E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξέσπασε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Τι ανοησίες είναι αυτές; Γιατί, ποια είμαι;»

«Όχι, όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά»

Ξέσπασε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Τι ανοησίες είναι αυτές; Γιατί, ποια είμαι;»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/6/2019 | 08:22

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και ξέσπασε για ορισμένα δημοσιεύματα. Απάντησε, μάλιστα, και στα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ότι πήγε για δοκιμαστικό και έκανε… σταριλίκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά, έχεις χωρίσει με τον σύντροφό σου, τον Αποστόλη;

Όχι, όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Να, πριν λίγο διάβασα σε ένα site: «Ράκος η Σπυριδούλα! Είναι απομονωμένη, χωρισμένη, χωρίς παρέα και απογοητευμένη!». Έγραψαν ακόμα ότι πήγα και έκανα δοκιμαστικό στην τηλεόραση και πως «πούλησα» σταριλίκια. Τι ανοησίες είναι αυτές; Θα με φώναζαν κάπου και θα πήγαινα εγώ να «πουλήσω» σταριλίκι; Γιατί, ποια είμαι; Αρχικά, δεν έχω κάνει κανένα δοκιμαστικό κι αν με φώναζαν, θα φιλούσα τα χέρια, όποιου μου πρότεινε κάτι τέτοιο.

Επίσης, γράφτηκε ότι ματαιώθηκε ο γάμος σου. Ισχύει;

Δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου.

Πότε;

Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε.

Ποτέ δεν περάσατε κρίση; Σε ρωτάω επειδή, σε αυτές τις ηλικίες, οι άνθρωποι στερούμαστε υπομονής και εμπειρίας στον χειρισμό της φθοράς…

Τσακωθήκαμε, ναι. Αλλά σε μία ώρα τα βρίσκαμε. Με τον Αποστόλη δεν είπαμε ποτέ το «χωρίζουμε». Αν το λέγαμε, θα γινόταν κιόλας. Απλά, στους καυγάδες, λες «φύγε από το σπίτι πήγαινε μία βόλτα κι έλα μετά». Ή φεύγεις εσύ. Έτσι εκτονώναμε την ένταση. Μετά συζητούσαμε και τα λύναμε όλα. Είμαι της άποψης, εξάλλου, ότι αν ραγίσει το γυαλί, μετά δεν ξανακολλάει. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν τσακώνομαι μέχρι τέλους με τον άνθρωπό μου. Πρώτα ηρεμούμε και μετά το συζητάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θες να κάνεις σύντομα οικογένεια;

Ναι, φυσικά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω την τραυματική εμπειρία του διαζυγίου των δικών μου, θέλω να δώσω στα παιδιά μου ό,τι ίσως δεν πήρα εγώ. Κι όσα λάθη έγιναν τότε, να μη γίνουν στη δική μου, μελλοντική οικογένεια. Είναι και ένα στοίχημα ότι δεν θα επηρεαστώ και θα δημιουργήσω κάτι όμορφο, άρτιο και υγιές. Λατρεύω τα παιδιά και, προς το παρόν, όλη μου την αγάπη, την αφιερώνω στα ανίψια μου που υπεραγαπώ. Περνάω πολλές ώρες μαζί τους.

Από μικρή μαγείρευες;

Ήθελα να γίνω αεροσυνοδός ή chef. Το επάγγελμα της αεροσυνοδού, όμως, προϋποθέτει πολλές ξένες γλώσσες, που εγώ δεν έμαθα. Έτσι, στράφηκα στη μαγειρική. Μεγάλωσα σε μία κουζίνα, με τη μαμά μου να με βγάζει έξω, επειδή φοβόταν μην καώ στον φούρνο, στο λάδι. Ήθελε να με προστατεύσει. Όσο μεγάλωνα, όμως, τη βοηθούσα να καθαρίζει τα λαχανικά, έφτιαχνα σαλάτες. Μόνη μου χώθηκα.

Έχεις κάποιον chef πρότυπο;

Πολλούς. Εκτιμώ αφάνταστα τον Άκη Πετρετζίκη. Ο άνθρωπος πήγε στο πρώτο «MasterChef», κέρδισε, δεν επαναπαύτηκε κι έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Σήμερα, έχει χτίσει μία αυτοκρατορία. Τις προάλλες πήγα κι έφαγα στο μαγαζί του. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, με το τι έχει δημιουργήσει αυτός ο άνθρωπος. Τον θαυμάζω πολύ και πρέπει να είναι πρότυπο για όλους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.