E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ωραιότερες υποψήφιες των φετινών εκλογών

Η κάλπη μπορεί να μην τις λάτρεψε, όμως σίγουρα εντυπωσίασαν τους πολίτες

Οι ωραιότερες υποψήφιες των φετινών εκλογών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος οι κάλπες εκτός από τις αναμετρήσεις είδαν και κάποιες πολύ όμορφες υποψήφιες να αγωνίζονται για μια θέση στα κοινά. Η κάθε μια με τις δικές της αξιώσεις, σπουδές, καλλιέργεια και κυρίως στιλ. Και μπορεί να μην κατάφεραν να λάβουν αρκετές ψήφους, παρόλα αυτά σίγουρα εντυπωσίασαν τους πολίτες με την εμφάνιση τους.

Νέες, όμορφες, δυναμικές, αυτές είναι οι ωραιότερες υποψήφιες των φετινών εκλογών που πιθανότατα να είχες και εσύ στο ψηφοδέλτιο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευδοξία Χειλά

Ομορφη και άκρως εντυπωσιακή, η Ευδοξία Χειλά εδώ και πολύ καιρό ασχολείται ενεργά με τα κοινά, και μάλιστα πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Πόλη να Ζεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εύη Χειλά, η οποία συστήθηκε στο κοινό πριν από χρόνια από τον διαγωνισμό Playmate, όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, διεκδίκησε μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βούλας. Αν και επέστρεψε στο όνομά της, Ευδοξία, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και ζητάει τη στήριξη των συμπολιτών της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Δέσποινα (Ντέπη) Σακελλαρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μαρούσι, η εντυπωσιακή Δέσποινα (Ντέπη) Σακελλαρίου είναι διπλωματούχος καθηγήτρια πιάνου, μουσικοπαιδαγωγός και διευθύντρια χορωδιών. Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου. Εκτός από την ενασχόλησή της με τη μουσική, η Ντέπη Σακελλαρίου έχει αναλάβει τη διοργάνωση σημαντικών για τον δήμο πολιτιστικών δρώμενων.

Τίνα Μαρτίνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα ένα κορίτσι των βορείων προαστίων αποφάσισε να φέρει αναστάτωση στο Μαρούσι λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Ο λόγος για την αερολιμενικό στο επάγγελμα Τίνα Μαρτίνη, που ήταν επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου και δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου στο Μαρούσι. Εκεί γεννήθηκε και ζει, και συγκεκριμένα στην περιοχή Ηπειρώτικα. Εχει σπουδάσει Στατιστική και Χρηματοοικονομικά, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με τον οριεντάλ χορό, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα και τις άψογες αναλογίες της.

Αννα Ζαχαριάδου

Μία νεανική παρουσία, γέννημα-θρέμμα του Αμαρουσίου, έθεσε επίσης υποψηφιότητα με τον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Αμπατζόγλου, ο οποίος έχει τη στήριξη της Ν.Δ. Πρόκειται για τη μελαχρινή, νυν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Αννα Ζαχαριάδου, που αποφάσισε να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή». Η 25χρονη Αννα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε αεροπορική εταιρεία, είναι πολιτικός επιστήμονας, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται πολύ συχνά στο Βερολίνο για τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

Ειρήνη Κολιδά

Η πανέμορφη Ειρήνη Κολιδά, που γνωρίσαµε στο επιτυχηµένο «Survivor 1» του ΣΚΑΪ και κατοικεί στο Κορωπί, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα την ενδιέφερε η ενασχόλησή της µε τα κοινά. Είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να καταθέσουν την άποψή της και ο δυναμισμός της ήταν η αφορμή για να δοκιµαστεί μετά τον στίβο των αγωνισμάτων και στον στίβο της πολιτικής. Ετσι, πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφια στο πλευρό του δηµάρχου Κρωπίας, ∆ηµήτρη Κιούση, µε τον συνδυασµό «Κορωπί – Νέο Ξεκίνηµα».

Ρένα Μπασκούτα

Η Ρένα Μπασκούτα δεν έχει ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική μέχρι σήμερα, αλλά η φιλία της με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο την έπεισε να κατέβει στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του, «Πρωτεύουσα Ξανά», στην Πάτρα, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα, σε διαφορετική κατεύθυνση, αφού μέχρι σήμερα εργάζεται στη σχολή οδηγών που έχει η οικογένειά της.

Δήμητρα Κουρεμένου-Γαλάνη

Η Δήμητρα Κουρεμένου-Γαλάνη ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος», στις φετινές δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πύλης Τρικάλων. Το επάγγελμά της είναι η κομμωτική και το κομμωτήριό της είναι ήδη σε προεκλογικό πυρετό.

Λίτσα Φλώρου

Από τον χώρο της αισθητικής προέρχεται ακόμα μία υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Πρόκειται για την ξανθιά και πάντα χαμογελαστή Λίτσα Φλώρου, που  στάθηκε στο πλευρό του Φώτη Κεχαγιά με τον συνδυασμό του, «Δύναμη Προοπτικής». Η Λίτσα ή Ευαγγελία, κατάγεται από τη Λευκοπηγή Κοζάνης, είναι απόφοιτη ΙΕΚ Αισθητικής Τέχνης, ενώ εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση (βιοτεχνία αλουμινίου – σιδήρου).

Ιωάννα Κοσμά

Στήριξη στο όνομα του Πελοπίδα Καλλίρη για τον Δήμο Κορινθίων έδωσε η Ιωάννα Κοσμά, συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η Ιωάννα έχει ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με την Αυτοδιοίκηση, ως εκλεγμένη πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ασσου. Είναι αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Κορινθίας και φιλόλογος. Είναι μάλλον η νεότερη υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε όλη την Ελλάδα και ήταν στο ψηφοδέλτιο του Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος αυτήν τη φορά αποφάσισε ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι νέοι άνθρωποι.

Ελευθερία Βλάχου

Η 21χρονη Ελευθερία Βλάχου είναι φοιτήτρια του τμήματος εκπαιδευτικών πολιτικών μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ και ήδη απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας. Ηταν πάντα πολύ κοινωνική και όσοι την ξέρουν καλά της έλεγαν να ασχοληθεί με την πολιτική, αφού έχει άποψη και δεν φοβάται να την πει.

Μυρσίνη Χαμακιώτη

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο ήταν και η 26χρονη δικηγόρος Μυρσίνη Χαμακιώτη, με μεταπτυχιακές σπουδές στο City University του Λονδίνου, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο.

Αμαλία Ξοπλίδου

 Η Αμαλία Ξοπλίδου ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη. Γέννημα-θρέμμα του Δήμου Κιλκίς, είναι οικονομολόγος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τραπεζική. Μπορεί να έχει μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία, αλλά ταυτόχρονα είναι και επιβλητική, καθώς είναι υποδιευθύντρια στην Τράπεζα Πειραιώς στο Κιλκίς, ενώ, παράλληλα, έχει εργαστεί και στην εκπαίδευση, στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στα κρατικά ΙΕΚ Κιλκίς.

Εφη Αναστασοπούλου

Από την άλλη μεριά, συναντούμε την Εφη Αναστασοπούλου, την οποία γνωρίσαµε µέσα από τη συµµετοχή της στο «My style rocks». Η εκκεντρική παρουσία, αλλά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της την έκαναν να ξεχωρίσει στο γνωστό παιχνίδι και, παρόλο που η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς, ήταν πολύ αγαπητή. Φέτος κατέβηκε υποψήφια για δημοτική σύμβουλος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και ήταν υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο για την Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, που αποτελεί και τον τόπο καταγωγής της.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Πριν 10 ώρες

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Πριν 10 ώρες

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Πριν 10 ώρες

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Πριν 10 ώρες

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 36
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.