E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι μεγαλύτερες μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι του NBA

Μέχρι στιγμής...

Οι μεγαλύτερες μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι του NBA
@nba.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Γνωρίζαμε πως αυτό το καλοκαίρι στο NBA θα ήταν καυτό, όσον αφορά τις μεταγραφές. Πολλοί μεγάλοι σταρ έγιναν free agent και είχαν όλες τις επιλογές μπροστά στα μάτια τους. Και όπως αποδείχθηκε, όντως οι αλλαγές ήταν μεγάλες. Και πολλές από αυτές προκάλεσαν έκπληξη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ξεκινήσουμε από τον πρωταθλητή Kawhi Leonard. Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν οι Toronto Raptors τον αντάλλαξαν με τον DeMar DeRozan. Ο Kawhi πήρε το πρωτάθλημα και πολλοί πίστεψαν πως θα μείνει. Ωστόσο μάλλον ήθελε από καιρό να επιστρέψει στην πόλη που γεννήθηκε. Κι έτσι υπέγραψε με τους Los Angeles Clippers. Εκεί τον ακολούθησε ακόμα ένα μεγάλο όνομα, κάνοντας αυτόματα τους Clippers διεκδικητές του τίτλου. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Paul George, που μετά από την δεύτερη εξαιρετική χρονιά στους Oklahoma City Thunder, πήγε κι αυτός στην Καλιφόρνια για να πάρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

https://www.latimes.com/sports/clippers/la-sp-sports-newsletter-20190710-story.html

@latimes.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άλλη ομάδα του Los Angeles, οι θρυλικοί Lakers έκαναν κι αυτοί δυο σπουδαίες προσθήκες για να πλαισιώσουν τον Lebron James. Πρώτα υπέγραψαν το πιο καυτό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι, τον superstar των Pelicans Anthony Davis. Και αργότερα υπέγραψαν με τον πρώην συμπαίκτη του Davis στην Νέα Ορλεάνη, τον DeMarcus Cousins, ο οποίος λόγω τραυματισμών δεν βοήθησε όσο θα ήθελε τους Warriors. Αυτομάτως έχουμε μια πιθανή «Big Three» στους «Λιμνάνθρωπους», που μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

https://deadspin.com/all-anthony-davis-did-was-request-a-trade-1833413075

@deadspin.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν πάμε στην Ανατολή, υπάρχει και η πρόσφατη ανταλλαγή μεταξύ Oklahoma City Thunder και Houston Rockets. Ο Russell Westbrook θα βρει στο Houston τον πρώην συμπαίκτη του, James Harden, φτιάχνοντας ξανά ένα δίδυμο φωτιά. Το αντίστροφο δρομολόγιο θα κάνει ο Chris Paul, με τους Thunder να συνεχίζουν να έχουν έναν παίκτη από το πάνω ράφι στον άσσο.

Από την άλλη πλευρά των ΗΠΑ, οι Bucks δεν ήταν τόσο δραστήριοι. Μπορεί να κράτησαν το ρόστερ τους αν εξαιρέσεις την μεγάλη (κατά την γνώμη μου) απώλεια του Malcolm Brogdon που έφυγε για την Indiana. Οι κερδισμένοι μέχρι στιγμής έιναι οι Brooklyn Nets, οι οποίοι απέκτησαν δυο superstar, που θα τους αλλάξουν επίπεδο. Ο πρώτος είναι ο Kevin Durant, που ύστερα από τα δυο δαχτυλίδια που κατέκτησε με τους Warriors, αποφάσισε να φύγει από την δυτική ακτή. Στους Nets θα βρεί ίσως τον καλύτερο point guard του πρωταθλήματος, τον Kyrie Irving, που μετά από δυο χρόνια στους Celtics, αποφάσισε να πάει στην Νέα Υόρκη.

https://www.nba.com/video/2019/05/24/starters-will-kevin-durant-return-during-nba-finals

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@nba.com

Οι Celtics βέβαια δεν άφησαν άδεια την κενή θέση που άφησε ο Irving στο ροστερ τους. Και την γέμισαν με έναν εξαιρετικό παίκτη που μένει να δείξει αν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση μιας μεγάλης ομάδας, τον All-Star Kemba Walker.

https://www.wfae.org/post/end-era-hornets-kemba-walker-leaving-boston#stream/0

@wfae.org

Το μεγαλύτερο franchise του NBA, οι New York Knicks δεν κατάφεραν να αποκτήσουν κανέναν από τους στόχους που είχαν βάλει. Κατάφεραν βέβαια να αποκτήσουν έναν παίκτη που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά και έχει τεράστιες δυνατότητες. Τον Julius Randle από τους New Orleans Pelicans. Η τελευταία, μέχρι στιγμής μεγάλη μεταγραφή στο καλοκαιρινό παζάρι του NBA, είναι αυτή του Jimmy Butler στους Miami Heat. Εξαιρετικός παίκτης, αλλά άστατος, έχοντας πάντα κάτι να αποδείξει.

Οι φήμες συνεχίζονται και κανείς δεν ξέρει τι ανταλλαγές μπορούν να προκύψουν, αλλάζοντας ριζικά τον χάρτη του NBA. Πάντως την σεζόν που έρχεται, οι διεκδικητές θα είναι περισσότεροι και διαφορετικοί.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 7 ώρες

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 7 ώρες

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Πριν 7 ώρες

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.