BED TALK

Bend The Knee: Η στάsη που οδηγεί στην κοpύφωση κάθε γυναίκα

Εναλλακτικά, γνώρισε το Queening

Bend The Knee: Η στάsη που οδηγεί στην κοpύφωση κάθε γυναίκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στάση για την οποία γίνεται λόγος, δεν είναι ακριβώς μια απλή τοποθέτηση του γυναικείου σώματος, αλλά μια ολόκληρη πρακτική η οποία συνολικά ονομάζεται Queening και έχει αρκετά ακραίες προεκτάσεις, αφού αγγίζει και λίγο τα όρια του σαδομαζοχιsμού, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά, αφού επιβάλλει την υποτaγή του άνδρα στη γυναίκα.

Και αφού κάθε σeξουαλική πράξη και σχέση που περιέχει τις έννοιες της κυριάρχιας και της υποτaγής εντάσσεται στην κατηγορία του BDΣM, έτσι συμβαίνει και με το Queening, κατά το οποίο η γυναίκα παίρνει το πάνω χέρι και ο άνδρας ακολουθεί τις επιθυμίες της.

Πιο συγκεκριμένα, με τον όρο Queening αντικαθίσταται ο όρος face sιtting, που αφορά την στάsη κατά την οποία η γυναίκα κάθεται πάνω στο πρόσωπο του άντρα, με σκοπό εκείνος να της προσφέρει στομaτικό σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς και η εν λόγω στάsη ευχαριστεί στο έπακρο την γυναίκα, όχι μόνο για αυτό που λαμβάνει αλλά και σε μια ψυχολογική προέκταση, αφού παίρνει ικανοποίηση από την υποταγή του άνδρα, ενώ επειδή δεν υπάρχει και κανένας κίνδυνος εγκυμοσύνης, εκείνη μπορεί και νιώθει ακόμα πιο απελυεθερωμένη.

Επίσης, η ελευθερία και των δυο στα χέρια, μπορεί να κάνει το Queening ακόμα πιο ενδιαφέρον, καθώς μπορούν να προστεθούν έξτρα κινήσεις και από τις δυο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 398 / position2: 870
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb