E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανδρας ζει με 3 συζύγους και όταν τον εκνευρίζουν τους κόβει το σeξ

Αυτή είναι η τιμωρία τους

Ανδρας ζει με 3 συζύγους και όταν τον εκνευρίζουν τους κόβει το σeξ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 34χρονος Ivan Sukhov από την πόλη Βλαντιμίρ της Ρωσίας ζει με τρεις συζύγους, ενώ το όνειρο του είναι να αποκτήσει όσες περισσότερες μπορεί στο μέλλον, αλλά και να κάνει μαζί τους τουλάχιστον 50 παιδιά. Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στην ζωή του, είναι η αποκάλυψη που έκανε για την τιμωρία που επιβάλλει στις γυναίκες όταν εκείνες τον εκνευρίζουν. Ο Ivan θέλοντας να τους δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι τους κόβει το σeξ για έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η πολυγαμία να είναι παράνομη στη Ρωσία, όμως εκτός από τη νόμιμη σύζυγο του 34χρονου ζουν και άλλες δυο γυναίκες μαζί τους, έπειτα από κοινή συμφωνία και δική τους πρόθεση για αυτό. Πριν γίνει πολυγαμικός ο Ivan ζούσε για 11 χρόνια με την πρώτη σύζυγο του Natalia Sukhova, μέχρι που άρχισε να αισθάνεται ότι θέλει να αποτελεί τον επικεφαλή μιας μεγάλης οικογένειας και να αποκτήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξομολογήθηκε η Natalia στην αρχή ήταν αντίθετη με την επιθυμία του συζύγου της, όμως μετά την δέχτηκε αφού έβλεπε ότι εκείνος ήθελε όντως να έχει μια μεγάλη οικογένεια. Μέχρι στιγμής ο 34χρονος είναι πατέρας 9 παιδιών από τα οποία τα 6 τα έχει κάνει με την Natalia και τα τρία με την άλλη σύντροφο του, την Anna, ενώ ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να φέρει στον κόσμο τουλάχιστον 50 ακόμα διαδόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγάλη αυτή οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, όμως ο Ivan σκοπεύει να το πουλήσει και να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια. Ο ίδιος έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για εκείνον στο οποίο καλεί κάθε βράδυ ξεχωριστά μια από τις συντρόφους του για να περάσουν μαζί τη νύχτα. Όπως αποκαλύπτει, η τιμωρία τους σε περίπτωση που τον εκνευρίσουν είναι η δική του αποχή από το σeξ για έναν ολόκληρο μήνα. 

Πρόσφατα, ήρθε στη ζωή του 34χρονου και η τελευταία του γυναίκα, η Madina, η οποία είναι Μουσουλμάνα, σε αντίθεση με τον ίδιο που είναι Ορθόδοξος. Μάλιστα η ίδια έπρεπε να εναντιωθεί στην οικογένεια και την θρησκεία της προκειμένου να είναι μαζί του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν αναρωτιέστε πως μπορεί να συντηρηθεί μια τόσο μεγάλη οικογένεια, πρέπει να μάθετε ότι όλοι έχουν τις δουλειές τους και λαμβάνουν κανονικούς μισθούς, επομένως μπορούν να συνεισφέρουν στην συντήρηση τους, αλλά και στο να παρέχουν ένα καλό βιοτικό επίπεδο στα παιδιά τους.

Τέλος, ο Ivan δηλώνει ότι είναι έτοιμος για να δεχτεί και άλλες συντρόφους στην οικογένεια του, αρκεί αυτές να είναι ψηλές, αδύνατες και στοργικές.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν λίγο

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν λίγο

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.