E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Και άλλα πτώματα στο πηγάδι του μεταλλείου στην Κύπρο

Δεν έχει τέλος η τραγωδία

Και άλλα πτώματα στο πηγάδι του μεταλλείου στην Κύπρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/4/2019 | 10:30

Ένα ή δύο πτώματα ακόμα, εκτός από τη σορό της γυναίκας που ανασύρθηκε εχθές, εκτιμά η κυπριακή αστυνομία ότι βρίσκονται στο λατομείο - Ενισχύεται η θεωρία του serial killer, που διάλεγε αλλοδαπές ως «εύκολα θύματα» - Τα μηνύματα σοκ του δράστη σε φίλη του θύματος
Ένα ή δύο πτώματα ακόμα, εκτιμά η κυπριακή αστυνομία ότι βρίσκονται μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό, έξω από τη Λευκωσία. Χθες ανασύρθηκε το πτώμα άγνωστης γυναίκας, το οποίο ήταν το δεύτερο μετά τον εντοπισμό της σορού της 38χρονης Marrry Rose από τις Φιλιππίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα σε φράγμα που βρίσκεται επίσης έξω από τη Λευκωσία αναζητείται το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάϊο του 2018, από τον 35χρονο Κύπριο υπολοχαγό ο οποίος παραδέχθηκε την διάπραξη του διπλού φόνου.

Το δεύτερο πτώμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες, εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), κάνοντας έρευνα στο φρεάτιο βάθους 130 μέτρων όπου είχε βρεθεί το πτώμα της 38χρονης Mary Rose εντόπισαν, ακόμα ένα πτώμα γυναίκας το οποίο κατάφεραν να βγάλουν στην επιφάνεια. Το άψυχο σώμα της γυναίκας ήταν γυμνό και τα χέρια της δεμένα, με τον ίδιο τρόπο που είχαν δεθεί και τα άκρα της 38χρονης από της Φιλιππίνες.

Η αυτοψία που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, οδηγεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα, ασιατικής καταγωγής και ενδεχομένως να βρίσκεται στον κατάλογο των γυναικών που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πτώμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν (αν είναι εφικτό) τα αίτια του θανάτου. Από τις πρώτες εκτιμήσεις και λόγω της απουσίας εμφανών εξωτερικών τραυμάτων, πιστεύεται ότι και αυτή η γυναίκα στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια το πτώμα της πετάχτηκε στο φρεάτιο για να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος.

Και άλλα πτώματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χθεσινή έρευνα, με τις υποβρύχιες κάμερες και τους αυτοδύτες της ΕΜΑΚ, προκάλεσε τρόμο καθώς προέκυψαν ενδείξεις για την ύπαρξη ακόμα δύο πτωμάτων στο ίδιο φρεάτιο. Έγκυρη αστυνομική πηγή ανέφερε στο protothema.gr, ότι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι υπάρχει ένα τουλάχιστον πτώμα και ίσως και δεύτερο, χωρίς να αποκλείεται, σε σημεία που ακόμα δεν έχουν ερευνηθεί, να υπάρχουν και άλλα πτώματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟ serial killer της Κύπρου σκότωσε και δεύτερη γυναίκα αφού έκανε σeξ μαζί της 21/4/2019

Σήμερα οι έρευνες θα συνεχιστούν ώστε να ανασυρθούν άλλες σοροί από το φρεάτιο, το οποίο έγινε μυστικός τάφος για άγνωστο, επί του παρόντος, αριθμό γυναικών που έχουν δολοφονηθεί.

Φήμες ανέφεραν πως ίσως υπάρχει και πτώμα ενός άνδρα, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο.

Κατά συρροή δολοφόνος;

Ο τρόπος που ήταν δεμένο και το δεύτερο πτώμα δημιουργεί εύλογες υποψίες στην αστυνομία, ως προς τον δράστη. Θεωρείται πιθανόν ο υπολοχαγός να έχει διαπράξει και άλλους φόνους πλην των δύο που παραδέχθηκε ως χθες. Για τον λόγο αυτό οι ανακριτές συνεχίζουν να ασκούν πίεση ώστε να αποκαλύψει και άλλες εγκληματικές ενέργειες. Ο υπολοχαγός περιγράφεται ως κλειστός χαρακτήρας χωρίς να έχουν καταγραφεί κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων και πέρυσι το Μάρτιο τιμήθηκε και με μετάλλιο στρατιωτικής αξίας. Είχε παντρευτεί και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο του με την οποία έχουν δύο παιδιά. Η σύλληψη του ανοίγει το πεδίο των αστυνομικών ερευνών καθώς φαίνεται πως χρησιμοποιούσε το internet για να προσεγγίζει αλλοδαπές, κυρίως από τις Φιλιππίνες, εμφανιζόμενος ως φωτογράφος με ο όνομα «Ορέστης».

Μάλιστα στο προφίλ του είχε χρησιμοποιήσει την φωτογραφία συναδέλφου του αξιωματικού, με τον οποίο μοιάζουν εμφανισιακά, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει και στη σύλληψη ενός 30χρονου αξιωματικού, το οποίο άφησε στη συνέχεια ελεύθερο.

Εύκολα θύματα

Ο δράστης των δολοφονιών επέλεγε όπως δείχνουν όλα αλλοδαπές που βρισκόντουσαν στη Κύπρο για εργασία ή ως πρόσφυγες. Γνώριζε πως η εξαφάνιση τους δεν θα απασχολούσε ιδιαιτέρως τις αστυνομικές αρχές, κάτι που αποδείχθηκε αληθές. Η Marry Rose και η κόρη της είχαν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες τον Μάιο του 2018 και μέχρι την ημέρα που εντοπίστηκε τυχαία από τουρίστες το πτώμα της 38χρονης δεν υπήρξε κανένα ουσιαστικό στοιχείο εκ μέρους της αστυνομίας, η οποία πίστευε πως μάνα και κόρη έφυγαν από τη Κύπρο μέσω των κατεχομένων. Ωστόσο αν είχε γίνει έρευνα θα διαπιστωνόταν ότι είχαν αφήσει πίσω τα διαβατήρια τους και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα της συνομιλίας του υπολοχαγού (εμφανιζόταν ως Ορέστης) με φίλη της 38χρονης Marry Rose που δολοφονήθηκε. Προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν για να της αποκαλύψει πληροφορίες για την φίλη της. Η γυναίκα δεν δέχθηκε να κάνει τη συνάντηση εκφράζοντας φόβους για την ασφάλεια της.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στο στρατό, να λέγεται «Κούλης»

Κόσμος Σήμερα

Εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που θέλει να αποκαλείται η «διάσημη Καλλιόπη» στο στρατό.

Πύργος: Καταδικάστηκε και οδηγείται στη φυλακή για την κλοπή σε σουβλατζίδικο

Κόσμος Σήμερα

Ο Πύργος στο επίκεντρο για τη διάρρηξη σε σουβλατζίδικο

Επανανέρχεται η 5ημερη αποβολή στα σχολεία

Κόσμος Σήμερα

Τι αλλάζει με τις απουσίες των μαθητών

Αϊτή: Χάος στη χώρα που θυμίζει πλέον «Mad Max»

Κόσμος Σήμερα

Εικόνες αποκάλυψης στους δρόμους

Η Μαρία Καρυστιανού ξεσπά μετά τη συγκλονιστική ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο

Κόσμος Σήμερα

«Ζητάμε το αυτονόητο, να παραπεμφθούν σε δίκη οι υπεύθυνοι»

Εργασιακό bullying σε 60χρονη: Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί ‑ Ο λόγος

Κόσμος Σήμερα

Η υπόθεση του εργασιακού bullying βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Κόσμος Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Κόσμος Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Κόσμος Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Κόσμος Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Κόσμος Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Κόσμος Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.