E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 7/3 ‑ 13/3

Captain Marvel - Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης - Ενα Ομορφο Αγόρι - Αδέλφια εξ Aίματος - Iαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής - Κάθε Χίλια Χρόνια - Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού - Make the Economy Scream - Παύση - Σόπι - Μια Ημέρα Ακόμη

Οι ταινίες της εβδομάδας 7/3 ‑ 13/3
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Captain Marvel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

των Ανα Μπόντεν, Ράιαν Φλεκ. Με τους Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Ντζίμον Χόνσου.

Περιπέτεια 2019, ΗΠΑ 124'

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης / Under the Silver Lake

του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ. Με τους  Αντριου Γκάρφιλντ, Ράιλι Κέο, Τόφερ Γκρέις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θρίλερ 2018, ΗΠΑ 139'

Καλώς ήρθατε στο νυχτερινό Λος Άντζελες και σε ένα ανατρεπτικό, στα όρια της φάρσας νεονουάρ από τον βιρτουόζο δημιουργό του αριστουργηματικού θρίλερ «Σε Ακολουθεί». Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ περιφέρεται στην εμβληματική μεγαλούπολη των σκληρών private eyes και των μοιραίων γυναικών ακολουθώντας έναν νεαρό επίδοξο συγγραφέα ο οποίος αναζητά τη μυστηριωδώς εξαφανισμένη και σούπερ σέξι γειτόνισσά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα Ομορφο Αγόρι / Beautiful Boy

του Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν. Με τους Στιβ Καρέλ, Τίμοθι Σαλαμέ, Μόρα Τίρνεϊ.

Δραματική 2018, ΗΠΑ 120'

Ένας δεκαοκτάχρονος είναι εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Μέσα από τη στήριξη του πατέρα του, ο οποίος βασανίζεται από ενοχές, προσπαθεί να επιβιώσει από τη διαδικασία απεξάρτησης.

Αδέλφια εξ Aίματος / Boys Cry

των Νταμιάνο και Φάμπιο Ινοζέντσο. Με τους Αντρέα Καρπεντζάνο, Ματέο Ολιβέτι, Μιλένα Μαντσίνι.

Περιπέτεια 2018, Ιταλία 96'

Ο Μίρκο και ο Μανόλο, είναι κολλητοί φίλοι από παιδιά. Ζουν και οι δύο σε μονογονεϊκές οικογένειες που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, κάπου στα προάστια της Ρώμης. Περνούν τις μέρες τους στη σχολή και τις νύχτες τους κάνοντας βόλτες με το αμάξι, κάνοντας όνειρα για τις γυναίκες, τον έρωτα, τις δουλειές που θα βρουν, τα χρήματα που θα κερδίσουν και μια καλύτερη ζωή που έρχεται.

Ένα βράδυ, παρασύρουν άθελά τους με το αμάξι έναν άγνωστο πεζό και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν αβοήθητο στην άσφαλτο. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι ότι στην πραγματικότητα έχουν σκοτώσει έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας και ότι με αυτό τον τρόπο έχουν μόλις εξαργυρώσει μια θέση στην τοπική συμμορία μαφιόζων.
Οι ανέσεις που τους εξασφαλίζει το εύκολο χρήμα και οι αυταπάτες μιας ακμάζουσας καριέρας στην πυραμίδα της μαφίας, «μεθούν» τους δύο νέους που πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι η γη της επαγγελίας που αναζητούσαν.

Iαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής / McKellen: Playing The Part

του Τζο Στίβενσον. 

Ντοκιμαντέρ 2017, Ην. Βασίλειο 92'

Βασισμένη σε μια συνέντευξη 14 ωρών, η ταινία «Ίαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής» είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις σημαντικές στιγμές της ζωής του ΜακΚέλεν, από την πρώιμη παιδική ηλικία σε μια απαιτητική καριέρα που τον έθεσε υπό το φως της δημοσιότητας για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μέσω πληθώρας φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο του ΜακΚέλεν και κινηματογραφικά ανακατασκευασμένων σκηνών, γινόμαστε μάρτυρες της λάμψης αυτού του ακατέργαστου ταλέντου μέσα από την ένταση, τη διαφορετικότητα και την αφοσίωση.

Κάθε Χίλια Χρόνια / Vision

της Ναόμι Καουάσε. Με τους Ζιλιέτ Μπινός, Μασατόσι Ναγκάσε.

Δραματική 2018, Ιαπωνία - Γαλλία 109'

Μία Γαλλίδα δημοσιογράφος επισκέπτεται την Ιαπωνία προς αναζήτηση ενός θεραπευτικού βοτάνου που φημολογείται ότι απαλλάσσει τους ανθρώπους από κάθε υπαρξιακή αγωνία και αδυναμία. Το βότανο εμφανίζεται κάθε 997 χρόνια υπό συγκεκριμένες συνθήκες και η ώρα του πλησιάζει. Ένας σοφός χωρικός, που ξέρει το δάσος καλά, διατυπώνει έναν μυστήριο χρησμό και μετά εξαφανίζεται. Παράλληλα, το δάσος αρχίζει να αλλάζει.

Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού / L' Empereur de Paris

του Ζαν-Φρανσουά Ρισέτ. Με τους Βενσάν Κασέλ, Ολγκα Κιριλένκο, Φρέγια Μάβορ. 

Περιπέτεια 2018, Γαλλία 110'

Στο απόγειο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ο Βιντόκ - ο μόνος άνθρωπος που απέδρασε με επιτυχία από δύο φυλακές υψηλής ασφαλείας – είναι ένας θρύλος. Αφού θεωρήθηκε νεκρός μετά από την τελευταία, εντυπωσιακή του απόδραση, ο πρώην κακοποιός κρατάει πια χαμηλό προφίλ, ως ένας απλός έμπορος ρούχων. Το παρελθόν του όμως δεν τον αφήνει ήσυχο, καθώς οι πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για μια δολοφονία που δεν διέπραξε. Για να αποδείξει την αθωότητα και τις καλές του προθέσεις, κλείνει μια συμφωνία με την αστυνομία: κυνηγά όλους τους κλέφτες και δολοφόνους του Παρισιού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Χωρίς καν να το προσπαθεί, ο Βιντόκ γίνεται από πρώην κατάδικος σερίφης.

Make the Economy Scream

του Άρη Χατζηστεφάνου. 

Ντοκιμαντέρ 2019, Ελλάδα 80'

Ο σκηνοθέτης καταγράφει μια προσωπική περιπλάνηση από τις παραγκουπόλεις του Καράκας μέχρι τα σύνορα της Κολομβίας, μέσω της οποίας αναζητά τις πραγματικές αιτίες της οικονομικής κατάρρευσης της Βενεζουέλας.

Παύση

της Τώνιας Μισιαλή. Με τους Στέλλα Φυρογένη, Αντρέα Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ.

Δραματική 2018, Κύπρος - Ελλάδα 96'

Μια μεσήλικη νοικοκυρά, η Ελπίδα, βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν καταπιεστικό γάμο χωρίς να νιώθει κάποιο συναίσθημα πια για τον σύζυγό της. Η εμφάνιση ενός νεαρού στην πολυκατοικία όπου ζει αφυπνίζει τις εpωτικές της επιθυμίες και την πιέζει να ενδώσει στις φαντασιώσεις της.

Σόπι - Μια Ημέρα Ακόμη

του Χρήστου Πυθαρά.

Ντοκιμαντέρ 2018, Ελλάδα 60'

Ντοκιμαντέρ του Χρήστου Πυθαρά, ο οποίος επισκέπτεται και καταγράφει την καθημερινότητα των κατοίκων στο χωριό Σόπι την περίοδο του τρύγου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 51
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.