E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο διάσημος ηθοποιός που όλοι είναι σίγουροι πως τρελάθηκε

Η θεωρία συνωμοσίας και τα προβλήματα με το νόμο

Ο διάσημος ηθοποιός που όλοι είναι σίγουροι πως τρελάθηκε
@twitter.com/5minutemovieguy/
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Ο Randy Quaid δεν είναι τόσο γνωστός όσο ο αδερφός του Dennis, αλλά έχει εμφανιστεί σε ταινίες που σίγουρα θα τον έχει πάρει το μάτι σου. Όπως το «Independence Day», το «Kingpin» και το franchise του Τρελού Θηριοτροφείου. Έχει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ έχει κερδίσει και μια Χρυσή Σφάιρα, έχοντας συνολικά τρεις υποψηφιότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κάνει μόνο μια ταινία. Πολύς κόσμος, μαζί και ο αδερφός του, υποστηρίζουν ότι θέλει βοήθεια αλλά εκείνος το αρνείται. Ο κόσμος τον θεωρεί τρελό. Ποιος είναι ο λόγος;

Δεν έχει πει ή κάνει λίγα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα πολλοί λένε πως ο γάμος του με την δεύτερη σύζυγό του, Evi, ήταν η αρχή του κακού. Ο Quaid λοιπόν πιστεύει πως υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων με το όνομα «Star Whackers» που, σε στυλ Illuminati, στρέφεται εναντίον των celebrities του Χόλυγουντ. Μάλιστα είναι σίγουρος πως από το 1983, είχαν βρει τρόπο για να του αποσπούν λεφτά και κάποια στιγμή σχεδίαζαν να τον βγάλουν από την μέση. Όπως και 8 φίλους του οι οποίοι, όπως είπε, πέθαναν μυστηριωδώς. Και απ΄ ότι φαίνεται, την ιδέα του την έβαλε η γυναίκα του, πρώην μοντέλο, την οποία γνώρισε στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Bloodhounds of Broadway».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα χρόνια τα πράγματα άρχισαν να γίνονται χειρότερα. Από το 2009 και μετά, έχει συλληφθεί μαζί με την γυναίκα του ουκ ολίγες φορές. Αρχικά γιατί άφησε απλήρωτο ένα ξενοδοχείο (όπου χρωστούσε 10.000 δολάρια) και αργότερα για κατάληψη ενός σπιτιού, το οποίο είχε πουλήσει. Ο Quaid ισχυρίστηκε ότι το έκανε γιατί το «χρησιμοποιούσαν διεφθαρμένοι δικηγόροι».

Με τις κατηγορίες να τους βαραίνουν, αποφάσισαν να φύγουν για τον Καναδά. Τους συνέλαβαν στα σύνορα, αλλά έπεισε τον Καναδό δικηγόρο πως τον κυνηγούν οι εγκληματίες «Star Whackers». Κατάφεραν να παραμείνουν για κάποια χρόνια υπό την προστασία του νόμου, αλλά η αίτηση που κατέθεσε για υπηκοότητα απορρίφθηκε. Συνελήφθησαν ξανά προσπαθώντας να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ, αυτή τη φορά. Αφέθηκαν ελεύθεροι και παρέμειναν στην πολιτεία του Βερμόντ, αφού καταζητούνταν σε διάφορες άλλες πολιτείες.

https://www.nbcnews.com/news/us-news/randy-quaid-wife-set-free-vermont-judge-dismisses-fugitive-charges-n445451

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@nbcnews.com

Τον Φεβρουάριο του 2015, γύρισε ένα sεx tape με την σύζυγό του, ή τουλάχιστον παρίστανε ότι το έκανε. Κατά την διάρκεια της πράξης, η γυναίκα του φορούσε ένα κομμάτι χαρτί στο πρόσωπό της, με το πρόσωπο του μεγιστάνα των media, Rupert Murdoch. Ο Quaid θέλησε να δείξει ότι ο Murdoch και η Warner Bros είναι εκείνοι που ευθύνονται για όσα «περνούσε τα τελευταία χρόνια» και θεώρησε πως απάντησε... αναλόγως. To 2018 πρωταγωνίστησε σε μια κωμωδία χαμηλού μπατζετ, με τον τίτλο «Weight». Η εμφάνισή του γενικότερα δεν προκαλεί αισιοδοξία.

Ο Dennis Quaid δεν αναφέρεται δημόσια στην περίπτωση του μεγαλύτερου αδερφού του. Έχει απλά δηλώσει ότι τον αγαπά και πως του λείπει. Όλοι λοιπόν είναι σίγουροι πως τρελάθηκε. Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να το κάνουν. Το θέμα είναι αν υπάρχει επιστροφή... 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.