E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σε ποια χώρα η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα είναι πιο υψηλή απο ποτέ

Ρεκόρ κρατήσεων

Σε ποια χώρα η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα είναι πιο υψηλή απο ποτέ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα τόσο υψηλή όσο ποτέ» γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αυστριακή εφημερίδα – Εκατό πτήσεις την εβδομάδα από Αυστρία προς τη χώρα μας
Ρεκόρ κρατήσεων Αυστριακών τουριστών αναμένεται ότι θα καταγράψει η χώρα μας, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία αυστριακής εφημερίδας Kronen Zeitung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τίτλο «Η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα τόσο υψηλή όσο ποτέ», η εφημερίδα δημοσιεύει εκτενές αφιέρωμα για τον τουρισμό και σημειώνει στον υπέρτιτλο ότι υπάρχουν 100 πτήσεις την εβδομάδα από την Αυστρία προς ελληνικούς προορισμούς.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των επισκεπτών από την Αυστρία αναμένεται ότι θα καταγράψει αύξηση κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα υπάρξει «κυριολεκτικός συνωστισμός Αυστριακών τουριστών στα ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι, όπως διαπιστώθηκε και σε διεθνή εκδήλωση ειδικών», στην οποία εκπρόσωποι των αεροδρομίων των αυστριακών πόλεων Γκρατς, Λιντς και Σάλτσμπουργκ ανέφεραν πως από τις πίστες τους θα αναχωρούν κατά τη θερινή περίοδο τουλάχιστον 15 πτήσεις την εβδομάδα προς Ελλάδα, ενώ, συμπεριλαμβάνοντας το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, εκείνο της Βιέννης, ο συνολικός αριθμός τους θα φτάνει τις 100.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της Ελλάδας

Επικαλούμενη επίσημα στοιχεία, η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα αναμένει εφέτος ένα ρεκόρ κρατήσεων Αυστριακών τουριστών, «και αυτό έπειτα από μία αύξηση της τάξης του 21% σε σχέση με το 2017», σημαίνει στη βάση των έως τώρα κρατήσεων, μία εκ νέου αύξηση για φέτος κατά 10%».

«Η Ελλάδα μπορεί κάλλιστα φέτος να βρεθεί τελείως ψηλά στις προτιμήσεις των Αυστριακών», μετά την τρίτη θέση την οποία μοιραζόταν πέρυσι με την Ισπανία, έπειτα από τις παραδοσιακά δημοφιλείς στους Αυστριακούς για διακοπές με αυτοκίνητο χώρες, Ιταλία και Κροατία, σημειώνει η εφημερίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της Ελλάδας στην αυστριακή τουριστική αγορά είχε επιβεβαιωθεί από τα στοιχεία που παρουσίασαν οι σημαντικότεροι διοργανωτές ταξιδίων (tour οperatορs), κατά τη διάρκεια της τετραήμερης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Βιέννης, στα μέσα Ιανουαρίου, με πάνω από 155.000 επισκέπτες, όπου η Ελλάδα συμμετείχε με περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ανοδική πορεία στον τουρισμό από την Αυστρία από το 2014

Η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός, κατέχει εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες θέσεις ή, και επανειλημμένα, την πρώτη θέση, στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών για τις θερινές διακοπές τους, με, κατά μέσο όρο, πάνω από 400.000 Αυστριακού να καταφθάνουν ετησίως στη χώρα μας.

Η Αυστρία, σε αναλογία με τον πληθυσμό της (8,8 εκατ. κάτοικοι), βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς αφίξεων ξένων τουριστών στην Ελλάδα. Η πορεία της τουριστικής κίνησης από την Αυστρία είναι ανοδική από το 2014, σημειώνοντας ρεκόρ το 2018.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν λίγο

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν λίγο

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Χτες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Προχτές

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.