E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 ηθοποιοί που έκαναν καριέρα και στην μουσική

Το ξέρατε;

5 ηθοποιοί που έκαναν καριέρα και στην μουσική
@bbc.co.uk
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Είναι πιο σύνηθες οι τραγουδιστές, κυρίως pop stars, να κάνουν το πέρασμα τους και από τον κινηματογράφο. Αλλά το αντίστροφο, μπορεί να συμβαίνει, είναι πιο σπάνιο. Οι παρακάτω 5 ηθοποιοί, έγιναν γνωστοί μέσα από ταινίες και σειρές, αλλά κατάφεραν να κάνουν καριέρα και στην μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jared Leto

O Jared Leto ίσως έκανε την πιο επιτυχημένη καριέρα στην μουσική από τους υπόλοιπους της λίστας. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που τα κατάφερε με ό, τι κι αν καταπιάστηκε και μάλιστα εξαιρετικά. Η πρώτη του εμφάνιση σε σειρά έγινε το 1992, ενώ σε ταινία τρία χρόνια αργότερα. Το συγκρότημα «Thirty Seconds to Mars» ιδρύθηκε το 1998, αλλά η επιτυχία άργησε λίγο. Αλλά ήρθε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Hugh Laurie

Ο εξαιρετικός βρετανός κωμικός, που στην χώρα μας έγινε γνωστός από την σειρά «House MD», είναι και εξαιρετικός παινίστας και λάτρης της jazz και της blues. Έχει κυκλοφορήσει δυο προσωπικά άλμπουμ με αρκετή επιτυχία, ενώ πραγματοποιεί και περιοδείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Juliette Lewis

Την γνωρίζουμε από πολύ παλιά. Από την ταινία του 1991, «Cape Fear», του 1993 «Kalifornia» και του 1994 «natural Born killers». Η καριέρα της στην μουσική ξεκίνησε το 2003, όταν και έγινε η τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος «Juliette and the Licks», με το οποίο κυκλοφόρησε δυο άλμπουμ. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2009 και τα επόμενα χρόνια η Lewis ακολούθησε σόλο καριέρα. Επανενώθηκε το 2015 και αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μέσα στην χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jamie Foxx

Ο Jamie Foxx έχει μια φωνή που μπορεί να κάνει τα πάντα. Αν δεν τον έχετε ακούσει, χάνετε. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1992 και δυο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ. Το δεύτερο άργησε 11 ολόκληρα χρόνια, αφού μάλλον επικεντρώθηκε στην καριέρα του στην υποκριτική. Συνολικά έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ, με το τελευταίο να κάνει ντεμπούτο το 2015.

Jennifer Love Hewitt

Η πανέμορφη Jennifer Love Hewitt άρχισε και τις δυο καριέρες της ταυτόχρονα το 1992. Τότε, στα 13 της μόλις, έπαιξε στην πρώτη της ταινία και ταυτόχρονα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ. Η υποκριτική την κέρδισε, αλλά δεν σταμάτησε το τραγούδι, έχοντας 4 άλμπουμ συνολικά, μέχρι το 2002.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.