

Είναι όλες εξαιρετικές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι καλύτερες ταινίες που σκηνοθέτησαν γυναίκες και πρέπει να δεις φέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καλύτερες ταινίες του 2018 από σκηνοθέτιδες που πρέπει να δεις φέτος!

Mary, Queen of Scots

Κατά τη διάρκεια του δέκατου έκτου αιώνα, η Mary, βασίλισσα των Σκωτσέζων, συμμετέχει σε πάνω από δύο δεκαετίες θρησκευτικής και πολιτικής σύγκρουσης με την εξαδέλφη της, την βασίλισσα Ελισάβετ Α 'της Αγγλίας, μπλέκοντας σε πολιτικές ίντριγκες στην πατρίδα της. Σκηνοθετήθηκε από την Josie Rourke.

To All the Boys I've Loved Before

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε να ευχαριστήσουμε το Netflix για πολλά πράγματα, αλλά ίσως το πιο σημαντικό το 2018 ήταν η αφοσίωσή του στο είδος rom-com και τις γυναίκες δημιουργούς πίσω από αυτό. Η σκηνοθέτιδα Susan Johnson είδε στο πρόσωπο της Lara Jean Covey και του Peter Kavinsky τους ιδανικούς πρωταγωνιστές και η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία. Διατίθεται τώρα στο Netflix.

A Wrinkle in Time

Ο κατάλογος των γυναικών σκηνοθετών του 2018 έχει σίγουρα την Ava DuVernay στην κορυφή. Με το "A Wrinkle in Time", έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που είχε να διαχειριστεί μια παραγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ταινία παίζουν: Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, και Mindy Kaling. Διατίθεται τώρα στο Netflix.

The Tale

Η Jennifer Fox έγραψε και σκηνοθέτησε αυτό το έντονα συναισθηματικό φιλμ με βάση τη δική της ζωή - μιας γυναίκας (Laura Dern) που προσπαθούσε να διαχειριστεί τη «σχέση» που είχε με έναν προπονητή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 139 / position2: 633
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb