ΣΧΕΣΕΙΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

6+1 γυναίκες εξομολογούνται γιατί είναι χαρούμενες που είναι single του Αγίου Βαλεντίνου

Γιατί η ζωή είναι πολύ ωραία και χωρίς σύντροφο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
6+1 γυναίκες εξομολογούνται γιατί είναι χαρούμενες που είναι single του Αγίου Βαλεντίνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γνωστή ως η Ημέρα των Ερωτευμένων, με τα ζευγαράκια να κανονίζουν ρομαντικά ραντεβού για να την περάσουν μαζί. Επίσης αυτήν την ημέρα είναι γνωστό ότι οι σύντροφοι παίρνουν δώρα ο ένας στον άλλον, βγαίνουν για δείπνο, τρώνε πολλά σοκολατάκια και κάνουν άλλα τέτοια σχετικά καταναλωτικά πράγματα, που θα δώσουν στην ημέρα ένα special ύφος.

Εκτός από τα ζευγαράκια όμως, υπάρχουν και οι γυναίκες που είναι single και το χαίρονται, όποια μέρα του χρόνου και αν τις βρει. Ακόμα και του Αγίου Βαλεντίνου όμως την περνάνε γεμάτες κέφι και χάρα και έρχονται να σου πουν το γιατί! Έξι νέες γυναίκες και εργένισσες μας είπαν πως βλέπουν την Ημέρα των Ερωτευμένων και έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ο μεγαλύτερος έρωτας είναι η ζωή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Δεν είμαι χαρούμενη που είμαι μόνη μου του Αγίου Βαλεντίνου, είμαι χαρούμενη που είμαι μόνη μου επειδή το έχω επιλέξει στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια πολύ καλή αφορμή για να καταλάβουν πολλά ζευγάρια ότι δεν πρέπει να είναι μαζί! Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια καλή δικαιολογία για άφθονη κατανάλωση σοκολάτας, για τριαντάφυλλα με χρυσόσκονη (ιοοουυυυυ), σeξυ εσώpουχα με φτερά, πούλιες κτλ- που δεν είναι κακό να υπάρχουν σε μια γυναίκεια ντουλάπα- και τέλος είναι μια καλή αφορμή για όσους δεν κάνουν σeξ να κάνουν, μόνο και μόνο επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Για όλα τα παραπάνω χαίρομαι που είμαι μόνη και θα βγω με τους φίλους μου, χαιρομαι που τρώω γλυκά κάθε μέρα χωρίς να χρειαζομαι δικαιολογία, χαίρομαι που κάνω σeξ με αφορμή τις οpέξεις μου!"

Βαρβάρα, 35 ετών

"Στην πιο συμβατική μέρα του χρόνου που είτε πρέπει να παίζεις με αρκουδάκια, είτε να ταΐζεις κάποιον σοκολατάκια, είτε να προβληματίζεσαι για το αν δεν γίνεται τίποτα από τα δυο, είναι η πιο τέλεια μέρα του single. Μακριά από τις συνήθειες που προστάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον Εαυτό σου και να του κάνεις το καλύτερο δώρο! Βγες, πιες, διασκέδασε ,γνώρισε κόσμο απόλαυσε τη μέρα χωρίς όρια και πρέπει και ...ερωτεύσου ελεύθερα!"

Ιωάννα, 28 ετών

"Είμαστε πιο χαρούμενες γιατί είμαστε ελεύθερες, γιατί δε χρειάζεται να απαντάμε σε ηλίθιους... και γιατί, είναι άλλη μια μέρα;"

Μαρία, 25 ετών

"Μόνη του Αγ . Βαλεντίνου από επιλογή...Ναι ειμαι ρομαντική, μου πηρα και εγώ τα κλασσικά σοκολατάκια καρδούλες με γεύση φράουλα και θα τα φάω μόνη, δε με πειράζει που δεν είμαι σε σχέχη αν και σίγουρα θα μου άρεσε η όλη ιδέα, οι εμπειρίες, τα πράγματα που μοιράζεσαι και οι στιγμές. Όλα αυτά όμως τα θελω με τον τρόπο μου, με αυτόν που εγώ ή η καρδιά μου επέλεξε να αγαπήσει- ερωτευτεί. Περνώ και μόνη μου καλά που λέει και το γνωστό άσμα. Άλλωστε συμβιβασμούς δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου, πως γίνεται να κάνω συμβιβασμό για κάτι τόσο σημαντικό όπως ειναι η ερωτική σχέση;  Γιατί για εμένα σχέση χωρις έρωτα και μάλιστα κεραυνοβόλο δεν υφίσταται. Περνάω καλά, ζω τις στιγμές μου, κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν μόνη και με παρέα. Μη γελιέστε όμως, μόνη και ερωτευμένη γίνεται. Γιατί στην πλάνη του μυαλού και της καρδιάς μου έχω βρει τον έναν και μοναδικό και το μότο μου είναι «θέλεις καλως, δε θέλεις θα θελήσεις»! Να έχετε λοιπόν υπομονή, να περνάτε καλά για εσάς, να βγαίνετε, να τραγουδάτε, να αράζετε με τις σερές, να κυνηγάτε τα όνειρα σας και τον αληθινό έρωτα, που όταν θα έρθει θα σας ξετρελάνει και θα αξίζει να τον ακολουθήσετε. Μέτριο δεν πίνουμε ούτε τον καφέ μας, γιατί λοιπόν να μένουμε ή να μπαίνουμε σε μέτριες σχέσεις. Ή όλα ή τίποτα.Τα φιλιά μου!"

Ζωή, 28 ετών

"Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ πίεση στα ζευγάρια και ειδικά για τις γυναίκες να είναι όλα τέλεια εκείνη τη μέρα από εσώpουχα, σώμα, μαλλί και πρόσωπο, μέχρι το δώρο που θα πάρεις στο «άλλο σου μισό». Ενώ όσες είναι ελεύθερες το διασκεδάζουν, είναι ξέγνοιαστες. Δεν υπάρχει δηλαδή η πίεση να αποδείξουν σε κάποιον άλλον ότι είναι η τέλεια γυναίκα που πρέπει να παντρευτεί ή τέλος πάντων να την έχει για πάντα στη ζωή του. Οι ελεύθερες γυναίκες του Αγίου Βαλεντίνου βγαίνουν με τις φίλες τους και περνάνε καλά πίνοντας κοκτέιλς ή μένουν μέσα και ακούν μουσική ή διαβάζουν βιβλίο ή κοιμούνται νωρίς γιατί αύριο είναι εργάσιμη μέρα."

Δέσποινα, 31 ετών

"Λοιπόν, μια γυναίκα ελεύθερη μπορεί να είναι χαρούμενη κάθε μέρα, είτε είναι 14, είτε 20 Φεβρουαρίου, γιατί δε φοβάται να μείνει μόνη με τον εαυτό της. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους άντρες, φυσικά. Γιατί αναγνωρίζουν ότι ο πραγματικός έρωτας και η πραγματική αγάπη είναι δώρα ακριβά και σπάνια και αποζητούν μόνο τα αυθεντικά και όχι τις μαϊμούδες."

Κωνσταντίνα, 29 ετών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
19 / position1: 403 / position2: 799
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb