E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Serial kιller Κύπρου: Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός

Παραδέχτηκε και τρίτη δολοφονία

Serial kιller Κύπρου: Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός

Δημοσίευση 25/4/2019 | 17:23

Σε θύμα του 35χρονου ίλαρχου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο πεδίο βολής της Ορούντας. Όπως πληροφορείται ο «Πολίτης» ανακριτές βρίσκονται στο σημείο μαζί με τον 35χρονο ο οποίος παραδέχεται την διάπραξη της δολοφονίας άλλης μίας γυναίκας η οποία σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρίσκονται στο πεδίο βολής συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών, ενώ εικάζεται ότι το πτώμα ανήκει στην Maricar.

Εν τω μεταξύ, πολλά είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν την κοινή γνώμη σε ό,τι αφορά την αρρωστημένη δράση του 35χρονου με το ψευδώνυμο «Ορέστης», που παραδέχτηκε ήδη τις δολοφονίες τριών γυναικών από τις Φιλιππίνες στην Κύπρο.

Συνολικά τα θύματα είναι η Mary Rose, η Arian Palanes Lozano και η Maricar Valdez. Το τέταρτο θύμα του ιλάρχου, όπως όλα δείχνουν, είναι η 6χρονη κόρη της Mary Rose, Sierra, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται.

Μαρτυρία για γuμές φωτογραφίες και αμοιβή
Μια αποκαλυπτική μαρτυρία έφτασε στο SigmaLive από άνθρωπο ο οποίος θα είχε συνεργασία με τον «Ορέστη». Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων που πραγματοποιούν φορτωτικές σε ασιατικές χώρες, καθώς επίσης και καταστημάτων μεταφοράς χρημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο κύριος Στέλιος Πάναρης αποκάλυψε ότι ο Ορέστης είχε έρθει σε επαφή μαζί του, περί τα τέλη του 2016. Ο Ορέστης, λοιπόν, αφού συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση/φεστιβάλ σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Πάναρη, στο οποίο θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.

Ο Ορέστης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο SigmaLive o κ. Πάναρης, ζήτησε σε μια απ’ τις συναντήσεις που είχε μαζί του, όπως του δώσει κινητά τηλέφωνα αλλά και facebook γυναικών απ’ τις Φιλιππίνες. Σκοπός που ζήτησε αυτό το πράγμα ο Ορέστης ήταν για να διαχωρίσει ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν απ’ τον ίδιο ερασιτεχνικά, ως μοντέλα. Σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον Ορέστη, ο τελευταίος ζητούσε ημίγuμες φωτογραφίες των γυναικών, με τα εσώρουχα. Ο κ. Πάναρης ανέφερε στον Ορέστη ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα.

Ο Ορέστης φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα ανερχόταν στα 150 με 200 ευρώ.

Στις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον Ορέστη ο κ. Πάναρης, γινόταν εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος ο οποίος ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Όπως αναφέρει στο SigmaLive ο κ. Πάναρης, ο Ορέστης δήλωνε φωτογράφος και όχι στρατιωτικός. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του κ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει ταυτότητα και άλλα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Πλήρως συνειδητοποιημένος, ο κ. Πάναρης δήλωσε στο SigmaLive ότι γλίτωσαν κι άλλες από τα χέρια του Ορέστη, αφού όπως προκύπτει από τις διαδικτυακές συνομιλίες του 35χρονου, αυτός συνομιλούσε και με άλλες γυναίκες. Από τα καταστήματα του κ. Πάναρη είχαν περάσει και οι δολοφονηθείσες γυναίκες, όπως μας αναφέρει.

Στην Επαρχία Λευκωσίας φαίνεται πως εκτυλισσόταν η αιμοβόρα, βγαλμένη από ταινίες, δράση του Ορέστη, του 35χρονου δηλαδή ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Χτες

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Χτες

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.