E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καλλιθέα: Έστειλε μήνυμα στον… εαυτό του από το κινητό της νεκρής γυναίκας του

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 29χρονης γυναίκας από την Γεωργία προχώρησαν οι Αρχές

Καλλιθέα: Έστειλε μήνυμα στον… εαυτό του από το κινητό της νεκρής γυναίκας του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/5/2019 | 09:42

Σημαντικά στοιχεία προέκυψαν από την πολύωρη ανάκριση του εν διαστάσει συζύγου της άτυχης 29χρονης από την Γεωργία, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα,. Ήδη οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχουν στείλει διαβιβαστικό στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έστρεψαν τις έρευνες τους στο συγγενικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας και κυρίως στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο 30χρονος Γεωργιανός το απόγευμα της Τετάρτης 15.05.2019, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ στην Λ. Αλεξάνδρας και έκτοτε εξετάζονταν ενδελεχώς μέχρι που κατέστη ύποπτος για την δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας και μάλιστα μητέρας των δυο ανήλικων παιδιών του. Οι αστυνομικοί στην αρχική κατάθεση του φερόμενου δράστη εντόπισαν αντιφάσεις, κυρίως στα άλλοθι που προσπάθησε να παρουσιάσει, όσον αφορά στο πού βρίσκονταν την περασμένη Παρασκευή.

Αυτήκοοι μάρτυρες, γείτονες της 29χρονης στην πολυκατοικία της οδού Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα κατέθεσαν στην Ασφάλεια πως άκουσαν έναν άγριο καυγά με ουρλιαχτά από την πλευρά της γυναίκας, αλλά και μια βαριά έντονα απειλητική ανδρική φωνή αλλά και σπασίματα αντικειμένων. Έκτοτε η άτυχη γυναίκα δεν ξανάδωσε σημεία ζωής, μέχρι που αναζητήθηκε από συγγενείς της και βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στραγγαλισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ο 30χρονος από την Γεωργία είναι ιδιαιτέρως αρνητικός στις ερωτήσεις των Αστυνομικών και κυρίως αρνείται πως είναι ο άνθρωπος που έκοψε το “νήμα” της ζωής της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα συγγενικό πρόσωπο του 30χρονου, κατέθεσε πως ο φερόμενος δράστης του εγκλήματος πήρε το μεγαλύτερο από τα δυο παιδιά του την Δευτέρα το μεσημέρι από το σχολείο, διότι του το είχε ζητήσει με μήνυμα που του έστειλε στο κινητό του, η εν διαστάσει σύζυγός του, καθώς η ίδια είχε εργασιακές υποχρεώσεις και δεν θα μπορούσε να κρατήσει το παιδί.

Ωστόσο οι αστυνομικοί διαθέτουν στα χέρια τους στοιχεία που φέρεται ο ίδιος άνθρωπος, εν προκειμένω ο 30χρονος Γεωργιανός να έστειλε το μήνυμα από το κινητό τις ήδη νεκρής άτυχης γυναίκας στο δικό του κινητό, σε μια προσπάθεια να “χτίσει” το άλλοθι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που βλέπουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εν προκειμένω τον φερόμενο δράστη, κάτω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας την περασμένη Παρασκευή, όπου και είχε σημειωθεί ο μοιραίος καυγάς.

Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δικηγόρος, ο οποίος και θα αναλάβει την υπεράσπιση του φερόμενου δράστη της ανθρωποκτονίας καθώς ορίστηκε από τους στενούς συγγενείς του 30χρονου από την Γεωργία.

Τέλος είναι δυνατόν για αυτή την υπόθεση και κυρίως για υπόθαλψη εγκληματία, ακόμα και συνέργεια στην δολοφονία, να κατηγορηθούν και άλλα άτομα, που φέρεται να έχουν στενή σχέση με τον φερόμενο δράστη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.