E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι διατροφή θα συνεχίσει να παίρνει η Τζίνα Αλοιμόνου

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να πληρώνει λιγότερα

Τι διατροφή θα συνεχίσει να παίρνει η Τζίνα Αλοιμόνου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/6/2019 | 14:02

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να πληρώνει 7.000 ευρώ τον μήνα αντί για τα 18.000 ευρώ που έχει επιδικάσει το δικαστήριο - Το αίτημά του απορρίφθηκε και η επόμενη μάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του θα δοθεί τον Οκτώβριο. Τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι χωριστές πλέον οικογενειακές τους διακοπές

Η φράση «χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο», που έχει αποδοθεί στον στρατηγό Σαρλ ντε Γκολ, δεν φαίνεται να ταιριάζει στον Παύλο Βαρδινογιάννη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Τζίνα Αλιμόνου.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις μέχρι τώρα δικαστικές αποφάσεις, η πλειονότητα των οποίων δικαιώνει μέχρι στιγμής την εν διαστάσει σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Οπως υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, το ποσό αυτό είναι ανάλογο των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων του και των πραγματικών αναγκών που έχουν τα παιδιά του. Την άποψή του δεν συμμερίστηκε ο δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου που εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο ζωής των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός.

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση, μία από τις πολλές που αφορούν το συγκεκριμένο διαζύγιο, το οποίο ενώ ξεκίνησε σε χαμηλούς σχετικά τόνους στη συνέχεια έγινε... πολεμικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διακοπές με τα παιδιά

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έμαθε τα νέα για την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του στην Αμερική, όπου επέλεξε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών, κάτι που τον χαροποιεί πολύ. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η εν διαστάσει σύζυγός του θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάννα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.