E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η παράδοση στο χειροποίητο κόσμημα

Αρτιότερο, πιο ανθεκτικό αλλά και με πιο εξατομικευμένο τρόπο για τις ανάγκες του κοινού

Η παράδοση στο χειροποίητο κόσμημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατασκευή κοσμημάτων δεν είναι απλώς η δημιουργία κοσμημάτων. Η καταγωγή της είναι βαθιά και συνδέεται άμεσα με την ύψιστη τέχνη της χρυσοχοΐας όπως την αντιμετώπιζαν παλαιότεροι λαμπροί πολιτισμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερα σε παλαιότερες εποχές όπου τα υποκατάστατα των αυθεντικών μετάλλων ήταν ακόμα λιγότερα, τα χειροποίητα κοσμήματα ήταν σχεδόν αποκλειστικά το αποτέλεσμα της επεξεργασίας μιας ακριβής και πολύτιμης ύλης όπως ο χρυσός. Αν μάλιστα αναλογιστεί κάνεις ότι για πολλούς αιώνες η ανθρωπότητα σε όλο το εύρος της αποτελούνταν από αυτοκρατορίες και βασιλικά καθεστώτα, μπορεί εύκολα να καταλάβει τη σημασία και τη μεγαλοπρέπεια που απέκτησε η τέχνη της χρυσοχοΐας.

Πολλά από τα σημερινά γεγονότα της κοινωνικής ζωής ενός ανθρώπου, όπως και κάθε περίσταση που συνδέεται με ένα λαμπερό κόσμημα, ούτε λίγο ούτε πολύ έχει την καταγωγή της σε αυτό το αριστοκρατικό παρελθόν και στην τάση για μεγαλοπρέπεια που απέπνεαν οι επιβλητικές βασιλικές αίθουσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά όλα αυτά αφορούν την καταγωγή των χειροποίητων κοσμημάτων. Στις μέρες μας η τέχνη της κοσμηματοποιίας έχει περάσει πλέον και στα χέρια της τεχνολογίας, όπου αξιοποιώντας τις παραδοσιακές γραμμές της πατροπαράδοτης τέχνης της κατασκευής κοσμημάτων, ένα σύγχρονο εργαστήρι κατασκευάζει κοσμήματα με αρτιότερο, πιο ανθεκτικό αλλά και πιο εξατομικευμένο τρόπο για τις ανάγκες του κοινού.

Ένα κατάστημα που διαθέτει το δικό του ιδιόκτητο εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας εξασφαλίζοντας χειροποίητα κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας είναι το Kosmima24! Με οικογενειακή παράδοση στην κατασκευή χρυσών κοσμημάτων και συνεχή παρουσία στον κλάδο του κοσμήματος, το Kosmima24 εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού που αναζητά ποιοτικά χειροποίητα κοσμήματα σε εξαιρετικές τιμές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσφέροντας μια πλούσια συλλογή 12000+ χρυσών κοσμημάτων σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια με κατασκευή σε 9Κ, 14Κ και 18Κ, έχει το ιδανικό κόσμημα για κάθε περίσταση: χειροποίητα χρυσά βραχιόλια, μονόπετρα δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια, κολιέ, βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι ή κορίτσι, φυλαχτά, παιδικές ταυτότητες όλα κατασκευασμένα με φινέτσα και ποιότητα όπως ακριβώς χρειάζεται ένα λαμπερό κόσμημα.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εργαστήριο κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη και μεγάλη πείρα πολλών ετών στο χώρο της κοσμηματοποιίας, η ομάδα του Kosmima24 δημιουργεί κυριολεκτικά αυτό ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας και το προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα από σημαντικές προσφορές και επιλογές που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε κόσμημα που παραλαμβάνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Kosmima24.gr συνοδεύεται από την δική του εγγύηση - πιστοποίηση γνησιότητας και καρατίων, καθώς και πολυτελή συσκευασία δώρου! Παράλληλα, όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε, παραδίδονται όπου επιθυμείτε εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας προς  όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επισκεφθείτε το kosmima24.gr ή -ακόμα καλύτερα- το showroom της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη στην Πτολεμαίων 31 και απολαύστε μια μοναδική περιήγηση στον μαγικό κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος που σχεδιάζετε αποκλειστικά για εσάς!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Σήμερα

Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Σήμερα

Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Σήμερα

Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Χτες

Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Χτες

Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Προχτές

Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Προχτές

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.