E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το πιο φρικιαστικό έγκλημα στην Ελλάδα και ο θεολόγος δολοφόνος

Η αφήγηση που προκαλεί ανατριχίλα

Το πιο φρικιαστικό έγκλημα στην Ελλάδα και ο θεολόγος δολοφόνος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αφήγηση της ιστορίας της δολοφονίας 5 ατόμων, και η φυσιογνωμία του δράστη, προκαλεί τρόμο ακόμη και σήμερα, 21 χρόνια από το στυγερό έγκλημα. Η τοπική κοινωνία της Θάσου, και μόνο στην είδηση της ενδεχόμενης αποφυλάκισης, αντιδράει και απορεί με τη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

5 φορές ισόβια ήταν η απόφαση των δικαστών, στον 24χρονο τότε φοιτητή Θεολογίας, που ξεκλήρισε την ίδια του την οικογένεια, με τρόπο που πάγωσε και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς που κλήθηκαν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο Σεχίδης σπρώχνει το θείο του που έκανε αγροτικές εργασίες στο γκρεμό. Αποτελειώνει το θύμα του, αποκεφαλίζοντας τον και κρύβοντας τη σωρό μέσα στους θάμνους. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι ήθελε ο θείος του να τον σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ατάραχος, αλλάζει το πουκάμισο του που είχε λεκέδες από αίμα και πηγαίνει στο πατρικό του σπίτι με μια κυνηγητική καραμπίνα. Δεν βρίσκει κανένα. Οι γονείς του επέστρεψαν αργά το απόγευμα. Με ένα πυροβολισμό στο στήθος, ο πατέρας του πέφτει νεκρός από τη καραμπίνα του Σεχίδη. Με το μαχαίρι που είχε ο πατέρας του για αγροτικές δουλειές του κόβει την καρωτίδα.

Μόλις η μητέρα του μπαίνει στο σπίτι την πυροβολεί στο κεφάλι. Στην αστυνομία δήλωσε, ότι και οι δύο του επιτέθηκαν να στον σκοτώσουν. Η φρίκη δεν έχει τέλος, αφού στο σπίτι βρισκεται η μικρή αδελφή του δολοφόνου Έμμυ που πάσχει από σχιζοφρένεια. Κρύβεται κρατώντας ένα τασάκι για αυτοάμυνα. Ο Σεχίδης βλέποντας τη μικρή Έμμυ να κρατάει στα χέρια της το "φονικό" όπλο τη πυροβολεί και την αποτελειώνει με το μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίο θύμα του, η ηλικιωμένη γιαγιά του, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει στην μανία του δολοφόνου.

Η υπόθεση φτάνει στην αστυνομία, αφού η οικογένεια Σεχίδη αγνοείται για ένα ολόκληρο 24ωρο. Η γυναίκα του άτυχου θείου του Θεόφιλου, τηλεφωνεί στις Αρχές, για να δηλώσει την εξαφάνισή του συζύγου της.

Τότε ο δολοφόνος καλείται για κατάθεση. Λέει ότι ο θείος του έφυγε στην Ιταλία και οι γονείς του στη Γερμανία. Αφήνεται ελεύθερος. Η σύζυγος επιμένει, ότι κάτι συμβαίνει. Οι αρχές τον ξανακαλούν μήνες μετά και τον ανακρίνουν για ώρες, ώσπου σπάει και αποκαλύπτει ότι σκότωσε όλη την οικογένεια του αμυνόμενος. "'Ηθελαν να τον βγάλουν από τη μέση, επειδή δεν ήταν βιολογικό τους παιδί." Κάτι που φυσικά δεν ίσχυε, αφού τα θύματα, ήταν οι βιολογικοί γονείς του Θεόφιλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κλιμάκια από την Αθήνα παγώνουν στην αναπαράσταση των εγκλημάτων. Τα πτώματα φέρουν τραύματα που δείχνουν μίσος και πρόθεση για επώδυνο φόνο. Αφαίρεσε τους εγκέφαλους από τα πτώματα και τα έβαλε στο ψυγείο. Ζούσε με τα πτώματα για μέρες.

Αγόρασε πλαστικές σακούλες και αλυσοπρίονο για να τεμαχίσει τα πτώματα και να τα πετάξει σε μέρος του νησιού, που δεν θα εντοπίζονταν. Η αστυνομία περιγράφει το τόπο του εγκλήματος σαν σκηνή από τη κόλαση. Υπολείμματα εγκεφάλων στους τοίχους. Αίματα που είχαν ποτίσει τους τοίχους, και κομμάτια από ανθρώπινα σώματα που είχε ξεχάσει να πετάξει ο δολοφόνος.

Κατά τη σύλληψη του και τη δίκη, ήταν ατάραχος. ευδιάθετος και χαμογελαστός. Δήλωνε πως βρήκε τη γαλήνη του. Η απόφαση ομόφωνη, 5 φορές ισόβια. Η Θάσος δεν έχει ξεχάσει ακόμα την άγρια δολοφονία και το επίθετο Σεχίδης προκαλεί ρίγος σε όλους τους κατοίκους.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Πριν 11 ώρες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Πριν 11 ώρες

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Πριν 11 ώρες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

O πρώτος άνθρωπος που έφτιαξε τη δική του πιτσαρία

Πριν 11 ώρες

Είναι προφανώς Ιταλός

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.