E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών σε όλη τη χώρα υπέρ του Κουφοντίνα

Κατέλαβαν την ΕΡΤ3, πανό σε Βόλο, Ζωγράφου και Ναύπλιο

Παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών σε όλη τη χώρα υπέρ του Κουφοντίνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/5/2019 | 19:43

Με παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της χώρας, ομάδες αντιεξουσιαστής κλιμακώνουν την πίεσή τους υπέρ της χορήγησης άδειας στον αρχιεκτελεστή της «17Ν», Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έκαναν «παρέμβαση» στο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα. «Πετάχτηκαν τρικάκια και διαβάστηκε κείμενο» έγραψαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Επίσης ανοίχτηκε πανό στην πόλη του Ναυπλίου.

Χθες έκαναν «ντου» στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, ενώ άλλη ομάδα πήγε στην οδό Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου όπου ανήρτησαν πανό έξω από τις φοιτητικές εστίες.

Επίσης, χθες Τετάρτη, κρανοφόροι πέταξαν πέτρες, καδρόνια και φωτοβολίδες και προξένησαν φθορές σε ΙΧ και τζαμαρίες στη Συγγρού, σε εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό Μπακογιάννη με βασικό ομιλητή τον Αδωνι Γεωργιάδη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και βουλευτών (Νότης Μηταράκης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας κ.α.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρέμβαση στο νοσοκομείο Βόλου

Είκοσι μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, έκαναν παρέμβαση στο Νοσοκομείο Βόλου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Φώναξαν συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς και για τους τοπικούς αγώνες, ζητώντας την «κατάργηση του εισαγγελικού βέτο» και «άμεση χορήγηση άδειας στον απεργό πείνας»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι. Δηλώσεις μετανοίας δεν κάνουν οι αντάρτες, κράτη και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες. Η δημοκρατία τους είναι μια βιτρίνα, άδεια τώρα στον Μήτσο Κουφοντίνα. Μπέος ΑΓΕΤ και κυβερνητικοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. Υγεία, παιδεία, ρεύμα και νερό, δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στον λαό», αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Παρέμβαση στου Ζωγράφου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, αντιεξουσιαστές ανήρτησαν δύο πανό στην Ούλωφ Πάλμε, έξω από τις φοιτητικές εστίες «για τον αγώνα του απεργού από 2/5, Δημήτρη Κουφοντίνα».

«Οι ζωές των αγωνιστών δεν είναι προεκλογικό παιχνίδι. Άδεια τώρα στον Δ. Κουφοντίνα», αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πανό στο Ναύπλιο

Πανό για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ανήρτησαν αντιεξουσιαστές και στην πόλη του Ναυπλίου.

«Μετά από 14 μέρες απεργίας πείνας, η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του επαναστάτη βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο μη αναστρέψιμης βλάβης και θεωρείται κρίσιμη από τους ιατρούς. Ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα συγκεντρωθήκαμε στις 15/5,αναρτήσαμε πανό και μοιράσαμε κείμενα για τον αγώνα του στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο. Κάθε λεπτό που περνά για εμάς είναι σημαντικό και όλη η ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του απεργού βαραίνει το κράτος και τους μηχανισμούς του», αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.