E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του μήνα: Ioύλιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα

Τα ζώδια του μήνα: Ioύλιος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για τον Ιούλιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Μην εκπλαγείςαν κάνεις πολλές επανασυνδέσεις τόσο προγραμματισμένες όσο και αυτοσχέδιες με ανθρώπους από το παρελθόν. Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα καλείσαι να διευθετήσεις και τα προσωπικά σου. Θα σε προσεγγίσουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε κολακέψουν χαϊδεύοντας τα αυτιά σου - μη μασήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις τα κέφια σου και η καλή ψυχολογική σου κατάσταση θα ενεργήσει ώστε να έχεις περισσότερη όρεξη και διάθεση, το οποίο με τη σειρά του θα σου επιτρέψει οι συναναστροφές σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς να είναι χαρούμενες και επιτυχημένες! Άρα, μιλάμε για win win situation my friend!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε θέλουμε κεφάτο, σε θέλουμε με όρεξη, με μαυρισμένο κορμί και με γεμάτο πορτοφόλι. Στη δουλειά αν οι προσπάθειές σου να πάρεις προαγωγή αποδειχτούν άκαρπες μην το βάζεις κάτω. Φταίνε οι άλλοι συχνά, αλλά κι εσύ δεν βρίσκεις τρόπο να διαχειριστείς καμία κατάσταση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάφορες σκέψεις που σου τρελαίνουν το μυαλό δεν σε αφήνουν να χαρείς και να περάσεις καλά. Αν πραγματικά θέλεις να κλείσεις προβληματικές καταστάσεις που σε μπερδεύουν πολύ, πρέπει να αποφύγεις να σε καταβάλει ο πανικός. Έτσι θα καταφέρεις να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις. 

ΛΕΩΝ

Στη δουλειά, ανάλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξεις καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα δεις πως δεν είσαι επί ξύλου κρεμάμενος, μια πραγματικά καλή ευκαιρία είναι μπροστά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αδυναμία σου να συγκεντρωθείς και να πάψεις να είσαι αφηρημένος/η, αλλά να είσαι απροσάρμοστος/η συμβαδίζει τέλεια με την άρνηση σου να καταπιαστείς με ό,τι σοβαρό χρειάζεται να συμβεί στις αρχές του μήνα. Πήγαινε για μπάνιο καλύτερα και θα αποδράσεις από τα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε προσπάθεια σε κάθε τομέα της δουλειάς σε αυτή τη φάση έχει πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Καλύτερα να τα αφήσεις όλα για Σεπτέμβριο που η ικανότητα σου να εκτιμήσεις σωστά συνθήκες, ανθρώπους και καταστάσεις θα είναι καλύτερη και θα αποφύγεις λάθη και αποτυχία νέων εγχειρημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Τα εργασιακά σου είναι σχετικά καλά, αν και από τη φύση σου έχεις την τάση να αφήνεις τις καταστάσεις να αιωρούνται ακόμη και στα κομμάτια που σε αφορούν και θα πρέπει να λογοδοτήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φλερτ σου αυτό το μήνα θαίνεται τόσο άχαρο όσο τα χορευτικά των φιναλίστ στα καλλιστεία. Γι΄αυτό, γίνε ο εαυτός σου και θα πάρεις το στέμμα με τον τρόπο σου. Μην απομονώνεσαι τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο, κράτα έστω ανοιχτά τα social media. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωή παίρνει μια ονειρική μορφή, στην οποία θέλεις να βρίσκεσαι, παραβλέποντας τα άσχημά της τα οποία όμως αγνοείς και καλά κάνεις γιατί στο κάτω κάτω ο μήνας θέλει την τρέλα του. Έχεις όμως μεγάλες τάσεις φυγής και απαλλαγής από όλα όσα δεν σε ικανοποιούν και καμιά μέρα, θα πάρεις τα κουβαδάκια σου και θα εξαφανιστείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαλώνεις με το/η σύντροφό σου γιατί βαριέται να βγει με τις παρέες σου αλλά κι εσύ δεν πας πίσω! Η φυγή από την πραγματικότητα, δεν είναι ποτέ η ενδεδειγμένη λύση, γιατί έτσι τα προβλήματα δεν λύνονται από μόνα τους, αλλά μένουν πίσω και μας περιμένουν. 

ΙΧΘΕΙΣ

Σύνεση, συγκέντρωση, οργάνωση. Τρεις λέξεις που δεν ταιριάζουν με το καλοκαίρι αλλά η δουλειά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δείξε ανοχή προς το ταίρι σου και τα τυχόν ελαττώματα του, που νομίζεις ότι έχει, κανείς δεν είναι τέλειος/α, ούτε και συ βεβαίως. 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 37
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.