E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στις ταινίες της εβδομάδας ταξιδεύουμε με «Transit» προς μια «Μαύρη Τρύπα»

Μαύρη Τρύπα - Transit - Γυναίκες με τα όλα τους - Ένας Ελέφαντας Στέκεται Ακίνητος - Μάρνι, Μια Τρελή Συμμορία - Ο Ευγενικός Κύριος Μινκ - Από τον Τρόμο στην Αντίσταση

Στις ταινίες της εβδομάδας ταξιδεύουμε με «Transit» προς μια «Μαύρη Τρύπα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 18/4/2019 έως 24/4/2019
ΑΠΡ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


πληροφορίες

Μαύρη Τρύπα / High Life

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

της Κίλερ Ντενί. Με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζιλιέτ Μπινός, Αντρέ Μπέντζαμιν, Μία Γκοθ.

Επιστημονικής φαντασίας 2018, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο - Γαλλία - Γερμανία - Πολωνία 110’

Στο Μακρινό Διάστημα. Ο Μόντε και η κόρη του Γουίλου ζουν μαζί σε ένα διαστημόπλοιο σε απόλυτη απομόνωση. Ενας άντρας που η αυστηρή αυτοπειθαρχία του στέκεται σαν ασπίδα ενάντια σε κάθε επιθυμία, ο Μόντε, φροντίζει την κοπέλα σαν πατέρας, ενάντια στην θέληση του. Το σπέρμα του χρησιμοποιήθηκε για να γονιμοποιήσει το ωάριο της νέας γυναίκας που την γέννησε. Ηταν και οι δύο μέλη ενός πληρώματος θανατοποινιτών. Πειραματόζωα σε αποστολή. Τώρα έχουν απομείνει μόνο ο Μόντε και η Γουίλοου. Μέσω της κόρης του βιώνει την γέννηση μιας παντοδύναμης αγάπης. Μαζί πατέρας και κόρη προσεγγίζουν τον προορισμό τους, την Μαύρη Τρύπα στην οποία ο χώρος και χρόνος δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Transit

του Κρίστιαν Πέτζολντ. Με τους Φραντζ Ρογκόφσκι, Πόλα Μπίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραματική 2018, Γερμανία - Γαλλία 101’

Τα γερμανικά στρατεύματα πλησιάζουν στο Παρίσι. Ο Γκεοργκ, ένας Γερμανός πρόσφυγας, δραπετεύει στη Μασσαλία την τελευταία στιγμή. Στις αποσκευές του φέρει τα έγγραφα ενός συγγραφέα, του Βάιντελ, ο οποίος έχει αυτοκτονήσει. Τα έγγραφα περιλαμβάνουν ένα χειρόγραφο, επιστολές και βίζα από την πρεσβεία του Μεξικού. Στη Μασσαλία, μόνο εκείνοι που μπορούν να αποδείξουν ότι θα φύγουν, έχουν δικαίωμα να παραμείνουν. Ο Γκεοργκ υιοθετεί την ταυτότητα του νεκρού και αποφασίζει να παραμείνει εκεί. Oλα αλλάζουν όταν ο Γκεοργκ ερωτεύεται την Μαρία, μια μυστηριώδη γυναίκα σε αναζήτηση του συζύγου της, ο οποίος θα την περίμενε στη Μασσαλία, για να διαφύγουν με βίζα στο Μεξικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γυναίκες με τα όλα τους / The Divine Order

της Πέτρα Μπλοντίνα Βόλπε. Με τους Μαρί Λεουενμπέργκερ, Μαξιμίλιαν Σιμόνιτσεκ, Ρέιτσελ Μπράουνσβάιγκ.

Δραματική κομεντί 2017, Ελβετία 96’

Όταν ο σύζυγος μιας της ταπεινής και υπάκουης νοικοκυράς τής απαγορεύει να πιάσει μια εργασία μερικής απασχόλησης, εκείνη νιώθει τόση αγανάκτηση που οδηγείται στην «επανάσταση» και εν τέλει στη δημιουργία φεμινιστικού κινήματος στο χωριού της. Η πρωτοβουλία της όμως συνοδεύεται από ταπείνωση, απειλές και πιθανό τέλος στο γάμο της, αλλά εκείνη ανένδοτη επιμένει και πείθει τις γυναίκες του χωριού της να κάνουν απεργία.

Ένας Ελέφαντας Στέκεται Ακίνητος / An Elephant Sitting Still

του Χου Μπο. Με τους Ζανγκ Γου, Πενγκ Γουτσάνγκ, Γουάνγκ Γιουγουέν, Λι Κονγκζ.

Δραματική 2018, Κίνα 234’

Κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό μιας ανώνυμης πόλης στη βόρεια Κίνα, οι ζωές κάποιων απελπισμένων ανθρώπων διαπλέκονται στη διάρκεια μίας και μόνο έντονης μέρας, από το ξημέρωμα μέχρι το σούρουπο. H κάμερα τους παρακολουθεί να δραπετεύουν από οικογένειες, αρχές, γκάνγκστερ, σχολείο και κυρίως από την ζοφερή πραγματικότητα της ζωής τους στην μεταβιομηχανική παρακμασμένη πολιτεία, μιας ζωής που κυριαρχείται από την αδιαφορία, τη βία και την απόγνωση. Ολοι τους σκέφτονται τη διαφυγή στο Μανζούλι (μια πόλη στα Κινεζο – Ρωσικά σύνορα). Εκεί, στο μεγάλο τσίρκο, βρίσκεται ένας ελέφαντας που στέκεται διαρκώς ακίνητος, αδιάφορος για την κτηνωδία που κυριαρχεί στον κόσμο.

Μάρνι, Μια Τρελή Συμμορία / Marnie’ s World

των Κρίστοφ Λαουνστάιν, Βόλφγκανγκ Λαουνστάιν. Με τις φωνές των Νίκη Γρανά, Θάνου Λέκκα, Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστα Αποστολίδη.

Animation 2018, Γερμανία - Βέλγιο 92’

Η Μάρνι είναι μια κακομαθημένη σπιτική γάτα που ζει μια άνετη ζωή, ώσπου κάνει την εμφάνισή του ο μυστηριώδης αδελφός της, ο οποίος της υπόσχεται πως θα αναλάβει καθήκοντα ειδικής πράκτορα σε μια άκρως απόρρητη αποστολή με εκείνη να κατέχει ρόλο-κλειδί.

Ο Ευγενικός Κύριος Μινκ / Missing Link

του Κρις Μπάτλερ. Με τις φωνές των (στα αγγλικά) Χιου Τζάκμαν, Ζόε Σαλντάντα, Στίβεν Φράι, Εμα Τόμπσον / (στα ελληνικά) Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Κωστή Μαραβέγια, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Animation 2019, ΗΠΑ 95’

Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Από τον Τρόμο στην Αντίσταση

του Γιώργου Κεραμιδιώτη.

Ντοκιμαντέρ 2018, Ελλάδα 87’

Μια καταγραφή της δράσης των Ναζί στο στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο 1941-1944, όταν και υπήρξε τόπος βασανισμών και εκτελέσεων.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 35
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.