E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανατριχίλα με την 18ρονη που πωλούσε γuμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της

Για 15 ευρώ σκότωνε μια παιδική ψυχή

Ανατριχίλα με την 18ρονη που πωλούσε γuμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/6/2019 | 08:32

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την 18χρονη στην Κεντρική Μακεδονία, η οποία πωλούσε γuμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδελφής της (!) και δυο ανήλικων μαθητριών που είναι φίλες της στο “σκοτεινό διαδίκτυο”, έναντι 15 – 20 ευρώ το «κομμάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θησαύριζε μέσω της παιδοφιλίας – Σε κατάσταση σοκ οι γονείς

Ακόμα και οι πολύπειροι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας σοκαρίστηκαν όταν εντόπισαν τις φωτογραφίες με τις προκλητικές πόζες των δυο 16χρονων κοριτσιών, αλλά και του 5χρονου παιδιού, η οποία είναι ετεροθαλής αδελφή της συλληφθείσας.


Η 18χρονη από την Βουλγαρία, που διαμένει μόνιμα με την οικογένειά της σε κωμόπολη της Κεντρικής Μακεδονίας, είχε βρει τον τρόπο να κερδίζει δεκάδες ευρώ το μήνα μέσω του «Dark Web», καθώς αναρτούσε και πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο της ανήλικης αδελφής της, την οποία και φωτογράφιζε γuμνή παρά το γεγονός πως είναι μόλις πέντε ετών, αλλά και δυο φιλενάδων της, Ελληνίδων 16 ετών.

Και αυτές τις έβαζε να ποζάρουν γuμνές και σε προκλητικές στάσεις προκειμένου να προσελκύει διαδικτυακούς πελάτες, οι οποίοι είναι ικανοί να πληρώσουν προκειμένου να αποκτήσουν την γuμνή φωτογραφία ενός ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα όταν συνελήφθη η 18χρονη και παράλληλα βρέθηκαν και οι δυο 16χρονες που πόζαραν στη γuμνή φωτογράφιση, αμφότεροι οι γονείς τους έπαθαν σοκ και δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους όταν τους εξιστόρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το τι συνέβαινε.

Συνολικά στην κατοχή της 18χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 φωτογραφίες της ίδιας, μαζί με τις δυο 16χρονες αλλά και την πεντάχρονη αδελφή της και 11 βίντεο.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν η «Europol», εξαπέλυσε επιχείρηση στο «σκοτεινό διαδίκτυο» για τον εντοπισμό οργανωμένων ομάδων παιδεραστών, που διακινούν έναντι αμοιβής παιδικό πορνογραφικό υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες βρέθηκε και η ιστοσελίδα με τις γuμνές φωτογραφίες της 18χρονης, των δυο 16χρονων κοριτσιών και βέβαια της 5χρονης.

Άμεσα η «Europol» ενημέρωσε τις Ελληνικές Αρχές, καθώς το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των φωτογραφιών και των βίντεο με το ανατριχιαστικό υλικό «έβγαινε» στην Ελλάδα.

Την συνέλαβαν σε σπίτι 33χρονου

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα και έπειτα από την ενημέρωση του αρμόδιου Εισαγγελικού Λειτουργού να διεξαχθούν άμεσα έρευνες, οι οποίες οδήγησαν σε κωμόπολη της Κεντρικής Μακεδονίας όπου διέμενε η 18χρονη φιλοξενούμενη ενός άνδρα 15 χρόνια μεγαλύτερού της.

Στης κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «συσκευές κινητής τηλεφωνίας, φορητή ηλεκτρονική συσκευή τύπου tablet, 6 σκληροί δίσκοι, 2 φωτογραφικές μηχανές, 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 2 κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, τραπεζική κάρτα, τραπεζικό έγγραφο με οδηγίες και κωδικούς χρήσης ηλεκτρονικής τραπεζικής, στιλέτο σε δερμάτινη θήκη, πυροβόλο όπλο – πιστόλι με γεμιστήρα με 4 αβολίδωτα φυσίγγια, κυτίο μεταφοράς φυσιγγίων, με 24 αβολίδωτα φυσίγγια και 3 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια ακατέργαστης κάνναβης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.