E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκλονίζει η μητέρα της κοπέλας, που βρήκε τραγικό θάνατο από απορριμματοφόρο

Έχασα έναν άγγελο

Συγκλονίζει η μητέρα της κοπέλας, που βρήκε τραγικό θάνατο από απορριμματοφόρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/7/2019 | 08:26

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23:45, όταν η 38χρονη άτυχη γυναίκα και η φίλη της περπατούσαν στο Χαϊδάρι. Τότε, η μία από τις δύο κοπέλες χτύπησε στο πίσω μέρος του φτερού της μπροστινής ρόδας, ενός απορριμματοφόρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η καλλονή Κατερίνα Φουσιάνη, μετά από τεράστιες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Η μητέρα της μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μαζί σου και ράγισε καρδιές, μιλώντας για την αδικοχαμένη κόρη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Περπατούσε πεζή σε ένα δρόμο στο Χαϊδάρι, είχαν πάει να πιούμε μια μπύρα με τις φίλες της γιατί έφτιαχνε το σπίτι της και είχε πάρει τα ηλεκτρικά της είδη και είχε πάει να πιει μια μπύρα έτσι με τα κορίτσια, για τα καλορίζικα και βγήκαν κατά τις 12 παρά από το μαγαζί και περπάταγε. Είχε βάλει το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο, ο οποίος ήταν στενός, από τη μία μεριά είχε πεζοδρόμιο και από την άλλη δεν είχε και περπάτησαν στον δρόμο και ήταν σταματημένος αυτός με το απορριμματοφόρο. Ήταν σταματημένος αυτός και τα παιδιά είχαν περάσει μπροστά και περπατάγανε 15 μέτρα μπροστά. Δεν ξέρω αγάπη μου τι έκανε και πώς χτύπησε το παιδί μου.

Το είχε χτυπήσει στο στοματάκι του, στην πλάτη του. Είχε αιματώματα όλη, από την αριστερή πλευρά. Παλέψανε οι γιατροί, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, παλέψανε. Από τις 12 η ώρα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί κάνανε εντατική μονάδα μέσα στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε, γιατί δεν μπορούσαν να τη μεταφέρουν. Δουλέψανε οι γιατροί όλη τη νύχτα, και δουλεύανε για το παιδί μου, αλλά είχε τόσο μεγάλη αιμορραγία που δεν μπορούσαν να την σταματήσουν.


Όχι, την Τετάρτη το βράδυ 11… 12 παρά τέταρτο. Είχαμε πάει εμείς στο χωριό με τον μπαμπά της και γυρίζαμε και την πήρα τηλέφωνο και μου λέει “μανούλα μου, έρχομαι”. Ήτανε παιδί σπουδαγμένο, παιδί με 3 γλώσσες, είχε πολλά προσόντα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Αν μπείτε στο Internet στο Facebook της θα την δείτε, είχε βάλει μια φωτογραφία προχθές, σαν μανεκέν ήταν, μια θεά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια θεά… με την δουλειά της, της άρεσαν τα ταξίδια, είχε γυρίσει όλο τον κόσμο, εγώ φοβόμουν γιατί λέω “Παναγιά μου, γιατί το παιδί μου θέλει να ταξιδεύει τόσο πολύ… Μην του συμβεί τίποτα”. Αυτή ήταν υπέροχη, είχε πάει στο Ροβανιέμι, είχε πάει στην Νέα Υόρκη, είχε πάει στο Πουκέτ, μάζευε τα λεφτά της και πήγαινε με τις φίλες της, ένα υπέροχο πλάσμα…


Ναι είχε σπουδάσει οικονομικά, είχε δική της επιχείρηση με την αδερφή της στον Πειραιά και τον μπαμπάς της, ήταν ένας άνθρωπος πολύ δημιουργικός, ένας άνθρωπος φιλότιμος, όπου καταλάβαινε ότι υπάρχει πρόβλημα πήγαινε μόνο του και δεν έλεγε τίποτα.

Έχασα έναν άγγελο… Να μην δίνει ο Θεός τέτοια πράγματα στους γονείς και αν είναι και καλά παιδιά. Ήταν υπέροχη, έχω και άλλη μια κόρη που είναι πολύ καλό παιδί, ήταν δεμένες και δεν ξέρω τι να κάνω με το παιδί μου, γι’ αυτό κάνω κουράγιο, για το άλλο μου το παιδί.»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Πριν 11 ώρες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Πριν 11 ώρες

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Πριν 11 ώρες

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Πριν 11 ώρες

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Πριν 11 ώρες

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.