E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο άνδρας που έμεινε έγκυος και γέννησε!

«Μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα να είμαι άνδρας, ότι οι άνδρες δεν κάνουν παιδιά»

Ο άνδρας που έμεινε έγκυος και γέννησε!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/3/2019 | 13:00

Ο 28χρονος Γουίλεϊ Σίμπσον από το Σαν Αντόνιο του Τέξας είχε αρχίσει ήδη τη μετάβασή του από γυναίκα σε άνδρα όταν έμαθε το συγκλονιστικό νέο ότι είναι έγκυος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σίμπσον ζει μαζί με τον αρραβωνιαστικό του, τον επίσης 28χρονο Στέφεν Γκεθ και δηλώνουν ότι δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς, όπως αναφέρει το People.

Το ζευγάρι σκεφτόταν να δώσει το παιδί για υιοθεσία, αλλά τελικά αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο Σίμπσον ο ίδιος αποφάσισε να αντέξει την όποια δημόσια χλεύη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς στο τέλος «θα αξίζει τον κόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν συμβαίνει κάθε μέρα κάποιος να βλέπει έναν άνδρα έγκυο να περπατάει στον δρόμο, οπότε έχουμε δεχθεί αρκετή κακοποίηση» είπε. «Μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα να είμαι άνδρας, ότι οι άνδρες δεν κάνουν παιδιά. Και όλοι με αποκαλούσαν “αυτό”».

Ο Σίμπσον ανέφερε ότι οι κοροϊδίες δεν ήταν το μόνο δύσκολο της εγκυμοσύνης. Παράλληλα πάλευε να την αντιμετωπίσει μαζί με τη μετάβαση. 

Παρά τη λήψη θεραπείας με τεστοστερόνη και την ενημέρωση από τους γιατρούς πως δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος, καθώς είχε σταματήσει να έχει περίοδο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Γουίλεϊ Σίμπσον γέννησε τον γιο του, Ρόουν με καισαρική και παραδέχεται πλέον πως όλα τα σχόλια αξίζουν τον κόπο, αλλά δεν θέλει να το ξαναπεράσει αυτό. Ο μικρός γιος τους είναι πλέον 6 μηνών και το ζευγάρι αποφάσισε να αποκαλύψει πως ήταν η εγκυμοσύνη και η μητρότητα.

Ο Σίμπσον που εξακολουθεί να έχει κόλπο και θηλυκά αναπαραγωγικά όργανα, γέννησε σε καισαρική τομή πριν από 6 μήνες μετά από μια έντονα συναισθηματική εγκυμοσύνη.

Έχοντας ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για μαστεκτομή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να θηλάσει, ο Γουίλεϊ προτίθεται να κάνει την πλήρη μετάβαση στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 28χρονος ξεκίνησε τη θεραπεία με τεστοστερόνη το 2012 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή το 2013, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη επέμβαση για την απόκτηση πέους. Ανακάλυψε πως ήταν έγκυος όταν βρισκόταν στην 11η εβδομάδα της κύησης επειδή είχε πρωινή αδιαθεσία.

«Ήμουν νευρικός. Ήμουν πολύ συναισθηματικός, άρχισα να κλαίω ξαφνικά. Δεν ήξερα τι να κάνω» λέει όταν μιλά για την ημέρα που ανακάλυψε πως ήταν έγκυος. «Ήμουν ήδη ανήσυχος καθώς θα ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά ήμουν και αγχωμένος διότι έπρεπε να αντιμετωπίσω όλο αυτό το στίγμα με το γεγονός ότι ήμουν έγκυος. Παράλληλα με τη λήψη αγενών σχολίων από άλλους, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ δύσκολη για μένα συναισθηματικά και για άλλους λόγους. Έχοντας περάσει τη διαδικασία μετάβασης από την ηλικία των 21 ετών, το να κοιτάζω την κοιλιά μου να μεγαλώνει, ήταν κάτι πολύ θηλυκό που δεν το ήθελα. Αλλά άξιζαν όλα γιατί αποκτήσαμε τον Ρόουαν και έγινα πατέρας – δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

Παρά το γεγονός ότι ήταν ευγνώμων που έφερε στον κόσμο το παιδί του, ο Γουίλεϊ εξηγεί ένιωσε άνετα που έγινε πατέρας μόνο μετά την γέννηση του Ρόουαν. Μετά την γέννησή του και την επιστροφή στην ορμονοθεραπεία, πλέον ζει μια οικογενειακή ζωή.

«Μόλις εξαφανίστηκε η κοιλιά μου και άρχισα και πάλι να παίρνω τις ορμόνες μου, ένιωσα και πάλι καλά. Ξαφνικά και πάλι εγώ και ο Στέφεν γίναμε ένα γκέι ζευγάρι με ένα μωρό. Και ο Ρόουαν είναι εκπληκτικός. Έκανε όλο τον ψυχικό και σωματικό πόνο να αξίζουν τον κόπο. Τώρα απολαμβάνουμε την πατρότητα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ως οικογένεια» τόνισε ο Σίμπσον.

Ωστόσο, δεν προτίθεται να φέρει στον κόσμο και άλλο παιδί. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω την πλήρη μετάβαση στο μέλλον, επομένως η πιθανότητα να αποκτήσουμε και άλλο παιδί με φυσικό τρόπο είναι απίθανη. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να κυοφορώ τον Ρόουαν, να τον νιώθω να με κλωτσά, αλλά για μένα ως άτομο, δεν είναι κάτι που θέλω να ξανακάνω».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν λίγο

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν λίγο

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.